Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Burnout United CHROBRY_1946
VV2 Tactiek S-Fl-L
50% Balbezit 50%
61% Spel op eigen helft 39%
11 Doelpogingen 13
2 Overtredingen 7
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
21 Buitenspel 5
70 gemiddelde waardering 65.2
formidabel Schieten uitstekend
uitstekend Passen zeer goed
wonderbaarlijk Verdedigen formidabel


2e minuut.
Pérez geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Gailing de bal. Rainer is nu in balbezit. Wesely verovert de bal door een tackle van achteren. Wesely draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

10e minuut.
Posada geeft de bal voor. De assistent-scheidsrechter steekt zijn vlag in de lucht. Bierli stond buitenspel. Gambetta maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Kazhigaliev bereikt de bal nog maar net als eerste. Kazhigaliev schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

13e minuut.
Fras passt de bal in één keer door. Posada speelt de bal door. Bierli bereikt de bal nog maar net als eerste. Bierli schiet op doel. Janjić werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Burnout United - CHROBRY_1946 0:1

15e minuut.
Klungelig pakt Fahrni de bal. Havriciuc rent richting de bal. Havriciuc geeft een lange en hoge pass. Kazhigaliev rent richting de bal. Kazhigaliev schiet op doel. Säga verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Nogarol probeert de bal aan de voet te houden. Gailing rent richting de bal. Gailing draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Burnout United - CHROBRY_1946 1:1

17e minuut.
Bierli met een sublieme pass. Fras is nu in balbezit. Vitale geeft de bal voor. Kazhigaliev is nu in balbezit. Kazhigaliev haalt uit met een fantastische trap. Säga bokst de bal weg.

20e minuut.
Cordera neemt vlug de vrije trap. Fras kopt de bal weg. Daar is Gambetta, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bierli bereikt de bal nog maar net als eerste. Bierli schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

34e minuut.
Wesely rent richting de bal. Cordera legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Wesely raakt geblesseerd tijdens het duel. Kazhigaliev zal de doelman confronteren met een penalty, hij neemt een moment van concentratie, begint met zijn aanloop en schiet. Säga werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Burnout United - CHROBRY_1946 2:1

37e minuut.
Posada verovert de bal door een tackle van achteren. Posada geeft de bal voor. Bierli rent richting de bal. Bierli draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Burnout United - CHROBRY_1946 2:2

42e minuut.
Kazhigaliev is nu in balbezit. Vitale is nu in balbezit. Vitale speelt de bal door. Bierli is nu in balbezit. Bierli schiet op doel. Janjić probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

44e minuut.
Cordera onderschept slim de pass. Cordera geeft de bal voor. Fras rent richting de bal. Fras geeft de bal voor. Rouvenaz krijgt zijn hoofd ertegen. Janjić bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Burnout United 63%, CHROBRY_1946 37%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Burnout United - CHROBRY_1946 2:2

48e minuut.
Gambetta met een sublieme pass. Fras bereikt de bal nog maar net als eerste. Fras met een sublieme pass. Rouvenaz rent richting de bal. Rouvenaz haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Burnout United - CHROBRY_1946 2:3

57e minuut.
Gailing is nu in balbezit. Cordera speelt de bal door. Daar is Fahrni, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kazhigaliev bereikt de bal nog maar net als eerste. Kazhigaliev schiet op doel. Säga verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

61e minuut.
Pérez bereikt de bal nog maar net als eerste. Inworp. Pérez met een snelle inworp. Imschweiler speelt de bal door. Pérez geeft een lange en hoge pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

65e minuut.
Rouvenaz kopt de bal weg. Bierli rent richting de bal. Melo da Silva tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Bierli raakt geblesseerd tijdens het duel. Fras komt bij de bal en schiet.
Dat scheelde niet veel!

82e minuut.
Pérez geeft een hoge lob. Wesely bereikt de bal nog maar net als eerste. Nogarol legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Wesely is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Kazhigaliev legt de bal op de penaltystip, hij mijdt oogcontact met de doelman en schiet.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Burnout United - CHROBRY_1946 3:3

83e minuut.
Gorgoń geeft de bal voor. Kazhigaliev bereikt de bal nog maar net als eerste. Cordera tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Kazhigaliev raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Kazhigaliev kan niet meer verder spelen. Cuccus komt het veld opgelopen. Imschweiler zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Wesely maakt een snoekduik en kopt de bal. Säga kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

85e minuut.
Rainer kopt de bal weg. Posada is nu in balbezit. Cuccus verovert de bal door een tackle van achteren. Daar is Cuccus, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cuccus schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Burnout United 57%, CHROBRY_1946 43%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Burnout United - CHROBRY_1946 3:3


Gelijkspel! De teams bereiden zich voor op de extra tijd.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Burnout United 66%, CHROBRY_1946 34%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Burnout United - CHROBRY_1946 3:3

119e minuut.
Gambetta speelt de bal door. Imschweiler is nu in balbezit. Posada tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Posada krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Burnout United 66%, CHROBRY_1946 34%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Burnout United - CHROBRY_1946 3:3


Geen van beide teams kon scoren in de extra tijd, de wedstrijd zal daarom door penalty`s beslist moeten worden.

Rouvenaz kan gaan scoren, hij neemt een aanloop en haalt uit met een verrassend schot.
GOOOAAAAAAL!!!
Burnout United - CHROBRY_1946 3:4
---
Cuccus legt de bal op de penaltystip, hij mijdt oogcontact met de doelman en schiet. Säga werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Burnout United - CHROBRY_1946 4:4
---
Bierli legt de bal vol zelfvertrouwen klaar en schiet na een korte aanloop.
---
Gailing zal de doelman confronteren met een penalty, hij neemt een moment van concentratie, begint met zijn aanloop en schiet. Säga werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Burnout United - CHROBRY_1946 5:4
---
Fahrni neemt een korte aanloop naar de penalty stip.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Burnout United - CHROBRY_1946 5:5
---
Wesely legt de bal vol zelfvertrouwen klaar en schiet na een korte aanloop. Säga kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal vliegt tegen de lat.
---
Posada kan gaan scoren, hij neemt een aanloop en haalt uit met een verrassend schot. Janjić kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal raakt de paal.
---
Imschweiler kan gaan scoren, hij neemt een aanloop en haalt uit met een verrassend schot.
De bal gaat maar net naast. De bal rolt over de achterlijn.
---
Vitale zal de doelman confronteren met een penalty, hij neemt een moment van concentratie, begint met zijn aanloop en schiet.
GOOOAAAAAAL!!!
Burnout United - CHROBRY_1946 5:6
---
Pérez neemt de penalty, wat een uithaal! De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
---