Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
CHILE_FC Ukmerges ,,Vienybe
fortis3 Tactiek N.4
45% Balbezit 55%
66% Spel op eigen helft 34%
2 Doelpogingen 26
2 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
52.5 gemiddelde waardering 57.2
good Schieten excellent
good Passen excellent
very good Verdedigen excellent


7e minuut.
Hadaś speelt de bal door. Orlygsson is nu in balbezit. Docu verovert de bal door een tackle van achteren. Medalik met een sublieme pass. Podgayni bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
CHILE_FC - Ukmerges ,,Vienybe 0:1

10e minuut.
Turi passt de bal in één keer door. Cerański probeert naar een medespeler te passen. Podgayni bereikt de bal nog maar net als eerste. Medalik rent richting de bal. Medalik draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

12e minuut.
Orlygsson bereikt de bal nog maar net als eerste. Medalik rent richting de bal. Medalik passt de bal met de wreef. Daar is Podgayni, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Podgayni schiet op doel. De Los Milagros verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

14e minuut.
Turi passt de bal zonder na te denken. Podgayni is nu in balbezit. Cerański speelt de bal door. Orlygsson bereikt de bal nog maar net als eerste. Orlygsson schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

21e minuut.
Orlygsson onderschept slim de pass. Medalik is nu in balbezit. Medalik met een sublieme pass. Podgayni is nu in balbezit. Podgayni schiet op doel. De Los Milagros probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

23e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. de Wijs neemt de hoekschop. Podgayni is nu in balbezit. Podgayni haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Dat scheelde niet veel!

24e minuut.
Docu passt de bal in één keer door. Turi met een sublieme pass. Cerański speelt de bal door. Podgayni rent richting de bal. Podgayni schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. Stemler heeft problemen om de bal te vangen. Orlygsson verovert de bal door een tackle van achteren. Orlygsson schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

28e minuut.
Cârstea bereikt de bal nog maar net als eerste. Orlygsson onderschept slim de pass. Cârstea onderschept slim de pass. Medalik verovert de bal door een tackle van achteren. Medalik draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

29e minuut.
Docu probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Lubosz de bal. Lubosz geeft een lange en hoge pass. Daar is Caviglia, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Caviglia haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: CHILE_FC 67%, Ukmerges ,,Vienybe 33%.
CHILE_FC - Ukmerges ,,Vienybe 0:1

49e minuut.
Medalik passt de bal met de wreef. de Wijs rent richting de bal. de Wijs speelt de bal door. Podgayni is nu in balbezit. Podgayni haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

60e minuut.
Turi verovert de bal door een tackle van achteren. Turi geeft een lange en hoge pass. Daar is Stemler, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Podgayni is nu in balbezit. Podgayni draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

60e minuut.
Doeltrap. Avramov komt het veld opgelopen.

64e minuut.
Medalik passt de bal met de wreef. Daar is Cerański, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cerański passt de bal met de wreef. Podgayni is nu in balbezit. Podgayni draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
CHILE_FC - Ukmerges ,,Vienybe 0:2

66e minuut.
Stemler kopt de bal weg. Piva rent richting de bal. Piva probeert naar een medespeler te passen. Podgayni is nu in balbezit. Podgayni schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

68e minuut.
Medalik rent richting de bal. Orlygsson rent richting de bal. Stemler legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Orlygsson is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Podgayni neemt de penalty, wat een uithaal! De bal raakt de paal. Podgayni rent richting de bal. Podgayni haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

71e minuut.
Medalik bereikt de bal nog maar net als eerste. Medalik passt de bal in één keer door. Podgayni is nu in balbezit. Podgayni haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
CHILE_FC - Ukmerges ,,Vienybe 0:3

72e minuut.
Zane komt het veld opgelopen.

75e minuut.
Podgayni met een sublieme pass. Zane rent richting de bal. Docu rent richting de bal. Zane onderschept slim de pass. Zane draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

82e minuut.
Medalik probeert naar een medespeler te passen. Cerański rent richting de bal. Cerański passt de bal met de wreef. Podgayni is nu in balbezit. Podgayni draait met de bal, schiet en ... De Los Milagros kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Zane rent richting de bal. Zane schiet op doel. De Los Milagros probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
CHILE_FC - Ukmerges ,,Vienybe 0:4

86e minuut.
Stemler controleert de bal met de borst. Podgayni bereikt de bal nog maar net als eerste. Docu is nu in balbezit. Podgayni onderschept slim de pass. Podgayni schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

87e minuut.
Caviglia kopt de bal weg. Lubosz rent richting de bal. Kendzia is nu in balbezit. Lubosz verovert de bal door een tackle van achteren. Lubosz haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Lubosz is nu in balbezit. Lubosz geeft een lange en hoge pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: CHILE_FC 65%, Ukmerges ,,Vienybe 35%.
CHILE_FC - Ukmerges ,,Vienybe 0:4