Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Esporte Clube São Bento Novo Rio F.C
Contra Ataque Tactiek carioca
46% Balbezit 54%
54% Spel op eigen helft 46%
5 Doelpogingen 16
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 2
26.1 gemiddelde waardering 41.2
poor Schieten adequate
average Passen adequate
average Verdedigen good


9e minuut.
Aldana geeft de bal voor. Inworp. Berger met een snelle inworp. Gigante do Alasca rent richting de bal. Gigante do Alasca haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

9e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Colacresi met een harde bal richting middenveld. Joachimowicz kopt de bal weg. Knitel is nu in balbezit. Knitel haalt uit met een fantastische trap. Piedade bokst de bal weg.

18e minuut.
Piedade trapt de bal weg. Lacerda kopt de bal weg. Aldana probeert de bal met de borst te controleren. Bruto onderschept slim de pass. Bruto haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

21e minuut.
Tursi is nu in balbezit. Harris is nu in balbezit. Harris geeft de bal voor. Knitel bereikt de bal nog maar net als eerste. Knitel schiet op doel. Piedade bokst de bal weg.

25e minuut.
Knitel rent richting de bal. Gamarra rent richting de bal. Knitel schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Knitel krijgt een gele kaart. Gamarra roept het uit van de pijn, hij zal moeten worden vervangen. Gamarra kan niet meer verder spelen. Surfista komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Esporte Clube São Bento 49%, Novo Rio F.C 51%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Esporte Clube São Bento - Novo Rio F.C 0:0

54e minuut.
Lendário verovert de bal door een tackle van achteren. Tys controleert de bal met de borst. Tys geeft een lange en hoge pass. Knitel heeft problemen om de bal te vangen. Knitel haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

57e minuut.
Aldana is nu in balbezit. Aldana geeft de bal voor. Knitel is nu in balbezit. Knitel schiet op doel. Piedade werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
De bal gaat maar net naast.

61e minuut.
Aldana bereikt de bal nog maar net als eerste. Aldana geeft een lange en hoge pass. Joachimowicz is nu in balbezit. Joachimowicz schiet op doel. Piedade probeert wanhopig de bal te grijpen.
Dat scheelde niet veel!

62e minuut.
Bruto schiet op doel. De bal rolt over de achterlijn. Sonet met een harde bal richting middenveld. Klungelig pakt Tys de bal. Tys haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

76e minuut.
Surfista geeft een hoge lob. Inworp. Balparda met de inworp. Joachimowicz rent richting de bal. Joachimowicz schiet op doel. De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

78e minuut.
Daar is Lendário, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Balparda rent richting de bal. Balparda passt de bal met de wreef. Joachimowicz is nu in balbezit. Joachimowicz draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

79e minuut.
Na een snelle pass probeert Lendário de bal onder controle te krijgen. Aldana rent richting de bal. Aldana geeft een lange en hoge pass. Knitel is nu in balbezit. Knitel draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Esporte Clube São Bento 59%, Novo Rio F.C 41%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Esporte Clube São Bento - Novo Rio F.C 0:0