Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
`Zagłębie Sosnowiec` Ćmachowo FC
att 433 Tactiek lm
49% Balbezit 51%
52% Spel op eigen helft 48%
19 Doelpogingen 11
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
47.6 gemiddelde waardering 48.6
good Schieten solid
good Passen solid
very good Verdedigen good


10e minuut.
Paćkowski is nu in balbezit. Wielgus schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Paćkowski raakt geblesseerd tijdens het duel. Paćkowski met een snel genomen vrije trap. Sokołowski krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
`Zagłębie Sosnowiec` - Ćmachowo FC 0:1

17e minuut.
Arent met de inworp. Iloniak geeft de bal voor. Jaworowski kopt de bal weg. Gruba is nu in balbezit. Gruba haalt uit met een fantastische trap. Chulev verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

20e minuut.
Jaworowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Jaworowski geeft de bal voor. Daar is Amsterdamski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gruba rent richting de bal. Gruba schiet op doel. Chulev kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

21e minuut.
Trzeciakiewicz passt de bal met de wreef. Jaworowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Jaworowski speelt de bal door. Podgórny rent richting de bal. Podgórny schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

23e minuut.
Sokołowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Arent verovert de bal door een tackle van achteren. Arent geeft een lange en hoge pass. Podgórny bereikt de bal nog maar net als eerste. Podgórny schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

25e minuut.
Na een snelle pass probeert Wielgus de bal onder controle te krijgen. Buscan bereikt de bal nog maar net als eerste. Buscan passt de bal in één keer door. Paćkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Paćkowski geeft een lange en hoge pass.
GOOOAAAAAAL!!!
`Zagłębie Sosnowiec` - Ćmachowo FC 0:2

30e minuut.
Ufuker is nu in balbezit. Dworzańczyk verovert de bal door een tackle van achteren. Dworzańczyk met een sublieme pass. Jaworowski met een sublieme pass. Podgórny is nu in balbezit.
De bal gaat maar net naast.

34e minuut.
Klungelig pakt Wielgus de bal. Paćkowski rent richting de bal. Paćkowski met een sublieme pass. Sokołowski is nu in balbezit. Sokołowski schiet op doel. Wernecki verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

34e minuut.
Trzeciakiewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Trzeciakiewicz passt de bal met de wreef. Podgórny rent richting de bal. Podgórny draait met de bal, schiet en ... Chulev maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
`Zagłębie Sosnowiec` - Ćmachowo FC 1:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: `Zagłębie Sosnowiec` 49%, Ćmachowo FC 51%.
`Zagłębie Sosnowiec` - Ćmachowo FC 1:2

48e minuut.
Griffiths passt de bal met de wreef. Jastrzębski verovert de bal door een tackle van achteren. Sokołowski is nu in balbezit. Sokołowski haalt uit met een fantastische trap. Wernecki maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
`Zagłębie Sosnowiec` - Ćmachowo FC 1:3

50e minuut.
Kiciński geeft een lange en hoge pass. Wielgus kopt de bal weg. Klungelig pakt Jastrzębski de bal. Kiciński rent richting de bal. Kiciński geeft de bal voor. De bal vliegt tegen de lat.

54e minuut.
Kiciński rent richting de bal. Kiciński geeft een hoge lob. Arent kan de bal niet met de borst controleren. Sokołowski is nu in balbezit. Sokołowski schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

58e minuut.
Bankowicz is nu in balbezit. Bankowicz geeft een hoge lob. Klungelig pakt Jaworowski de bal. Griffiths verovert de bal door een tackle van achteren. Griffiths geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

58e minuut.
Kiciński bereikt de bal nog maar net als eerste. Kiciński geeft een lange en hoge pass. Daar is Paćkowski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Paćkowski geeft de bal voor. Sokołowski maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
`Zagłębie Sosnowiec` - Ćmachowo FC 1:4

62e minuut.
Amsterdamski rent richting de bal. Gruba verovert de bal door een tackle van achteren. Gruba geeft een lange en hoge pass. Daar is Jaworowski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Jaworowski haalt uit met een fantastische trap. Paal!

67e minuut.
Buitenspel voor Sokołowski. Goede buitenspelval van de verdediging. Jastrzębski neemt vlug de vrije trap. Podgórny kopt de bal weg. Gruba is nu in balbezit. Gruba haalt uit met een fantastische trap. Chulev bokst de bal weg. Jaworowski rent richting de bal. Jaworowski draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
`Zagłębie Sosnowiec` - Ćmachowo FC 2:4

72e minuut.
Jaworowski geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Duțulescu de bal. Podgórny bereikt de bal nog maar net als eerste. Podgórny haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
`Zagłębie Sosnowiec` - Ćmachowo FC 3:4

75e minuut.
Paćkowski geeft een lange en hoge pass. Daar is Kiciński, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Arent met een sublieme pass. Ufuker bereikt de bal nog maar net als eerste. Ufuker schiet op doel. Wernecki verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal raakt de paal. Sokołowski rent richting de bal. Sokołowski draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
`Zagłębie Sosnowiec` - Ćmachowo FC 3:5

78e minuut.
Wernecki probeert naar een medespeler te passen. Borrego is nu in balbezit. Arent speelt de bal door. Podgórny bereikt de bal nog maar net als eerste. Podgórny draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

87e minuut.
Paćkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Paćkowski probeert naar een medespeler te passen. Ufuker rent richting de bal. Ufuker draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Jastrzębski de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
`Zagłębie Sosnowiec` - Ćmachowo FC 3:6

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: `Zagłębie Sosnowiec` 54%, Ćmachowo FC 46%.
`Zagłębie Sosnowiec` - Ćmachowo FC 3:6