Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2021-11-24 22:31
  • Competitiewedstrijd:
  • Stadion: KS Kopernik Arena
  • Weer: sparse clouds
    warm
  • Toeschouwers:
KS Kopernik Tytany Pracy FC
4-4-2 Tactiek Defensywa 2
44% Balbezit 56%
69% Spel op eigen helft 31%
0 Doelpogingen 33
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
28.2 gemiddelde waardering 40.3
good Schieten good
weak Passen good
average Verdedigen adequate


4e minuut.
Tilger geeft de bal voor. Daar is Octávio Mangabeira, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Octávio Mangabeira speelt de bal door. Bajzert is nu in balbezit. Bajzert haalt uit met een fantastische trap. Paal! Strýc probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Blin de bal. Sakaloglou rent richting de bal. Sakaloglou haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Kopernik - Tytany Pracy FC 0:1

7e minuut.
Zabłocki controleert de bal met de borst. Octávio Mangabeira met een sublieme pass. Bajzert probeert de bal met de borst te controleren. Octávio Mangabeira is nu in balbezit. Octávio Mangabeira schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Kopernik - Tytany Pracy FC 0:2

7e minuut.
Daar is Lićwinko, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bajzert bereikt de bal nog maar net als eerste. Lićwinko tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Bajzert moet worden weggedragen, hij lijkt ernstig geblesseerd te zijn. Bajzert kan niet meer verder spelen. Deak komt het veld opgelopen.

9e minuut.
Kurmanowski rent richting de bal. Sakaloglou verovert de bal door een tackle van achteren. Sakaloglou passt de bal in één keer door. Daar is Octávio Mangabeira, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Octávio Mangabeira draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
KS Kopernik - Tytany Pracy FC 0:3

14e minuut.
Octávio Mangabeira is nu in balbezit. Octávio Mangabeira passt de bal in één keer door. Tilger probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Deak de bal. Deak schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

18e minuut.
Tilger met een sublieme pass. Octávio Mangabeira bereikt de bal nog maar net als eerste. Octávio Mangabeira met een sublieme pass. Deak rent richting de bal. Deak schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Kopernik - Tytany Pracy FC 0:4

19e minuut.
Strýc bereikt de bal nog maar net als eerste. Sakaloglou onderschept slim de pass. Sakaloglou met een sublieme pass. Deak heeft problemen om de bal te vangen. Octávio Mangabeira bereikt de bal nog maar net als eerste. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
KS Kopernik - Tytany Pracy FC 0:5

21e minuut.
Zabłocki geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Sakaloglou met de inworp. Octávio Mangabeira is nu in balbezit. Octávio Mangabeira schiet op doel. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Kopernik - Tytany Pracy FC 0:6

23e minuut.
Sakaloglou passt de bal zonder na te denken. Vulev rent richting de bal. Vulev geeft een lange en hoge pass. Octávio Mangabeira rent richting de bal. Octávio Mangabeira haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Kopernik - Tytany Pracy FC 0:7

24e minuut.
Mushkudiani bereikt de bal nog maar net als eerste. Mushkudiani passt de bal met de wreef. Strýc bereikt de bal nog maar net als eerste. Deak onderschept slim de pass. Deak draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
KS Kopernik - Tytany Pracy FC 0:8

30e minuut.
Octávio Mangabeira is nu in balbezit. Octávio Mangabeira passt de bal in één keer door. Zabłocki is nu in balbezit. Deak onderschept slim de pass. Deak haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Kopernik - Tytany Pracy FC 0:9

30e minuut.
Lićwinko met een sublieme pass. Daar is Mushkudiani, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Deak rent richting de bal. Deak schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Kopernik - Tytany Pracy FC 0:10

35e minuut.
Tilger speelt de bal door. Deak bereikt de bal nog maar net als eerste. Deak passt de bal in één keer door. Octávio Mangabeira bereikt de bal nog maar net als eerste. Octávio Mangabeira haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

40e minuut.
de Goiás geeft een hoge lob. Pracki met een sublieme pass. Sakaloglou kopt de bal weg. Deak is nu in balbezit. Deak schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.
De bal gaat maar net naast.

43e minuut.
Tilger is nu in balbezit. Tilger met een sublieme pass. Octávio Mangabeira bereikt de bal nog maar net als eerste. Octávio Mangabeira geeft een lange en hoge pass. Deak springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KS Kopernik 68%, Tytany Pracy FC 32%.
KS Kopernik - Tytany Pracy FC 0:10

48e minuut.
de Goiás is nu in balbezit. Tilger verovert de bal door een tackle van achteren. Tilger geeft een hoge lob. Deak is nu in balbezit. Deak schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Kopernik - Tytany Pracy FC 0:11

54e minuut.
Vulev passt de bal met de wreef. Octávio Mangabeira rent richting de bal. Octávio Mangabeira speelt de bal door. Daar is Deak, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Deak draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
KS Kopernik - Tytany Pracy FC 0:12

58e minuut.
Mushkudiani bereikt de bal nog maar net als eerste. Tilger is nu in balbezit. Tilger probeert naar een medespeler te passen. Deak bereikt de bal nog maar net als eerste. Deak haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

62e minuut.
Vulev is nu in balbezit. Vulev probeert naar een medespeler te passen. Deak bereikt de bal nog maar net als eerste. Octávio Mangabeira is nu in balbezit. Octávio Mangabeira schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

62e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Mestrinho trapt de bal weg. Tilger kopt de bal weg. Deak bereikt de bal nog maar net als eerste. Deak draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

64e minuut.
Mestrinho geeft een hoge lob. Vulev rent richting de bal. Vulev geeft de bal voor. Deak rent richting de bal. Deak draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
KS Kopernik - Tytany Pracy FC 0:13

67e minuut.
Gadomski geeft de bal voor. Mestrinho met een sublieme pass. Deak bereikt de bal nog maar net als eerste. Octávio Mangabeira bereikt de bal nog maar net als eerste. Octávio Mangabeira draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

69e minuut.
Mestrinho geeft de bal voor. Inworp. Vulev zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Octávio Mangabeira geeft een hoge lob. Deak springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Kopernik - Tytany Pracy FC 0:14

71e minuut.
Vulev speelt de bal door. Octávio Mangabeira speelt de bal door. Mestrinho bereikt de bal nog maar net als eerste. Deak onderschept slim de pass. Deak haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Kopernik - Tytany Pracy FC 0:15

74e minuut.
Kähler met een sublieme pass. Toro rent richting de bal. Toro met een sublieme pass. Octávio Mangabeira rent richting de bal. Octávio Mangabeira draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal. Deak is nu in balbezit. Deak haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

82e minuut.
Octávio Mangabeira met een sublieme pass. Sakaloglou heeft problemen om de bal te vangen. Sakaloglou geeft een hoge lob. Vulev bereikt de bal nog maar net als eerste. Vulev draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
KS Kopernik - Tytany Pracy FC 0:16

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KS Kopernik 70%, Tytany Pracy FC 30%.
KS Kopernik - Tytany Pracy FC 0:16