Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2021-09-01 19:48
  • Competitiewedstrijd: Oefenwedstrijd
  • Stadion: FC HydraGrzesio Arena
  • Weer: Onbewolkt
    en warm
  • Toeschouwers:
FC HydraGrzesio Bolo Zabrze
Hydra Tactiek 433
63% Balbezit 37%
19% Spel op eigen helft 81%
46 Doelpogingen 0
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
46.9 gemiddelde waardering 28.1
solide Schieten redelijk
redelijk Passen slecht
goed Verdedigen goed


1e minuut.
Pasichnichenko is nu in balbezit. Pasichnichenko passt de bal met de wreef. Kamara speelt de bal door. Piekarczyk is nu in balbezit. Piekarczyk draait met de bal, schiet en ... Strzelecki verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

3e minuut.
Vodrážko onderschept slim de pass. Vodrážko probeert naar een medespeler te passen. Laruccia bereikt de bal nog maar net als eerste. Daar is Kamara, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kamara schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.
Dat scheelde niet veel!

4e minuut.
Pasichnichenko met een sublieme pass. Piekarczyk rent richting de bal. Piekarczyk probeert naar een medespeler te passen. Guereschi rent richting de bal. Guereschi haalt uit met een fantastische trap. Strzelecki verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

6e minuut.
Laruccia verovert de bal door een tackle van achteren. Klungelig pakt Laruccia de bal. Laruccia met een sublieme pass. Guereschi rent richting de bal. Guereschi draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.
Wat een geweldige kans!

9e minuut.
Inworp. Piekarczyk zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Guereschi geeft een hoge lob. Kamara is nu in balbezit. Kamara draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

9e minuut.
Laruccia passt de bal in één keer door. Kamara is nu in balbezit. Kamara passt de bal in één keer door. Guereschi rent richting de bal. Guereschi haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

15e minuut.
Vodrážko speelt de bal door. Piekarczyk is nu in balbezit. Piekarczyk passt de bal in één keer door. Guereschi heeft problemen om de bal te vangen. Guereschi haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

21e minuut.
Pasichnichenko probeert naar een medespeler te passen. Vodrážko rent richting de bal. Vodrážko probeert naar een medespeler te passen. Guereschi is nu in balbezit. Guereschi haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

24e minuut.
Laruccia kopt de bal weg. Bonin controleert de bal met de borst. Guereschi onderschept slim de pass. Daar is Kamara, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kamara haalt uit met een fantastische trap. Strzelecki bokst de bal weg. Guereschi is nu in balbezit. Guereschi draait met de bal, schiet en ... Strzelecki werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
De bal gaat maar net naast.

33e minuut.
Piekarczyk met een sublieme pass. Daar is Vodrážko, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Vodrážko passt de bal in één keer door. Guereschi rent richting de bal. Guereschi schiet op doel. Paal!
Dat scheelde niet veel!

37e minuut.
Piekarczyk passt de bal in één keer door. Guereschi bereikt de bal nog maar net als eerste. Guereschi passt de bal zonder na te denken. Kamara is nu in balbezit. Kamara draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.
Dat scheelde niet veel!

38e minuut.
Pasichnichenko passt de bal in één keer door. Laruccia probeert naar een medespeler te passen. Kamara heeft problemen om de bal te vangen. Kamara haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC HydraGrzesio - Bolo Zabrze 1:0

40e minuut.
Vodrážko passt de bal in één keer door. Kamara is nu in balbezit. Kamara passt de bal zonder na te denken. Guereschi rent richting de bal. Guereschi haalt uit met een fantastische trap. Strzelecki probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Daar is Materzok, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen.
Dat scheelde niet veel!

41e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Piekarczyk geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Guereschi bereikt de bal nog maar net als eerste. Guereschi haalt uit met een fantastische trap. Strzelecki maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Paal! Bonin heeft problemen om de bal te vangen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC HydraGrzesio - Bolo Zabrze 2:0

44e minuut.
Daar is Guereschi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Vodrážko speelt de bal door. Kamara bereikt de bal nog maar net als eerste. Guereschi is nu in balbezit. Guereschi draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Kamara rent richting de bal. Kamara draait met de bal, schiet en ... Strzelecki werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC HydraGrzesio 16%, Bolo Zabrze 84%.
FC HydraGrzesio - Bolo Zabrze 2:0

54e minuut.
Laruccia met een snelle inworp. Kamara is nu in balbezit. Gabrusiewicz legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Kamara is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Vodrážko kan gaan scoren, hij neemt een aanloop en haalt uit met een verrassend schot. Strzelecki bokst de bal weg.

56e minuut.
Klungelig pakt Käthner de bal. Pasichnichenko is nu in balbezit. Pasichnichenko geeft een lange en hoge pass. Kamara springt en kopt de bal. Piekarczyk geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

60e minuut.
Guereschi heeft problemen om de bal te vangen. Bonin is nu in balbezit. Guereschi verovert de bal door een tackle van achteren. Kamara is nu in balbezit. Kamara schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

64e minuut.
Piekarczyk kopt de bal weg. Kamara rent richting de bal. Kamara passt de bal in één keer door. Guereschi bereikt de bal nog maar net als eerste. Guereschi haalt uit met een fantastische trap. Strzelecki probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Piekarczyk rent richting de bal. Piekarczyk schiet op doel. Strzelecki bokst de bal weg. Guereschi rent richting de bal. Guereschi schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC HydraGrzesio - Bolo Zabrze 3:0

68e minuut.
Laruccia kopt de bal weg. Vodrážko rent richting de bal. Vodrážko met een sublieme pass. Guereschi is nu in balbezit. Guereschi draait met de bal, schiet en ... Paal!
Dat scheelde niet veel!

76e minuut.
Piekarczyk kopt de bal weg. Daar is Vodrážko, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Vodrážko probeert naar een medespeler te passen. Kamara rent richting de bal. Kamara haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

79e minuut.
Bonin bereikt de bal nog maar net als eerste. Kamara onderschept slim de pass. Laruccia speelt de bal door. Piekarczyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Piekarczyk schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

83e minuut.
Pasichnichenko bereikt de bal nog maar net als eerste. Kamara bereikt de bal nog maar net als eerste. Laruccia speelt de bal door. Guereschi rent richting de bal. Guereschi schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

85e minuut.
Vodrážko is nu in balbezit. Vodrážko met een sublieme pass. Daar is Kamara, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kamara haalt uit met een fantastische trap. Bonin probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Strzelecki verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
Dat scheelde niet veel!

85e minuut.
Guereschi raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Więckiewicz komt het veld opgelopen.

89e minuut.
Gabrusiewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Kamara onderschept slim de pass. Kamara speelt de bal door. Więckiewicz is nu in balbezit. Więckiewicz draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Więckiewicz is nu in balbezit. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Więckiewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Więckiewicz haalt uit met een fantastische trap. Strzelecki probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC HydraGrzesio - Bolo Zabrze 4:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC HydraGrzesio 22%, Bolo Zabrze 78%.
FC HydraGrzesio - Bolo Zabrze 4:0