Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2021-10-13 19:36
  • Competitiewedstrijd:
  • Stadion: Opole Cats Arena
  • Weer: sparse clouds
    warm
  • Toeschouwers:
Po nalewce FC Paris Saint-Germain
tusiek Tactiek 442
51% Balbezit 49%
35% Spel op eigen helft 65%
22 Doelpogingen 5
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
45.5 gemiddelde waardering 41.8
very good Schieten very good
solid Passen weak
adequate Verdedigen average


2e minuut.
Bermejo met de inworp. Pustelak bereikt de bal nog maar net als eerste. Pustelak geeft een hoge lob. Na een snelle pass probeert Rękawek de bal onder controle te krijgen. Renusz krijgt zijn hoofd ertegen. Szwajdych probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

4e minuut.
Ferrari onderschept slim de pass. Bal probeert de bal met de borst te controleren. Bermejo maakt een afschuwelijke overtreding. Bal roept het uit van de pijn, hij zal moeten worden vervangen. Bal kan niet meer verder spelen. do Bem komt het veld opgelopen.

5e minuut.
Żuchnik kopt de bal weg. Bermejo heeft problemen om de bal te vangen. Bermejo probeert naar een medespeler te passen. Renusz rent richting de bal. Renusz draait met de bal, schiet en ... Szwajdych verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

6e minuut.
Barbadillo rent richting de bal. Papuc verovert de bal door een tackle van achteren. Papuc passt de bal met de wreef. Jaromin rent richting de bal. Jaromin schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

15e minuut.
Jaromin rent richting de bal. Jaromin probeert naar een medespeler te passen. Oprean is nu in balbezit. Papuc verovert de bal door een tackle van achteren. Papuc draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

30e minuut.
Pandelescu speelt de bal door. Rękawek met een sublieme pass. Barbadillo met een sublieme pass. Renusz bereikt de bal nog maar net als eerste. Renusz schiet op doel. Szwajdych bokst de bal weg.

35e minuut.
Oprean geeft de bal voor. Renusz heeft problemen om de bal te vangen. Ferrari bereikt de bal nog maar net als eerste. Renusz is nu in balbezit. Renusz haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

40e minuut.
Pustelak passt de bal in één keer door. Renusz heeft problemen om de bal te vangen. Wisiński is nu in balbezit. Renusz verovert de bal door een tackle van achteren. Renusz draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Po nalewce FC 37%, Paris Saint-Germain 63%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Po nalewce FC - Paris Saint-Germain 0:0

47e minuut.
Bermejo passt de bal in één keer door. Daar is Renusz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Rękawek rent richting de bal. Pustelak onderschept slim de pass. Pustelak draait met de bal, schiet en ... Szwajdych bokst de bal weg.

50e minuut.
Renusz bereikt de bal nog maar net als eerste. do Bem bereikt de bal nog maar net als eerste. do Bem passt de bal in één keer door. Papuc bereikt de bal nog maar net als eerste. Papuc draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

53e minuut.
do Bem geeft een lange en hoge pass. Barbadillo bereikt de bal nog maar net als eerste. Barbadillo passt de bal zonder na te denken. Daar is Pustelak, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Barbadillo geeft een hoge lob. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

57e minuut.
Bermejo met een snelle inworp. Pustelak kan de bal niet met de borst controleren. Wisiński is nu in balbezit. Pustelak verovert de bal door een tackle van achteren. Pustelak geeft de bal voor. De bal vliegt tegen de lat. Renusz krijgt zijn hoofd ertegen. Szwajdych verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Po nalewce FC - Paris Saint-Germain 1:0

64e minuut.
Bermejo rent richting de bal. Bermejo met een sublieme pass. Renusz rent richting de bal. Renusz draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Po nalewce FC - Paris Saint-Germain 2:0

67e minuut.
Bermejo passt de bal met de wreef. Barbadillo probeert naar een medespeler te passen. Renusz rent richting de bal. Renusz haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Po nalewce FC - Paris Saint-Germain 3:0

68e minuut.
Wszołek speelt de bal door. Twórczyński geeft een lange en hoge pass. Wszołek is nu in balbezit. Jaromin is nu in balbezit. Jaromin geeft de bal voor. Zajc verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

69e minuut.
Barbadillo bereikt de bal nog maar net als eerste. Barbadillo speelt de bal door. Apanay speelt de bal door. Renusz is nu in balbezit. Renusz schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
De bal gaat maar net naast.

71e minuut.
Pustelak passt de bal zonder na te denken. Ferrari onderschept slim de pass. Bermejo kan de bal niet met de borst controleren. Bermejo geeft de bal voor. Renusz krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

74e minuut.
Pustelak passt de bal met de wreef. Apanay rent richting de bal. Apanay geeft een lange en hoge pass. Bermejo bereikt de bal nog maar net als eerste. Bermejo draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

79e minuut.
do Bem rent richting de bal. Bermejo verovert de bal door een tackle van achteren. Bermejo passt de bal zonder na te denken. Pustelak rent richting de bal. Pustelak schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

82e minuut.
Szwajdych trapt de bal weg. Papuc kopt de bal weg. Barlik probeert naar een medespeler te passen. Renusz rent richting de bal. Renusz draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

87e minuut.
Teodorescu kopt de bal weg. Daar is Rękawek, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pustelak bereikt de bal nog maar net als eerste. Pustelak haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Po nalewce FC - Paris Saint-Germain 4:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Po nalewce FC 33%, Paris Saint-Germain 67%.
Po nalewce FC - Paris Saint-Germain 4:0