Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
MaracaiboFC Atletico Zulia
ile ife 2.45 Tactiek korn 6
48% Balbezit 52%
40% Spel op eigen helft 60%
18 Doelpogingen 16
3 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 2
47.6 gemiddelde waardering 41.7
solid Schieten average
solid Passen adequate
adequate Verdedigen solid


1e minuut.
Salle probeert naar een medespeler te passen. Chaderton Matos rent richting de bal. Chaderton Matos geeft een hoge lob. Salle krijgt zijn hoofd ertegen. Mariño probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

5e minuut.
Tagliaferri passt de bal zonder na te denken. Bondăreţ is nu in balbezit. Saavedra begaat een overtreding. Saavedra krijgt een gele kaart.

5e minuut.
Bondăreţ is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Piszczykiewicz met een snel genomen vrije trap. Daar is Saavedra, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Râpnu is nu in balbezit. Tagliaferri verovert de bal door een tackle van achteren. Tagliaferri haalt uit met een fantastische trap. Castellin bokst de bal weg.

18e minuut.
Alban met een sublieme pass. Chaderton Matos probeert naar een medespeler te passen. Lane met een sublieme pass. Salle rent richting de bal. Salle draait met de bal, schiet en ... Mariño probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
MaracaiboFC - Atletico Zulia 1:0

21e minuut.
Labarthe is nu in balbezit. Bondăreţ onderschept slim de pass. Tagliaferri rent richting de bal. Tagliaferri draait met de bal, schiet en ... Castellin maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
MaracaiboFC - Atletico Zulia 1:1

24e minuut.
Bondăreţ onderschept slim de pass. Bondăreţ geeft de bal voor. Tagliaferri is nu in balbezit. Tagliaferri haalt uit met een fantastische trap. Castellin probeert wanhopig de bal te grijpen.
Wat een geweldige kans!

25e minuut.
Chaderton Matos met een sublieme pass. Lane is nu in balbezit. Lane passt de bal in één keer door. Salle rent richting de bal. Salle schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

29e minuut.
Chaderton Matos passt de bal met de wreef. Soltanov is nu in balbezit. Damkjar bereikt de bal nog maar net als eerste. Chaderton Matos rent richting de bal. Chaderton Matos geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

33e minuut.
Soltanov met een sublieme pass. Râpnu is nu in balbezit. Saavedra bereikt de bal nog maar net als eerste. Tagliaferri onderschept slim de pass. Tagliaferri haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

36e minuut.
Alban rent richting de bal. Alban speelt de bal door. Saavedra heeft problemen om de bal te vangen. Tagliaferri bereikt de bal nog maar net als eerste. Tagliaferri schiet op doel. Castellin probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
MaracaiboFC - Atletico Zulia 1:2

44e minuut.
Damkjar rent richting de bal. Damkjar geeft een hoge lob. Salle kan de bal niet met de borst controleren. Salle draait met de bal, schiet en ... Mariño werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
MaracaiboFC - Atletico Zulia 2:2

45e minuut.
Milanés komt het veld opgelopen. Schilling komt het veld opgelopen. Een oude blessure zorgt ervoor dat Mariño niet meer kan verder spelen. Salenko komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: MaracaiboFC 50%, Atletico Zulia 50%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
MaracaiboFC - Atletico Zulia 2:2

49e minuut.
Doeltrap. Salenko trapt de bal weg. Tagliaferri rent richting de bal. Tagliaferri schiet op doel. Castellin maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
MaracaiboFC - Atletico Zulia 2:3

54e minuut.
Salenko met een harde bal richting middenveld. Klungelig pakt Piszczykiewicz de bal. Alban met een sublieme pass. Salle bereikt de bal nog maar net als eerste. Salle haalt uit met een fantastische trap. Salenko probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

59e minuut.
Mouzo is nu in balbezit. Soltanov verovert de bal door een tackle van achteren. Alban rent richting de bal. Alban geeft een hoge lob. Salenko maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Dat scheelde niet veel!

61e minuut.
Piszczykiewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Bondăreţ is nu in balbezit. Piszczykiewicz is nu in balbezit. Piszczykiewicz probeert naar een medespeler te passen. Soltanov geeft een hoge lob. Salenko probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Salle rent richting de bal. Salle schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

64e minuut.
Saavedra geeft een hoge lob. Bondăreţ is nu in balbezit. Piszczykiewicz speelt de bal door. Tagliaferri is nu in balbezit. Tagliaferri haalt uit met een fantastische trap. Castellin verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
Wat een geweldige kans!

65e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Cearense komt het veld opgelopen. Garvey komt het veld opgelopen.

65e minuut.
Cearense passt de bal in één keer door. Damkjar heeft problemen om de bal te vangen. Damkjar geeft een lange en hoge pass. Cearense rent richting de bal. Cearense draait met de bal, schiet en ... Salenko bokst de bal weg. Druciak heeft problemen om de bal te vangen. Banasiuk is nu in balbezit. Cearense onderschept slim de pass.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
MaracaiboFC - Atletico Zulia 3:3

70e minuut.
Cearense geeft de bal voor. Ferron rent richting de bal. Damkjar onderschept slim de pass. Damkjar geeft een lange en hoge pass. Cearense maakt een snoekduik en kopt de bal. Salenko probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

71e minuut.
Damkjar met de inworp. Banasiuk bereikt de bal nog maar net als eerste. Banasiuk geeft een hoge lob. Tagliaferri bereikt de bal nog maar net als eerste. Tagliaferri draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

75e minuut.
Mouzo bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Alban. Mouzo is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Zloković komt het veld opgelopen.

75e minuut.
Bondăreţ met een sublieme pass. Mouzo heeft problemen om de bal te vangen. Mouzo geeft een hoge lob. Tagliaferri is nu in balbezit. Tagliaferri draait met de bal, schiet en ... Castellin verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
MaracaiboFC - Atletico Zulia 3:4

78e minuut.
Perea passt de bal in één keer door. Bondăreţ is nu in balbezit. Tagliaferri is nu in balbezit. Tagliaferri schiet op doel. Castellin probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
MaracaiboFC - Atletico Zulia 3:5

79e minuut.
Bondăreţ rent richting de bal. Bondăreţ passt de bal met de wreef. Banasiuk is nu in balbezit. Cearense onderschept slim de pass. Cearense draait met de bal, schiet en ... Salenko kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

80e minuut.
Zloković is nu in balbezit. Zloković geeft een lange en hoge pass. Cearense rent richting de bal. Cearense draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
MaracaiboFC - Atletico Zulia 4:5

82e minuut.
Tagliaferri bereikt de bal nog maar net als eerste. Bondăreţ is nu in balbezit. Saavedra maakt een afschuwelijke overtreding. Directe rode kaart, Saavedra moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Saavedra schaamt zich omdat hij het team in de steek laat. Bondăreţ raakt geblesseerd tijdens het duel. Piszczykiewicz zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Tagliaferri krijgt zijn hoofd ertegen. Castellin maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
MaracaiboFC - Atletico Zulia 4:6

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: MaracaiboFC 30%, Atletico Zulia 70%.
MaracaiboFC - Atletico Zulia 4:6