Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Novo Rio F.C S.E.P Zaniboni
carioca Tactiek pra cima
48% Balbezit 52%
56% Spel op eigen helft 44%
10 Doelpogingen 17
2 Overtredingen 4
2 Gele kaarten 1
1 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
41.5 gemiddelde waardering 45
average Schieten solid
adequate Passen good
solid Verdedigen good


2e minuut.
Gallen geeft een lange en hoge pass. Dyjak rent richting de bal. Gücenmez is nu in balbezit. Dyjak is nu in balbezit. Dyjak schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Gücenmez bereikt de bal nog maar net als eerste. Gücenmez schiet op doel. Sonet probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Novo Rio F.C - S.E.P Zaniboni 0:1

7e minuut.
Magleby bereikt de bal nog maar net als eerste. Magleby passt de bal in één keer door. Gücenmez is nu in balbezit. Dyjak is nu in balbezit. Dyjak draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

10e minuut.
Kuczen is nu in balbezit. Tursi onderschept slim de pass. Gücenmez onderschept slim de pass. Gücenmez schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Novo Rio F.C - S.E.P Zaniboni 0:2

17e minuut.
Malučký verovert de bal door een tackle van achteren. Malučký geeft een hoge lob. Dyjak kopt de bal weg. Gücenmez bereikt de bal nog maar net als eerste. Gücenmez schiet op doel. Sonet probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

22e minuut.
Breakenridge probeert naar een medespeler te passen. Gücenmez is nu in balbezit. Harris rent richting de bal. Gücenmez onderschept slim de pass. Gücenmez haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

24e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Balparda zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Harris met een sublieme pass. Joachimowicz is nu in balbezit. Joachimowicz haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

24e minuut.
Doeltrap. Niżnik trapt de bal weg van het doel. Breakenridge kopt de bal weg. Kuczen rent richting de bal. Kuczen schiet op doel. Sonet verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

28e minuut.
Harris passt de bal in één keer door. Lungu rent richting de bal. Lungu passt de bal in één keer door. Kuczen is nu in balbezit. Gallen geeft een lange en hoge pass. Sonet probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Klungelig pakt Colacresi de bal. Gücenmez is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
Novo Rio F.C - S.E.P Zaniboni 0:3

29e minuut.
Koczko rent richting de bal. Gücenmez verovert de bal door een tackle van achteren. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Harris. Harris krijgt een gele kaart.

30e minuut.
Koczko rent richting de bal. Koczko geeft de bal voor. Magleby rent richting de bal. Joachimowicz onderschept slim de pass. Joachimowicz schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

37e minuut.
Gücenmez verovert de bal door een tackle van achteren. Dyjak rent richting de bal. Dyjak heeft problemen om de bal te vangen. Dyjak haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Novo Rio F.C - S.E.P Zaniboni 0:4

39e minuut.
Kukulski probeert naar een medespeler te passen. Tys rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Lungu. Lungu krijgt een gele kaart.

41e minuut.
Inworp. Balparda met de inworp. Dyjak probeert naar een medespeler te passen. Gücenmez bereikt de bal nog maar net als eerste. Gücenmez schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Novo Rio F.C - S.E.P Zaniboni 0:5

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Novo Rio F.C 58%, S.E.P Zaniboni 42%.
Novo Rio F.C - S.E.P Zaniboni 0:5

46e minuut.
Malučký geeft de bal voor. Inworp. Balparda met de inworp. Joachimowicz is nu in balbezit. Joachimowicz haalt uit met een fantastische trap. Niżnik bokst de bal weg. Knitel bereikt de bal nog maar net als eerste. Knitel schiet op doel. Niżnik maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Novo Rio F.C - S.E.P Zaniboni 1:5

50e minuut.
Aldana rent richting de bal. Dyjak onderschept slim de pass. Dyjak met een sublieme pass. Gücenmez rent richting de bal. Gücenmez draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Novo Rio F.C - S.E.P Zaniboni 1:6

53e minuut.
Klungelig pakt Gallen de bal. Harris speelt de bal door. Knitel is nu in balbezit. Knitel draait met de bal, schiet en ... Niżnik probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Novo Rio F.C - S.E.P Zaniboni 2:6

54e minuut.
Kukulski probeert naar een medespeler te passen. Kuczen bereikt de bal nog maar net als eerste. Tursi is nu in balbezit. Kuczen onderschept slim de pass. Kuczen geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

57e minuut.
Kuczen met de inworp. Gallen geeft de bal voor. Dyjak kopt de bal weg. Gücenmez rent richting de bal. Gücenmez schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

72e minuut.
Breakenridge passt de bal met de wreef. Magleby geeft een lange en hoge pass. Tursi is nu in balbezit. Kuczen onderschept slim de pass. Kuczen geeft een hoge lob. Sonet kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Novo Rio F.C - S.E.P Zaniboni 2:7

74e minuut.
Lungu speelt de bal door. Kukulski bereikt de bal nog maar net als eerste. Kukulski geeft de bal voor. Gücenmez is nu in balbezit. Gücenmez schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Novo Rio F.C - S.E.P Zaniboni 2:8

77e minuut.
Breakenridge is nu in balbezit. Koczko speelt de bal door. Joachimowicz rent richting de bal. Knitel bereikt de bal nog maar net als eerste. Knitel draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.

84e minuut.
Magleby geeft een lange en hoge pass. Inworp. Balparda met de inworp. Joachimowicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Joachimowicz haalt uit met een fantastische trap. Niżnik verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

85e minuut.
Gallen probeert de bal aan de voet te houden. Joachimowicz is nu in balbezit. Knitel rent richting de bal. Joachimowicz is nu in balbezit. Joachimowicz draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

89e minuut.
Tursi onderschept slim de pass. Breakenridge is nu in balbezit. Met opzet legt Harris zijn tegenspeler op de grond. Harris krijgt zijn tweede gele kaart en dat levert hem dus rood op, hij moet het veld verlaten.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Novo Rio F.C 55%, S.E.P Zaniboni 45%.
Novo Rio F.C - S.E.P Zaniboni 2:8