Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
巴黎足球俱乐部 abcdewin
PSG Tactiek 3412
46% Balbezit 54%
62% Spel op eigen helft 38%
6 Doelpogingen 17
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 2
40.5 gemiddelde waardering 53.2
good Schieten excellent
average Passen solid
adequate Verdedigen solid


7e minuut.
Filipski passt de bal in één keer door. Catalan is nu in balbezit. Myszkiewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Myszkiewicz geeft een lange en hoge pass. Pagola krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

10e minuut.
Colleoni probeert naar een medespeler te passen. Gallucci bereikt de bal nog maar net als eerste. Esca rent richting de bal. Gallucci onderschept slim de pass. Gallucci haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
巴黎足球俱乐部 - abcdewin 0:1

15e minuut.
Esca probeert de bal aan de voet te houden. Sidders is nu in balbezit. Sidders geeft een hoge lob. Tryniszewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Tryniszewski draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
巴黎足球俱乐部 - abcdewin 0:2

16e minuut.
Ivančák probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Kolínek de bal. Kolínek met een sublieme pass. Gallucci rent richting de bal. Gallucci haalt uit met een fantastische trap. Zuojun bokst de bal weg.

17e minuut.
Kolínek kopt de bal weg. Tryniszewski heeft problemen om de bal te vangen. Esca verovert de bal door een tackle van achteren. Gallucci onderschept slim de pass. Gallucci draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

18e minuut.
Carl geeft een lange en hoge pass. Vervoort is nu in balbezit. Vervoort geeft de bal voor. Daar is Gallucci, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gallucci haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

19e minuut.
DeCarlo geeft een lange en hoge pass. To Kwan rent richting de bal. To Kwan passt de bal zonder na te denken. Farář rent richting de bal. Farář haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

34e minuut.
Zuojun met een harde bal richting middenveld. Sidders kopt de bal weg. Daar is Esca, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tryniszewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Tryniszewski haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

35e minuut.
Sidders probeert naar een medespeler te passen. To Kwan bereikt de bal nog maar net als eerste. Farář is nu in balbezit. Farář draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert DeCarlo de bal onder controle te krijgen.
Dat scheelde niet veel!

45e minuut.
Carl bereikt de bal nog maar net als eerste. Carl geeft de bal voor. Farář kan de bal niet met de borst controleren. To Kwan bereikt de bal nog maar net als eerste. To Kwan geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: 巴黎足球俱乐部 67%, abcdewin 33%.
巴黎足球俱乐部 - abcdewin 0:2

46e minuut.
Gallucci rent richting de bal. Kolínek rent richting de bal. Kolínek geeft een lange en hoge pass. Tryniszewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Tryniszewski schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
巴黎足球俱乐部 - abcdewin 0:3

51e minuut.
Zuojun speelt de bal door. Colleoni bereikt de bal nog maar net als eerste. Colleoni geeft een hoge lob. Farář bereikt de bal nog maar net als eerste. Farář schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

53e minuut.
Myszkiewicz rent richting de bal. Brens onderschept slim de pass. Brens passt de bal met de wreef. Tryniszewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Tryniszewski schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
巴黎足球俱乐部 - abcdewin 0:4

58e minuut.
DeCarlo geeft de bal voor. Catalan is nu in balbezit. Catalan geeft een hoge lob. Pagola krijgt zijn hoofd ertegen. Tassos werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
巴黎足球俱乐部 - abcdewin 1:4

63e minuut.
Colleoni geeft een lange en hoge pass. Hässig rent richting de bal. Hässig passt de bal zonder na te denken. Catalan bereikt de bal nog maar net als eerste. Catalan haalt uit met een fantastische trap. Tassos bokst de bal weg.

65e minuut.
Brens is nu in balbezit. Brens geeft de bal voor. Vervoort heeft problemen om de bal te vangen. Tryniszewski is nu in balbezit. Tryniszewski schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
巴黎足球俱乐部 - abcdewin 1:5

71e minuut.
Catalan speelt de bal door. Hässig rent richting de bal. Hässig met een sublieme pass. Pagola is nu in balbezit. Pagola draait met de bal, schiet en ... Tassos kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

72e minuut.
Sidders passt de bal zonder na te denken. Kolínek bereikt de bal nog maar net als eerste. Kolínek met een sublieme pass. Gallucci rent richting de bal. Gallucci schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

79e minuut.
Sidders speelt de bal door. Kolínek bereikt de bal nog maar net als eerste. Kolínek probeert naar een medespeler te passen. Daar is Gallucci, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gallucci met een sublieme pass.
De bal gaat maar net naast.

85e minuut.
Daar is Myszkiewicz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Brens is nu in balbezit. Brens passt de bal met de wreef. Gallucci rent richting de bal. Gallucci schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

89e minuut.
Hässig kopt de bal weg. Pagola is nu in balbezit. Gaubert speelt de bal door. Daar is Myszkiewicz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Myszkiewicz haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: 巴黎足球俱乐部 56%, abcdewin 44%.
巴黎足球俱乐部 - abcdewin 1:5