Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Esporte Clube São Bento S.E.P Zaniboni
Contra Ataque Tactiek pra cima
46% Balbezit 54%
64% Spel op eigen helft 36%
6 Doelpogingen 23
3 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 3
28.7 gemiddelde waardering 43.4
average Schieten good
poor Passen good
adequate Verdedigen adequate


11e minuut.
Inworp. Kukulski met een snelle inworp. Hudureanu is nu in balbezit. Dyjak onderschept slim de pass. Dyjak draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

14e minuut.
Malučký passt de bal met de wreef. Breakenridge is nu in balbezit. Breakenridge passt de bal zonder na te denken. Kuczen rent richting de bal. Kuczen schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

19e minuut.
Bình Nguyên onderschept slim de pass. Kuczen bereikt de bal nog maar net als eerste. Gücenmez rent richting de bal. Gücenmez draait met de bal, schiet en ... Piedade maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Esporte Clube São Bento - S.E.P Zaniboni 0:1

22e minuut.
Kukulski probeert naar een medespeler te passen. Gamarra is nu in balbezit. Gücenmez verovert de bal door een tackle van achteren. Gücenmez haalt uit met een fantastische trap. Piedade werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Esporte Clube São Bento - S.E.P Zaniboni 0:2

24e minuut.
Salles Salgado is nu in balbezit. Breakenridge bereikt de bal nog maar net als eerste. Salles Salgado tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Breakenridge raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Breakenridge zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Piedade bokst de bal weg. Gücenmez bereikt de bal nog maar net als eerste. Gücenmez schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Esporte Clube São Bento - S.E.P Zaniboni 0:3

30e minuut.
Na een snelle pass probeert Gücenmez de bal onder controle te krijgen. Gallen is nu in balbezit. Gallen geeft een hoge lob. Dyjak rent richting de bal. Dyjak haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

36e minuut.
Bình Nguyên verovert de bal door een tackle van achteren. Bình Nguyên met een sublieme pass. Hudureanu geeft een lange en hoge pass. Stroh is nu in balbezit. Stroh draait met de bal, schiet en ... Niżnik probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Stroh bereikt de bal nog maar net als eerste. Stroh haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

37e minuut.
Dyjak onderschept slim de pass. Dyjak met een sublieme pass. Gücenmez bereikt de bal nog maar net als eerste. Gücenmez draait met de bal, schiet en ... Piedade werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Esporte Clube São Bento - S.E.P Zaniboni 0:4

38e minuut.
Gücenmez is nu in balbezit. Stroh begaat een overtreding. Gücenmez is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Breakenridge met een snel genomen vrije trap. Gücenmez rent richting de bal. Gücenmez schiet op doel. Piedade werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Esporte Clube São Bento - S.E.P Zaniboni 0:5

45e minuut.
Breakenridge verovert de bal door een tackle van achteren. Breakenridge met een sublieme pass. Gücenmez bereikt de bal nog maar net als eerste. Gücenmez schiet op doel. Piedade werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Esporte Clube São Bento - S.E.P Zaniboni 0:6

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Esporte Clube São Bento 64%, S.E.P Zaniboni 36%.
Esporte Clube São Bento - S.E.P Zaniboni 0:6

50e minuut.
Gallen probeert naar een medespeler te passen. Kuczen rent richting de bal. Berger rent richting de bal. Kuczen is nu in balbezit. Kuczen schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

53e minuut.
Breakenridge met een sublieme pass. Kukulski is nu in balbezit. Kukulski passt de bal in één keer door. Gücenmez is nu in balbezit. Gücenmez haalt uit met een fantastische trap. Piedade bokst de bal weg.

55e minuut.
Breakenridge bereikt de bal nog maar net als eerste. Breakenridge probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Kuczen de bal. Kuczen schiet op doel. Bình Nguyên probeert de bal aan de voet te houden. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Gücenmez is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
Esporte Clube São Bento - S.E.P Zaniboni 0:7

56e minuut.
Gallen bereikt de bal nog maar net als eerste. Gallen passt de bal zonder na te denken. Breakenridge met een sublieme pass. Dyjak bereikt de bal nog maar net als eerste. Dyjak schiet op doel. Piedade kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
De bal gaat maar net naast.

66e minuut.
Kuczen rent richting de bal. Berger schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Kuczen raakt geblesseerd tijdens het duel. Gallen zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. do Bope heeft problemen om de bal te vangen. Gücenmez rent richting de bal. Gücenmez draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

76e minuut.
Ganês is nu in balbezit. Dyjak onderschept slim de pass. Dyjak geeft een lange en hoge pass. Gücenmez is nu in balbezit. Gücenmez haalt uit met een fantastische trap. Piedade kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

78e minuut.
Hudureanu geeft een hoge lob. Malučký is nu in balbezit. Malučký geeft de bal voor. Gücenmez is nu in balbezit. Gücenmez draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

81e minuut.
Kukulski kopt de bal weg. do Bope heeft problemen om de bal te vangen. Gücenmez rent richting de bal. Gücenmez draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Esporte Clube São Bento - S.E.P Zaniboni 0:8

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Esporte Clube São Bento 64%, S.E.P Zaniboni 36%.
Esporte Clube São Bento - S.E.P Zaniboni 0:8