Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2021-09-08 19:11
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: Bistrigna Arena
  • Weer: heavy clouds
    heavy shower
  • Toeschouwers:
Bistrigna Locus Jani
alberoccia Tactiek 4-3-1-2 stretto
58% Balbezit 42%
34% Spel op eigen helft 66%
10 Doelpogingen 0
1 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 2
31.9 gemiddelde waardering 29.8
adequate Schieten average
weak Passen weak
solid Verdedigen unsatisfactory


2e minuut.
Nardulli passt de bal met de wreef. Belvedere is nu in balbezit. Broili onderschept slim de pass. Broili draait met de bal, schiet en ... Scicli maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Bistrigna - Locus Jani 1:0

10e minuut.
Mannucci met een sublieme pass. Turrino rent richting de bal. Belvedere tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Turrino wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen.

23e minuut.
Lusso heeft problemen om de bal te vangen. Solti bereikt de bal nog maar net als eerste. Lusso tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Lusso krijgt een gele kaart.

36e minuut.
Na een snelle pass probeert Mérei de bal onder controle te krijgen. Broili is nu in balbezit. Broili passt de bal met de wreef. Nardulli bereikt de bal nog maar net als eerste. Nardulli draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Bistrigna 40%, Locus Jani 60%.
Bistrigna - Locus Jani 1:0

46e minuut.
Stea is nu in balbezit. Stea passt de bal met de wreef. Trojšťák heeft problemen om de bal te vangen. Broili bereikt de bal nog maar net als eerste. Broili schiet op doel. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Bistrigna - Locus Jani 2:0

50e minuut.
Ameli is nu in balbezit. Ameli passt de bal zonder na te denken. Nardulli bereikt de bal nog maar net als eerste. Nardulli geeft de bal voor. Turrino maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

60e minuut.
Doeltrap. Xuan komt het veld opgelopen. Filantropol komt het veld opgelopen.

61e minuut.
Stea passt de bal in één keer door. Nardulli rent richting de bal. Stea tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Stea krijgt een gele kaart.

68e minuut.
Scicli trapt de bal weg. Lusso kopt de bal weg. Broili bereikt de bal nog maar net als eerste. Wiele rent richting de bal. Wiele schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

69e minuut.
Klungelig pakt Lusso de bal. Lusso speelt de bal door. Nardulli is nu in balbezit. Nardulli geeft de bal voor. Broili bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
Bistrigna - Locus Jani 3:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Bistrigna 28%, Locus Jani 72%.
Bistrigna - Locus Jani 3:0