Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
S.E.P Zaniboni Novo Rio F.C
pra cima Tactiek carioca
52% Balbezit 48%
47% Spel op eigen helft 53%
12 Doelpogingen 10
2 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
44.2 gemiddelde waardering 43.9
solid Schieten adequate
good Passen adequate
adequate Verdedigen good


2e minuut.
Harris speelt de bal door. Lungu bereikt de bal nog maar net als eerste. Lungu speelt de bal door. Gücenmez is nu in balbezit. Gücenmez schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

8e minuut.
Ciana geeft een lange en hoge pass. Koczko is nu in balbezit. Koczko geeft de bal voor. Joachimowicz rent richting de bal. Joachimowicz draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Knitel bereikt de bal nog maar net als eerste. Knitel schiet op doel. Niżnik bokst de bal weg.

11e minuut.
Ciana geeft de bal voor. Breakenridge is nu in balbezit. Breakenridge passt de bal in één keer door. Gücenmez is nu in balbezit. Gücenmez haalt uit met een fantastische trap. Wientjes bokst de bal weg.

17e minuut.
Klungelig pakt Koczko de bal. Breakenridge is nu in balbezit. Breakenridge passt de bal zonder na te denken. Gücenmez is nu in balbezit. Gücenmez haalt uit met een fantastische trap. Wientjes bokst de bal weg.

39e minuut.
Dyjak met een sublieme pass. Kukulski met een sublieme pass. Gücenmez rent richting de bal. Gücenmez haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
S.E.P Zaniboni - Novo Rio F.C 1:0

40e minuut.
Krajanowski geeft een hoge lob. Knitel rent richting de bal. Breakenridge speelt de bal door. Gücenmez rent richting de bal. Gücenmez schiet op doel. De bal raakt de paal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: S.E.P Zaniboni 44%, Novo Rio F.C 56%.
S.E.P Zaniboni - Novo Rio F.C 1:0

48e minuut.
Gallen probeert naar een medespeler te passen. Koczko speelt de bal door. Kukulski probeert naar een medespeler te passen. Joachimowicz is nu in balbezit. Joachimowicz haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

52e minuut.
Malučký rent richting de bal. Malučký geeft een hoge lob. Joachimowicz is nu in balbezit. Knitel rent richting de bal. Knitel haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Joachimowicz rent richting de bal. Joachimowicz haalt uit met een fantastische trap. Niżnik maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
S.E.P Zaniboni - Novo Rio F.C 1:1

57e minuut.
Harris rent richting de bal. Harris geeft de bal voor. Ciana probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Joachimowicz rent richting de bal. Joachimowicz draait met de bal, schiet en ... Paal! Niżnik verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

58e minuut.
Gücenmez bereikt de bal nog maar net als eerste. Krajanowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Gücenmez verovert de bal door een tackle van achteren. Gücenmez schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

74e minuut.
Klungelig pakt Kukulski de bal. Joachimowicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Joachimowicz passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Knitel de bal. Knitel haalt uit met een fantastische trap. Niżnik kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

87e minuut.
Gallen verovert de bal door een tackle van achteren. Gallen passt de bal in één keer door. Kukulski probeert naar een medespeler te passen. Gücenmez bereikt de bal nog maar net als eerste. Gücenmez schiet op doel. Wientjes verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: S.E.P Zaniboni 49%, Novo Rio F.C 51%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
S.E.P Zaniboni - Novo Rio F.C 1:1