Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2021-09-01 19:24
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: AlikasPT Arena
  • Weer: moderate clouds
    cool
  • Toeschouwers:
AlikasPT A.S.F.C. UNIREA TRICOLOR .
NOVA Tactiek SPATAKUS_99
50% Balbezit 50%
57% Spel op eigen helft 43%
14 Doelpogingen 15
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 0
42.2 gemiddelde waardering 42.2
solid Schieten very good
average Passen solid
good Verdedigen average


4e minuut.
Sopa geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Piankowski met een snelle inworp. Casco bereikt de bal nog maar net als eerste. Casco haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

9e minuut.
Manfroni geeft de bal voor. Piankowski kopt de bal weg. Sopa bereikt de bal nog maar net als eerste. Casco onderschept slim de pass. Casco haalt uit met een fantastische trap. Yağmurca kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

13e minuut.
Seisdedos geeft de bal voor. Inworp. Piankowski met de inworp. Casco rent richting de bal. Casco haalt uit met een fantastische trap. Paal!

17e minuut.
Inworp. Vlaeminck zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Quitche rent richting de bal. Fonzi verovert de bal door een tackle van achteren. Fonzi draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
AlikasPT - A.S.F.C. UNIREA TRICOLOR . 0:1

20e minuut.
Piankowski passt de bal in één keer door. Cheatham bereikt de bal nog maar net als eerste. Fonzi rent richting de bal. Fonzi draait met de bal, schiet en ... Yağmurca probeert wanhopig de bal te grijpen.
De bal gaat maar net naast.

26e minuut.
Silvera verovert de bal door een tackle van achteren. Radebe rent richting de bal. Silvera met een sublieme pass. Daar is Fonzi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Fonzi schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

27e minuut.
Daar is Aveiro, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cheatham is nu in balbezit. Aveiro bereikt de bal nog maar net als eerste. Fonzi verovert de bal door een tackle van achteren. Fonzi haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

30e minuut.
Quitche passt de bal in één keer door. Raimundo is nu in balbezit. Radebe tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Raimundo raakt geblesseerd tijdens het duel. De afstand naar het doel is niet zo groot. Cabeceiras neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot.
Wat een geweldige kans!

31e minuut.
Doeltrap. Ossian met een harde bal richting middenveld. Cabeceiras kopt de bal weg. Rivo bereikt de bal nog maar net als eerste. Rivo haalt uit met een fantastische trap. Ossian probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

37e minuut.
Na een snelle pass probeert Ježík de bal onder controle te krijgen. Vlaeminck bereikt de bal nog maar net als eerste. Vlaeminck passt de bal met de wreef. Daar is Fonzi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Fonzi schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

43e minuut.
Cabeceiras passt de bal in één keer door. Quitche rent richting de bal. Quitche passt de bal zonder na te denken. Ježík rent richting de bal. Ježík draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Raimundo rent richting de bal. Raimundo draait met de bal, schiet en ... Ossian werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
AlikasPT - A.S.F.C. UNIREA TRICOLOR . 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: AlikasPT 64%, A.S.F.C. UNIREA TRICOLOR . 36%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
AlikasPT - A.S.F.C. UNIREA TRICOLOR . 1:1

48e minuut.
Aveiro geeft een lange en hoge pass. Vlaeminck rent richting de bal. Vlaeminck met een sublieme pass. Cheatham heeft problemen om de bal te vangen. Cheatham haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

54e minuut.
Cabeceiras rent richting de bal. Cabeceiras probeert naar een medespeler te passen. Ribeiro geeft de bal voor. Ježík is nu in balbezit. Ježík haalt uit met een fantastische trap. Ossian probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

63e minuut.
Casco rent richting de bal. Seisdedos verovert de bal door een tackle van achteren. Seisdedos geeft een hoge lob. Rivo is nu in balbezit. Rivo schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

67e minuut.
Silvera bereikt de bal nog maar net als eerste. Silvera probeert naar een medespeler te passen. Sopa rent richting de bal. Piankowski verovert de bal door een tackle van achteren. Piankowski draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

76e minuut.
Daar is Cheatham, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Aveiro rent richting de bal. Cheatham is nu in balbezit. Fonzi rent richting de bal. Fonzi schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Daar is Cheatham, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Fonzi bereikt de bal nog maar net als eerste. Fonzi haalt uit met een fantastische trap. Yağmurca bokst de bal weg.

79e minuut.
Vlaeminck heeft problemen om de bal te vangen. Quitche onderschept slim de pass. Quitche passt de bal in één keer door. Raimundo bereikt de bal nog maar net als eerste. Raimundo draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. Ribeiro bereikt de bal nog maar net als eerste. Ribeiro geeft een lange en hoge pass. Raimundo bereikt de bal nog maar net als eerste. Raimundo haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

82e minuut.
Quitche met een sublieme pass. Ribeiro is nu in balbezit. Ribeiro passt de bal met de wreef. Daar is Rivo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Rivo schiet op doel. Ossian verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

90e minuut.
Ježík kopt de bal weg. Lavados heeft problemen om de bal te vangen. Raimundo rent richting de bal. Raimundo draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
AlikasPT - A.S.F.C. UNIREA TRICOLOR . 2:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: AlikasPT 50%, A.S.F.C. UNIREA TRICOLOR . 50%.
AlikasPT - A.S.F.C. UNIREA TRICOLOR . 2:1