Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
S.E.P Zaniboni Manaus City SK
pra cima Tactiek Two Lines
52% Balbezit 48%
59% Spel op eigen helft 41%
4 Doelpogingen 13
2 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 1
44.8 gemiddelde waardering 46.3
goed Schieten matig
goed Passen solide
goed Verdedigen solide


5e minuut.
Magleby geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Hergert met de inworp. Frota rent richting de bal. Frota haalt uit met een fantastische trap. Niżnik verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

20e minuut.
Breakenridge rent richting de bal. Pernas Tortas onderschept slim de pass. Pernas Tortas geeft een hoge lob. Bródka maakt een snoekduik en kopt de bal. Niżnik werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
S.E.P Zaniboni - Manaus City SK 0:1

23e minuut.
Nieveld bereikt de bal nog maar net als eerste. Bródka bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Ciana. Bródka is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Pernas Tortas komt bij de bal en schiet.
Dat scheelde niet veel!

35e minuut.
Malučký geeft een lange en hoge pass. Inworp. Hergert met de inworp. Nieveld rent richting de bal. Nieveld draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

36e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Niżnik met een harde bal richting middenveld. Breakenridge kopt de bal weg. Klungelig pakt Dyjak de bal. Dyjak draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: S.E.P Zaniboni 64%, Manaus City SK 36%.
S.E.P Zaniboni - Manaus City SK 0:1

46e minuut.
Gücenmez passt de bal zonder na te denken. Melegatti onderschept slim de pass. Dyjak bereikt de bal nog maar net als eerste. Dyjak draait met de bal, schiet en ... Illariuzzi werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal raakt de paal. Gücenmez rent richting de bal. Kuczen rent richting de bal. Kuczen haalt uit met een fantastische trap. Illariuzzi maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
S.E.P Zaniboni - Manaus City SK 1:1

58e minuut.
Formento bereikt de bal nog maar net als eerste. Formento met een sublieme pass. Magleby bereikt de bal nog maar net als eerste. Frota bereikt de bal nog maar net als eerste. Frota schiet op doel. Paal!
Wat een geweldige kans!

65e minuut.
Bródka bereikt de bal nog maar net als eerste. Nieveld speelt de bal door. Bródka bereikt de bal nog maar net als eerste. Bródka draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
S.E.P Zaniboni - Manaus City SK 1:2

83e minuut.
Pernas Tortas met een sublieme pass. Potro rent richting de bal. Potro passt de bal in één keer door. Frota bereikt de bal nog maar net als eerste. Frota draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: S.E.P Zaniboni 55%, Manaus City SK 45%.
S.E.P Zaniboni - Manaus City SK 1:2