Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2021-09-08 19:34
  • Competitiewedstrijd:
  • Stadion: Gorzała Siedlce Arena
  • Weer: Zwaarbewolkt
    en regen
  • Toeschouwers:
Gorzała Siedlce Arctic@ Szczytno
532 Tactiek 523
47% Balbezit 53%
74% Spel op eigen helft 26%
2 Doelpogingen 31
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
32.1 gemiddelde waardering 51.4
matig Schieten zeer goed
slecht Passen goed
goed Verdedigen redelijk


2e minuut.
Laštůvka is nu in balbezit. Laštůvka schiet op doel. Na een snelle pass probeert Dembele de bal onder controle te krijgen. Pietrek is nu in balbezit. Pietrek schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

2e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Arca Vázquez trapt de bal weg. Nyilas kopt de bal weg. Laštůvka rent richting de bal. Laštůvka draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

5e minuut.
Nyilas bereikt de bal nog maar net als eerste. Nyilas probeert naar een medespeler te passen. Laštůvka rent richting de bal. Laštůvka draait met de bal, schiet en ... Żulewski werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Gorzała Siedlce - Arctic@ Szczytno 0:1

9e minuut.
Zwirko rent richting de bal. Zwirko geeft een lange en hoge pass. Dembele heeft problemen om de bal te vangen. Laštůvka rent richting de bal. Laštůvka schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

14e minuut.
Pikuła passt de bal in één keer door. Allison bereikt de bal nog maar net als eerste. Allison passt de bal in één keer door. Laštůvka is nu in balbezit. Laštůvka haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Gorzała Siedlce - Arctic@ Szczytno 0:2

20e minuut.
Tunalıoğlu verovert de bal door een tackle van achteren. Tunalıoğlu speelt de bal door. Labarthe is nu in balbezit. Labarthe geeft een hoge lob. Laštůvka springt en kopt de bal. Żulewski verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

31e minuut.
Dembele onderschept slim de pass. Allison verovert de bal door een tackle van achteren. Allison passt de bal zonder na te denken. Laštůvka is nu in balbezit. Laštůvka draait met de bal, schiet en ... Żulewski bokst de bal weg.

35e minuut.
Ugrinović rent richting de bal. Zunda bereikt de bal nog maar net als eerste. Zunda geeft een hoge lob. Laštůvka is nu in balbezit. Laštůvka haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.

36e minuut.
Kruse Bøggild rent richting de bal. Kruse Bøggild geeft de bal voor. Laštůvka rent richting de bal. Laštůvka haalt uit met een fantastische trap. Żulewski probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Gorzała Siedlce - Arctic@ Szczytno 0:3

40e minuut.
Zunda heeft problemen om de bal te vangen. Zunda geeft de bal voor. Laštůvka bereikt de bal nog maar net als eerste. Laštůvka draait met de bal, schiet en ... Żulewski maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Gorzała Siedlce - Arctic@ Szczytno 0:4

45e minuut.
Ugrinović is nu in balbezit. Zunda verovert de bal door een tackle van achteren. Zunda probeert naar een medespeler te passen. Laštůvka bereikt de bal nog maar net als eerste. Laštůvka schiet op doel. Żulewski kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Gorzała Siedlce 73%, Arctic@ Szczytno 27%.
Gorzała Siedlce - Arctic@ Szczytno 0:4

46e minuut.
Grudziński komt het veld opgelopen.

52e minuut.
Gabryś geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Fírvida met een snelle inworp. Kiciński geeft de bal voor. Ugrinović controleert de bal met de borst. Matczak verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

54e minuut.
Laštůvka schiet op doel. Grudziński speelt de bal door. Zunda kopt de bal weg. Klungelig pakt Laštůvka de bal. Laštůvka schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

55e minuut.
Grudziński trapt de bal weg van het doel. Zwirko controleert de bal met de borst. Nyilas rent richting de bal. Zwirko bereikt de bal nog maar net als eerste. Zwirko geeft een hoge lob. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

60e minuut.
Ugrinović kopt de bal weg. Niski is nu in balbezit. Nyilas speelt de bal door. Laštůvka bereikt de bal nog maar net als eerste. Laštůvka haalt uit met een fantastische trap. Grudziński kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

62e minuut.
Laštůvka kopt de bal weg. Pietrek bereikt de bal nog maar net als eerste. Pietrek geeft een lange en hoge pass. Zunda rent richting de bal. Zunda schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Gorzała Siedlce - Arctic@ Szczytno 0:5

67e minuut.
Ugrinović onderschept slim de pass. Zunda onderschept slim de pass. Zunda passt de bal zonder na te denken. Laštůvka is nu in balbezit. Laštůvka draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

68e minuut.
Doeltrap. Grudziński trapt de bal weg. Zunda kopt de bal weg. Laštůvka rent richting de bal. Laštůvka draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Gorzała Siedlce - Arctic@ Szczytno 0:6

73e minuut.
Nyilas speelt de bal door. Laštůvka is nu in balbezit. Klungelig pakt Laštůvka de bal. Laštůvka draait met de bal, schiet en ... Dembele probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

76e minuut.
Gabryś geeft een hoge lob. Klungelig pakt Konowalski de bal. Nyilas met een sublieme pass. Laštůvka bereikt de bal nog maar net als eerste. Laštůvka haalt uit met een fantastische trap. Grudziński kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

79e minuut.
Grudziński probeert naar een medespeler te passen. Pietrek kopt de bal weg. Daar is Kiciński, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Laštůvka is nu in balbezit. Laštůvka draait met de bal, schiet en ... Paal!

84e minuut.
Nyilas passt de bal in één keer door. Zunda is nu in balbezit. Zunda probeert naar een medespeler te passen. Laštůvka is nu in balbezit. Laštůvka draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Gorzała Siedlce - Arctic@ Szczytno 0:7

88e minuut.
Fírvida onderschept slim de pass. Fírvida geeft een lange en hoge pass. Pietrek kopt de bal weg. Laštůvka rent richting de bal. Laštůvka draait met de bal, schiet en ... Grudziński probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

90e minuut.
Kruse Bøggild verovert de bal door een tackle van achteren. Kruse Bøggild geeft de bal voor. Laštůvka rent richting de bal. Laštůvka haalt uit met een fantastische trap. Grudziński maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Gorzała Siedlce - Arctic@ Szczytno 0:8

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Gorzała Siedlce 74%, Arctic@ Szczytno 26%.
Gorzała Siedlce - Arctic@ Szczytno 0:8