Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Purmo FC Virgo
luj Tactiek perfect
47% Balbezit 53%
72% Spel op eigen helft 28%
7 Doelpogingen 20
5 Overtredingen 1
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 0
43.6 gemiddelde waardering 53.6
good Schieten excellent
adequate Passen solid
good Verdedigen adequate


2e minuut.
Na een snelle pass probeert Ñancumil de bal onder controle te krijgen. Beck is nu in balbezit. Beck passt de bal in één keer door. Hadžipašić is nu in balbezit. Hadžipašić draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.

4e minuut.
Degas speelt de bal door. Wachaczewski is nu in balbezit. Wachaczewski met een sublieme pass. Stolojan is nu in balbezit. Stolojan draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Purmo - FC Virgo 0:1

9e minuut.
Movcian is nu in balbezit. Degas verovert de bal door een tackle van achteren. Degas passt de bal met de wreef. Hadžipašić is nu in balbezit. Hadžipašić geeft een hoge lob. Seyidbəyli bokst de bal weg. Stolojan rent richting de bal. Stolojan draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Purmo - FC Virgo 0:2

12e minuut.
Çamdeviren met een sublieme pass. Suárez is nu in balbezit. Rolha rent richting de bal. Rolha draait met de bal, schiet en ... García Payá maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Purmo - FC Virgo 1:2

15e minuut.
Suárez bereikt de bal nog maar net als eerste. Kuštrav tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Suárez is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Laboga zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Rolha krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

16e minuut.
Hadžipašić onderschept slim de pass. Hadžipašić haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Ñancumil de bal onder controle te krijgen. Stolojan rent richting de bal. Stolojan draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

24e minuut.
Degas speelt de bal door. Klungelig pakt Beck de bal. Beck probeert naar een medespeler te passen. Hadžipašić is nu in balbezit. Hadžipašić draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

26e minuut.
Hadžipašić bereikt de bal nog maar net als eerste. Hadžipašić speelt de bal door. Wachaczewski probeert naar een medespeler te passen. Stolojan bereikt de bal nog maar net als eerste. Stolojan haalt uit met een fantastische trap. Seyidbəyli verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

28e minuut.
Rolha is nu in balbezit. Rolha geeft een lange en hoge pass. Çamdeviren kopt de bal weg. Suárez rent richting de bal. Suárez schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

30e minuut.
Hadžipašić is nu in balbezit. Klungelig pakt Stolojan de bal. Hadžipašić is nu in balbezit. Stolojan rent richting de bal. Stolojan haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Purmo - FC Virgo 1:3

31e minuut.
Neaga geeft de bal voor. Inworp. Kuštrav met een snelle inworp. Wachaczewski geeft een lange en hoge pass. Stolojan maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

37e minuut.
Daar is Hadžipašić, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Laboga verovert de bal door een tackle van achteren. Laboga passt de bal met de wreef. Rolha heeft problemen om de bal te vangen. Rolha draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

43e minuut.
Laboga rent richting de bal. Sioulas probeert naar een medespeler te passen. Wachaczewski is nu in balbezit. Wachaczewski geeft een hoge lob. Melka kopt de bal weg.
Wat een geweldige kans!

44e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Wachaczewski neemt de hoekschop. Stolojan bereikt de bal nog maar net als eerste. Stolojan haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Purmo - FC Virgo 1:4

45e minuut.
Hadžipašić passt de bal in één keer door. Renusz speelt de bal door. Beck probeert naar een medespeler te passen. Stolojan is nu in balbezit. Stolojan haalt uit met een fantastische trap. Seyidbəyli bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Purmo 77%, FC Virgo 23%.
Purmo - FC Virgo 1:4

60e minuut.
Klungelig pakt Beck de bal. Beck passt de bal zonder na te denken. Stolojan rent richting de bal. Stolojan haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Purmo - FC Virgo 1:5

63e minuut.
Hadžipašić kopt de bal weg. Stolojan rent richting de bal. Ñancumil schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Ñancumil krijgt een gele kaart.

64e minuut.
Kuštrav speelt de bal door. Sioulas speelt de bal door. Wachaczewski geeft een hoge lob. Stolojan rent richting de bal. Stolojan haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

67e minuut.
Stolojan verovert de bal door een tackle van achteren. Bıçakçı tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Stolojan raakt geblesseerd tijdens het duel. Sioulas zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Wachaczewski is nu in balbezit. Wachaczewski geeft een lange en hoge pass. Seyidbəyli probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

76e minuut.
Beck passt de bal zonder na te denken. Stolojan is nu in balbezit. Bıçakçı legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Bıçakçı krijgt een gele kaart. Stolojan is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Hadžipašić neemt de penalty, wat een uithaal! De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Hadžipašić bereikt de bal nog maar net als eerste. Hadžipašić draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Purmo 67%, FC Virgo 33%.
Purmo - FC Virgo 1:5