Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Virgo Purmo
perfect Tactiek luj
52% Balbezit 48%
43% Spel op eigen helft 57%
16 Doelpogingen 6
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
52.2 gemiddelde waardering 43.5
good Schieten adequate
solid Passen average
solid Verdedigen good


2e minuut.
Na een snelle pass probeert Ñancumil de bal onder controle te krijgen. Karoukin rent richting de bal. Karoukin speelt de bal door. Pavlič bereikt de bal nog maar net als eerste. Pavlič schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

7e minuut.
Pavlič verovert de bal door een tackle van achteren. Pavlič probeert naar een medespeler te passen. Stolojan bereikt de bal nog maar net als eerste. Stolojan haalt uit met een fantastische trap. Seyidbəyli probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Virgo - Purmo 1:0

17e minuut.
Karoukin passt de bal zonder na te denken. Wachaczewski speelt de bal door. Stolojan is nu in balbezit. Stolojan schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

25e minuut.
Ziemianin bereikt de bal nog maar net als eerste. Ziemianin geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Movcian met een snelle inworp. Laboga geeft een lange en hoge pass. De bal vliegt tegen de lat.

43e minuut.
Laboga speelt de bal door. Suárez bereikt de bal nog maar net als eerste. Suárez passt de bal met de wreef. Rolha rent richting de bal. Rolha draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
FC Virgo - Purmo 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Virgo 48%, Purmo 52%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
FC Virgo - Purmo 1:1

47e minuut.
Laboga rent richting de bal. Laboga passt de bal in één keer door. Suárez is nu in balbezit. Suárez draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Virgo - Purmo 1:2

51e minuut.
Lenczewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Lenczewski geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Çamdeviren met de inworp. Suárez bereikt de bal nog maar net als eerste.
Dat scheelde niet veel!

51e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Çamdeviren zal de hoekschop nemen. Rolha is nu in balbezit. Rolha schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

55e minuut.
Melka speelt de bal door. Wachaczewski rent richting de bal. Wachaczewski passt de bal met de wreef. Pavlič rent richting de bal. Pavlič draait met de bal, schiet en ... Seyidbəyli verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Stolojan bereikt de bal nog maar net als eerste. Stolojan draait met de bal, schiet en ... Seyidbəyli maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
FC Virgo - Purmo 2:2

58e minuut.
Laboga rent richting de bal. Laboga passt de bal zonder na te denken. Suárez is nu in balbezit. Suárez haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Virgo - Purmo 2:3

61e minuut.
Neaga is nu in balbezit. Neaga geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Sioulas met de inworp. Wachaczewski geeft een lange en hoge pass. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

66e minuut.
Movcian is nu in balbezit. Movcian geeft een lange en hoge pass. Çamdeviren kopt de bal weg. Suárez bereikt de bal nog maar net als eerste. Suárez schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

67e minuut.
García Payá trapt de bal weg. Wachaczewski speelt de bal door. Beck is nu in balbezit. Pavlič bereikt de bal nog maar net als eerste. Pavlič schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

74e minuut.
Wachaczewski geeft een hoge lob. Melka rent richting de bal. Stolojan onderschept slim de pass. Stolojan schiet op doel. Seyidbəyli werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Paal!
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
FC Virgo - Purmo 3:3

77e minuut.
Beck kopt de bal weg. Pavlič heeft problemen om de bal te vangen. Karoukin bereikt de bal nog maar net als eerste. Karoukin geeft de bal voor. Stolojan springt en kopt de bal. Seyidbəyli bokst de bal weg. Ñancumil kan de bal niet met de borst controleren. Pavlič bereikt de bal nog maar net als eerste. Paal!

81e minuut.
Renusz bereikt de bal nog maar net als eerste. Renusz geeft een lange en hoge pass. Rolha kopt de bal weg. Suárez is nu in balbezit. Suárez draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

87e minuut.
Sioulas rent richting de bal. Sioulas geeft een hoge lob. Stolojan is nu in balbezit. Stolojan schiet op doel. Seyidbəyli probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Virgo - Purmo 4:3

89e minuut.
Stolojan verovert de bal door een tackle van achteren. Stolojan passt de bal met de wreef. Beck rent richting de bal. Beck geeft een lange en hoge pass. Daar is Ñancumil, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Virgo 38%, Purmo 62%.
FC Virgo - Purmo 4:3