Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Novo Rio F.C Manaus City SK
carioca Tactiek Two Lines
54% Balbezit 46%
61% Spel op eigen helft 39%
7 Doelpogingen 12
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 0
43.2 gemiddelde waardering 46.5
average Schieten average
adequate Passen solid
good Verdedigen good


20e minuut.
Daar is Krajanowski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bródka bereikt de bal nog maar net als eerste. Krajanowski verovert de bal door een tackle van achteren. Frota onderschept slim de pass. Frota haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

25e minuut.
Krajanowski verovert de bal door een tackle van achteren. Krajanowski geeft een hoge lob. Klungelig pakt Pernas Tortas de bal. Pernas Tortas geeft een hoge lob. Wientjes werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Novo Rio F.C - Manaus City SK 0:1

36e minuut.
Hergert passt de bal in één keer door. Bródka rent richting de bal. Koczko tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Bródka raakt geblesseerd tijdens het duel. Pernas Tortas wilt de vrije trap nemen. Wientjes probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Klungelig pakt Krajanowski de bal. Bródka rent richting de bal. Bródka haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Novo Rio F.C - Manaus City SK 0:2

37e minuut.
Nieveld bereikt de bal nog maar net als eerste. Nieveld geeft een lange en hoge pass. Krajanowski verovert de bal door een tackle van achteren. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Pernas Tortas neemt de hoekschop. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

42e minuut.
Potro geeft een lange en hoge pass. Pernas Tortas rent richting de bal. Koczko is nu in balbezit. Pernas Tortas verovert de bal door een tackle van achteren. Pernas Tortas probeert naar een medespeler te passen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Novo Rio F.C 63%, Manaus City SK 37%.
Novo Rio F.C - Manaus City SK 0:2

49e minuut.
Daar is Aldana, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Aldana geeft een lange en hoge pass. Knitel kopt de bal weg. Knitel is nu in balbezit. Knitel schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

59e minuut.
Potro kopt de bal weg. Hergert speelt de bal door. Krajanowski heeft problemen om de bal te vangen. Bródka rent richting de bal. Bródka haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

73e minuut.
Harris is nu in balbezit. Harris passt de bal met de wreef. Knitel is nu in balbezit. Knitel draait met de bal, schiet en ... Illariuzzi maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Dat scheelde niet veel!

85e minuut.
Harris verovert de bal door een tackle van achteren. Hergert onderschept slim de pass. Hergert met een sublieme pass. Bródka is nu in balbezit. Bródka haalt uit met een fantastische trap. Wientjes bokst de bal weg.

86e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Pernas Tortas met de inworp. Potro bereikt de bal nog maar net als eerste. Potro geeft een hoge lob. Klungelig pakt Krajanowski de bal. Wientjes verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Novo Rio F.C 59%, Manaus City SK 41%.
Novo Rio F.C - Manaus City SK 0:2