Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Manaus City SK Esporte Clube São Bento
Two Lines Tactiek Contra Ataque
57% Balbezit 43%
30% Spel op eigen helft 70%
18 Doelpogingen 1
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
6 Buitenspel 1
46.7 gemiddelde waardering 27.1
average Schieten weak
solid Passen weak
good Verdedigen average


2e minuut.
Bình Nguyên passt de bal zonder na te denken. Daar is Hudureanu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pernas Tortas is nu in balbezit. Pernas Tortas haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Gamarra de bal onder controle te krijgen. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Manaus City SK - Esporte Clube São Bento 1:0

24e minuut.
Nieveld rent richting de bal. Nieveld passt de bal in één keer door. Hergert rent richting de bal. Frota is nu in balbezit. Frota haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Manaus City SK - Esporte Clube São Bento 2:0

26e minuut.
Nieveld passt de bal met de wreef. Hergert bereikt de bal nog maar net als eerste. Hergert passt de bal in één keer door. Frota bereikt de bal nog maar net als eerste. Frota haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Manaus City SK - Esporte Clube São Bento 3:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Manaus City SK 32%, Esporte Clube São Bento 68%.
Manaus City SK - Esporte Clube São Bento 3:0

46e minuut.
Frota bereikt de bal nog maar net als eerste. Frota speelt de bal door. Bródka rent richting de bal. Bródka schiet op doel. Caetano maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Paal!
Dat scheelde niet veel!

51e minuut.
Pernas Tortas rent richting de bal. Pernas Tortas geeft de bal voor. Bródka is nu in balbezit. Bródka schiet op doel. Caetano maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Manaus City SK - Esporte Clube São Bento 4:0

53e minuut.
Potro bereikt de bal nog maar net als eerste. Potro geeft de bal voor. Bródka rent richting de bal. Bródka schiet op doel. Caetano probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Manaus City SK - Esporte Clube São Bento 5:0

54e minuut.
Nieveld is nu in balbezit. Nieveld speelt de bal door. Pernas Tortas speelt de bal door. Bródka rent richting de bal. Bródka haalt uit met een fantastische trap. Caetano verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

64e minuut.
Pernas Tortas rent richting de bal. Pernas Tortas geeft een hoge lob. Daar is Gamarra, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bródka is nu in balbezit. Bródka haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

68e minuut.
Pernas Tortas verovert de bal door een tackle van achteren. Daar is Bródka, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pernas Tortas rent richting de bal. Bródka is nu in balbezit. Bródka draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Manaus City SK - Esporte Clube São Bento 6:0

72e minuut.
Eftimescu rent richting de bal. Eftimescu geeft de bal voor. Frota kopt de bal weg. Bródka bereikt de bal nog maar net als eerste. Bródka draait met de bal, schiet en ... Caetano probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

80e minuut.
Nieveld verovert de bal door een tackle van achteren. Nieveld passt de bal met de wreef. Bródka is nu in balbezit. Bródka haalt uit met een fantastische trap. Caetano probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Manaus City SK - Esporte Clube São Bento 7:0

89e minuut.
Hudureanu is nu in balbezit. Hudureanu passt de bal in één keer door. Bródka rent richting de bal. Bródka haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Manaus City SK - Esporte Clube São Bento 8:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Manaus City SK 28%, Esporte Clube São Bento 72%.
Manaus City SK - Esporte Clube São Bento 8:0