Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Meiwa Radom F.c Lambada Team
3-1-2-3-1 Tactiek off21
50% Balbezit 50%
64% Spel op eigen helft 36%
3 Doelpogingen 27
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
46.3 gemiddelde waardering 59.5
good Schieten excellent
good Passen excellent
good Verdedigen good


1e minuut.
Strumpf bereikt de bal nog maar net als eerste. Strumpf geeft een lange en hoge pass. Koenen geeft de bal voor. Ambroziak bereikt de bal nog maar net als eerste. Ambroziak draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. Balıkçı rent richting de bal. Balıkçı schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

6e minuut.
Zając geeft een lange en hoge pass. Balıkçı probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Balıkçı passt de bal zonder na te denken. Ambroziak rent richting de bal. Ambroziak draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Meiwa Radom - F.c Lambada Team 0:1

9e minuut.
Czubała bereikt de bal nog maar net als eerste. Czubała passt de bal zonder na te denken. Na een snelle pass probeert Strumpf de bal onder controle te krijgen. Balıkçı bereikt de bal nog maar net als eerste. Balıkçı draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.
Dat scheelde niet veel!

10e minuut.
Czubała is nu in balbezit. Czubała geeft een lange en hoge pass. Inworp. Sylwester met een snelle inworp. Gutiérrez geeft een hoge lob. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Balıkçı springt en kopt de bal. Melis werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Meiwa Radom - F.c Lambada Team 0:2

11e minuut.
Nicht passt de bal met de wreef. Daar is Sylwester, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sylwester geeft een hoge lob. Ambroziak bereikt de bal nog maar net als eerste. Ambroziak haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Meiwa Radom - F.c Lambada Team 0:3

14e minuut.
Sylwester passt de bal in één keer door. Melis met een sublieme pass. Otero kopt de bal weg. Ambroziak bereikt de bal nog maar net als eerste. Ambroziak schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

19e minuut.
Macchi geeft de bal voor. Otero kopt de bal weg. Gutiérrez geeft de bal voor. Balıkçı is nu in balbezit. Balıkçı haalt uit met een fantastische trap. Paal! Balıkçı bereikt de bal nog maar net als eerste. Balıkçı haalt uit met een fantastische trap. Melis werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Meiwa Radom - F.c Lambada Team 0:4

23e minuut.
Strumpf rent richting de bal. Gutiérrez onderschept slim de pass. Gutiérrez probeert naar een medespeler te passen. Balıkçı is nu in balbezit. Balıkçı draait met de bal, schiet en ... Melis probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Meiwa Radom - F.c Lambada Team 0:5

27e minuut.
Otero geeft een lange en hoge pass. Ambroziak kopt de bal weg. Balıkçı bereikt de bal nog maar net als eerste. Balıkçı haalt uit met een fantastische trap. Melis werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Meiwa Radom - F.c Lambada Team 0:6

28e minuut.
Gutiérrez rent richting de bal. Gutiérrez passt de bal in één keer door. Balıkçı bereikt de bal nog maar net als eerste. Balıkçı haalt uit met een fantastische trap. Melis probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Meiwa Radom - F.c Lambada Team 0:7

37e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Eckstein neemt de hoekschop. Isaac kopt de bal weg. Bueno rent richting de bal. Bueno haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

45e minuut.
Ambroziak kopt de bal weg. Sylwester rent richting de bal. Czubała legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Sylwester raakt geblesseerd tijdens het duel. Balıkçı legt de bal op de penaltystip, hij mijdt oogcontact met de doelman en schiet. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Meiwa Radom 70%, F.c Lambada Team 30%.
FC Meiwa Radom - F.c Lambada Team 0:7

52e minuut.
Daar is Maierhofer, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gutiérrez geeft een hoge lob. Balıkçı is nu in balbezit. Balıkçı haalt uit met een fantastische trap. Melis werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Paal!
De bal gaat maar net naast.

56e minuut.
Isaac met een sublieme pass. Eckstein bereikt de bal nog maar net als eerste. Eckstein passt de bal in één keer door. Nicht rent richting de bal. Nicht haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Meiwa Radom - F.c Lambada Team 1:7

65e minuut.
Depiné verovert de bal door een tackle van achteren. Sylwester bereikt de bal nog maar net als eerste. Sylwester passt de bal met de wreef. Balıkçı is nu in balbezit. Balıkçı draait met de bal, schiet en ... Melis probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

74e minuut.
Sylwester speelt de bal door. Koenen probeert naar een medespeler te passen. Otero rent richting de bal. Otero geeft een hoge lob. Balıkçı maakt een snoekduik en kopt de bal. Melis probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

79e minuut.
Zając met een sublieme pass. Gutiérrez rent richting de bal. Gutiérrez passt de bal met de wreef. Balıkçı is nu in balbezit. Balıkçı schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

89e minuut.
Otero is nu in balbezit. Otero passt de bal met de wreef. Daar is Ambroziak, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ambroziak haalt uit met een fantastische trap. Melis probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Meiwa Radom - F.c Lambada Team 1:8

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Meiwa Radom 58%, F.c Lambada Team 42%.
FC Meiwa Radom - F.c Lambada Team 1:8