Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Manaus City SK S.E.P Zaniboni
Two Lines Tactiek pra cima
43% Balbezit 57%
52% Spel op eigen helft 48%
5 Doelpogingen 11
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 1
34.5 gemiddelde waardering 44.5
average Schieten good
average Passen good
weak Verdedigen adequate


12e minuut.
Gücenmez kopt de bal weg. Daar is Bardill, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kuczen is nu in balbezit. Kuczen draait met de bal, schiet en ... Sólido werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Manaus City SK - S.E.P Zaniboni 0:1

13e minuut.
Kırmızı is nu in balbezit. Gücenmez tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Kırmızı raakt geblesseerd tijdens het duel. Tesselaar zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Magleby probeert de bal met de borst te controleren. Frota bereikt de bal nog maar net als eerste. Frota draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

15e minuut.
Malučký zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Dyjak is nu in balbezit. Dyjak geeft de bal voor. Kuczen is nu in balbezit. Kuczen schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.
Dat scheelde niet veel!

18e minuut.
Tesselaar passt de bal zonder na te denken. Bródka rent richting de bal. Bródka speelt de bal door. Frota is nu in balbezit. Frota haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

24e minuut.
Kukulski geeft de bal voor. Bardill is nu in balbezit. Bardill met een sublieme pass. Kuczen is nu in balbezit. Kuczen schiet op doel. Sólido probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

25e minuut.
Frota probeert de bal met de borst te controleren. Magleby is nu in balbezit. Polkowski verovert de bal door een tackle van achteren. Polkowski schiet op doel. Niżnik probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Manaus City SK - S.E.P Zaniboni 1:1

34e minuut.
Gallen is nu in balbezit. Gallen geeft een hoge lob. Kuczen bereikt de bal nog maar net als eerste. Kuczen haalt uit met een fantastische trap. Sólido werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Manaus City SK - S.E.P Zaniboni 1:2

35e minuut.
Dyjak passt de bal zonder na te denken. Gallen probeert naar een medespeler te passen. Bardill bereikt de bal nog maar net als eerste. Kuczen verovert de bal door een tackle van achteren. Kuczen schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

38e minuut.
Melegatti rent richting de bal. Dyjak onderschept slim de pass. Dyjak passt de bal met de wreef. Gücenmez bereikt de bal nog maar net als eerste. Gücenmez haalt uit met een fantastische trap. Sólido verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Manaus City SK - S.E.P Zaniboni 1:3

42e minuut.
Lungu speelt de bal door. Klungelig pakt Breakenridge de bal. Breakenridge passt de bal met de wreef. Dyjak bereikt de bal nog maar net als eerste. Dyjak geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Manaus City SK 50%, S.E.P Zaniboni 50%.
Manaus City SK - S.E.P Zaniboni 1:3

61e minuut.
Barichello geeft een hoge lob. Niżnik probeert naar een medespeler te passen. Breakenridge geeft een lange en hoge pass. Gücenmez bereikt de bal nog maar net als eerste. Gücenmez haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

82e minuut.
Breakenridge verovert de bal door een tackle van achteren. Breakenridge geeft de bal voor. Kuczen is nu in balbezit. Gücenmez is nu in balbezit. Gücenmez schiet op doel. Sólido probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

86e minuut.
Gücenmez rent richting de bal. Breakenridge bereikt de bal nog maar net als eerste. Gücenmez rent richting de bal. Breakenridge rent richting de bal. Breakenridge draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

89e minuut.
Niżnik probeert naar een medespeler te passen. Breakenridge kopt de bal weg. Gücenmez is nu in balbezit. Gücenmez draait met de bal, schiet en ... Sólido maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Manaus City SK - S.E.P Zaniboni 1:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Manaus City SK 53%, S.E.P Zaniboni 47%.
Manaus City SK - S.E.P Zaniboni 1:4