Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
LKS Pulkówka LKS Siekiera Piła
STER Tactiek siekiera v2
60% Balbezit 40%
26% Spel op eigen helft 74%
35 Doelpogingen 3
2 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 1
44.2 gemiddelde waardering 26.5
very good Schieten average
average Passen poor
adequate Verdedigen unsatisfactory


2e minuut.
Farison bereikt de bal nog maar net als eerste. Farison geeft een hoge lob. Aguayo is nu in balbezit. Aguayo draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
LKS Pulkówka - LKS Siekiera Piła 1:0

4e minuut.
Adorno geeft de bal voor. Harasimczuk kopt de bal weg. Wojciekiewicz probeert de bal aan de voet te houden. Fujão rent richting de bal. Fujão draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

5e minuut.
Aguayo bereikt de bal nog maar net als eerste. Aguayo geeft de bal voor. Daar is Wilke, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Fujão bereikt de bal nog maar net als eerste. Fujão schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. Szczygło probeert de bal met de borst te controleren.
De bal gaat maar net naast.

9e minuut.
Leński is nu in balbezit. Tamanzi verovert de bal door een tackle van achteren. Tamanzi geeft de bal voor. Fujão bereikt de bal nog maar net als eerste. Fujão schiet op doel. Nędza verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

11e minuut.
Harasimczuk geeft een hoge lob. Flis is nu in balbezit. Wilke schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Wilke krijgt een gele kaart.

15e minuut.
Adorno onderschept slim de pass. Adorno probeert naar een medespeler te passen. Fujão is nu in balbezit. Fujão haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
LKS Pulkówka - LKS Siekiera Piła 2:0

19e minuut.
Adorno geeft een lange en hoge pass. Daar is Szczygło, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Aguayo rent richting de bal. Aguayo haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
LKS Pulkówka - LKS Siekiera Piła 3:0

21e minuut.
Flis controleert de bal met de borst. Warwarczyn verovert de bal door een tackle van achteren. Warwarczyn met een sublieme pass. Hozoc rent richting de bal. Hozoc schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

29e minuut.
Szczygło geeft de bal voor. Inworp. Modry met een snelle inworp. Tamanzi rent richting de bal. Tamanzi geeft een lange en hoge pass. Nędza bokst de bal weg. Fujão bereikt de bal nog maar net als eerste. Fujão haalt uit met een fantastische trap. Nędza probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
LKS Pulkówka - LKS Siekiera Piła 4:0

33e minuut.
Tamanzi is nu in balbezit. Tamanzi geeft een hoge lob. Wilke probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Fujão rent richting de bal. Fujão schiet op doel. Nędza probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

34e minuut.
Nędza speelt de bal door. Warwarczyn kopt de bal weg. Hozoc bereikt de bal nog maar net als eerste. Hozoc draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
LKS Pulkówka - LKS Siekiera Piła 4:1

40e minuut.
Tamanzi rent richting de bal. Farison speelt de bal door. Fujão is nu in balbezit. Fujão draait met de bal, schiet en ... Wojciekiewicz probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Wat een geweldige kans!

41e minuut.
Flis bereikt de bal nog maar net als eerste. Flis probeert naar een medespeler te passen. Farison met een sublieme pass. Fujão is nu in balbezit. Fujão schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: LKS Pulkówka 22%, LKS Siekiera Piła 78%.
LKS Pulkówka - LKS Siekiera Piła 4:1

49e minuut.
Szczygło geeft een lange en hoge pass. Modry geeft een lange en hoge pass. Nędza met een sublieme pass. Farison bereikt de bal nog maar net als eerste. Farison haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Nędza kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

54e minuut.
Farison is nu in balbezit. Farison geeft een lange en hoge pass. Fujão bereikt de bal nog maar net als eerste. Fujão haalt uit met een fantastische trap. Nędza maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Wat een geweldige kans!

57e minuut.
Szczygło geeft een hoge lob. Farison is nu in balbezit. Farison geeft een lange en hoge pass. Aguayo bereikt de bal nog maar net als eerste. Aguayo schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

59e minuut.
Daar is Kowalówka, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Modry rent richting de bal. Modry geeft de bal voor. Fujão is nu in balbezit. Fujão draait met de bal, schiet en ... Nędza probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Aguayo heeft problemen om de bal te vangen. Aguayo draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
LKS Pulkówka - LKS Siekiera Piła 5:1

63e minuut.
Aguayo controleert en wil gaan aanvallen, maar de lijnrechter vlagt voor buitenspel. Kowalówka maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Hozoc bereikt de bal nog maar net als eerste. Hozoc draait met de bal, schiet en ... Rozdrażewski werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
LKS Pulkówka - LKS Siekiera Piła 5:2

64e minuut.
Klungelig pakt Farison de bal. Rakowski is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Adorno. Adorno krijgt een gele kaart.

70e minuut.
Aguayo passt de bal zonder na te denken. Fujão heeft problemen om de bal te vangen. Farison bereikt de bal nog maar net als eerste. Farison haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
LKS Pulkówka - LKS Siekiera Piła 6:2

74e minuut.
Aguayo is nu in balbezit. Aguayo passt de bal zonder na te denken. Fujão is nu in balbezit. Farison bereikt de bal nog maar net als eerste. Farison haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

78e minuut.
Farison met een sublieme pass. Modry rent richting de bal. Modry geeft een hoge lob. Aguayo bereikt de bal nog maar net als eerste. Aguayo schiet op doel. Nędza probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Tamanzi zal de hoekschop nemen. Fujão heeft problemen om de bal te vangen. Fujão schiet op doel. Nędza bokst de bal weg. Fujão bereikt de bal nog maar net als eerste. Fujão draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
LKS Pulkówka - LKS Siekiera Piła 7:2

80e minuut.
Fujão haalt uit met een fantastische trap. Nędza met een sublieme pass. Tamanzi kopt de bal weg. Aguayo bereikt de bal nog maar net als eerste. Aguayo haalt uit met een fantastische trap. Nędza kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Fujão is nu in balbezit. Fujão draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
LKS Pulkówka - LKS Siekiera Piła 8:2

82e minuut.
Rakowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Adorno verovert de bal door een tackle van achteren. Adorno speelt de bal door. Klungelig pakt Fujão de bal. Fujão haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
LKS Pulkówka - LKS Siekiera Piła 9:2

84e minuut.
Daar is Szczygło, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Aguayo bereikt de bal nog maar net als eerste. Aguayo passt de bal zonder na te denken. Daar is Tamanzi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tamanzi haalt uit met een fantastische trap. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
LKS Pulkówka - LKS Siekiera Piła 10:2

87e minuut.
Farison bereikt de bal nog maar net als eerste. Farison passt de bal zonder na te denken. Fujão rent richting de bal. Fujão schiet op doel. Nędza werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
LKS Pulkówka - LKS Siekiera Piła 11:2

89e minuut.
Tamanzi met een snelle inworp. Adorno kan de bal niet met de borst controleren. Adorno speelt de bal door. Daar is Fujão, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Fujão draait met de bal, schiet en ... Nędza bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: LKS Pulkówka 30%, LKS Siekiera Piła 70%.
LKS Pulkówka - LKS Siekiera Piła 11:2