Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
@madeo Emperatriz
Normal Tactiek 21
54% Balbezit 46%
65% Spel op eigen helft 35%
0 Doelpogingen 13
0 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 1
3 Buitenspel 5
22.1 gemiddelde waardering 34.2
weak Schieten good
weak Passen weak
weak Verdedigen weak


7e minuut.
Teoh onderschept slim de pass. Magesvari bereikt de bal nog maar net als eerste. Stazio schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Stazio krijgt een gele kaart.

16e minuut.
Magesvari probeert naar een medespeler te passen. Hoo rent richting de bal. Met opzet legt Moore zijn tegenspeler op de grond. Directe rode kaart, Moore moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Moore schaamt zich omdat hij het team in de steek laat.

25e minuut.
Kim bereikt de bal nog maar net als eerste. Iliev onderschept slim de pass. Iliev passt de bal met de wreef. Jaosaar is nu in balbezit. Jaosaar schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

30e minuut.
Stilyanov met een sublieme pass. Na een snelle pass probeert Hoo de bal onder controle te krijgen. Stazio probeert naar een medespeler te passen. Hackl rent richting de bal. Hackl schiet op doel. Chop probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Jaosaar is nu in balbezit. Jaosaar schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
@madeo - Emperatriz 0:1

31e minuut.
Ban rent richting de bal. Ban probeert naar een medespeler te passen. Teoh rent richting de bal. Jaosaar verovert de bal door een tackle van achteren. Jaosaar draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

38e minuut.
Iliev probeert naar een medespeler te passen. Stazio is nu in balbezit. Stazio passt de bal met de wreef. Austria rent richting de bal. Austria schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

40e minuut.
Olasson verovert de bal door een tackle van achteren. Olasson geeft de bal voor. Kim heeft problemen om de bal te vangen. Jaosaar bereikt de bal nog maar net als eerste. Jaosaar schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Chop maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat.

42e minuut.
Iliev probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Magesvari is nu in balbezit. García Villar onderschept slim de pass. Iliev bereikt de bal nog maar net als eerste. Iliev geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

44e minuut.
Klungelig pakt Hon de bal. Austria rent richting de bal. Austria probeert naar een medespeler te passen. Hackl bereikt de bal nog maar net als eerste. Hackl draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: @madeo 61%, Emperatriz 39%.
@madeo - Emperatriz 0:1

47e minuut.
Magesvari bereikt de bal nog maar net als eerste. García Villar is nu in balbezit. García Villar probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Hackl de bal. Hackl schiet op doel. Chop verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

51e minuut.
Chop trapt de bal weg van het doel. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Olasson met een snelle inworp. Austria is nu in balbezit. Austria geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

64e minuut.
Doeltrap. Chop trapt de bal weg van het doel. Iliev kopt de bal weg. Jaosaar rent richting de bal. Jaosaar schiet op doel. Chop probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

72e minuut.
Klungelig pakt Kim de bal. Hackl bereikt de bal nog maar net als eerste. Stazio bereikt de bal nog maar net als eerste. Jaosaar rent richting de bal. Jaosaar schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

90e minuut.
Austria rent richting de bal. Austria geeft een lange en hoge pass. Daar is Jaosaar, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. García Villar is nu in balbezit. García Villar geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: @madeo 68%, Emperatriz 32%.
@madeo - Emperatriz 0:1