Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Forest Resurrecteds Brighton FC
433 NEW Tactiek 4-2-3-1
49% Balbezit 51%
60% Spel op eigen helft 40%
8 Doelpogingen 17
0 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
40.8 gemiddelde waardering 46.1
good Schieten solid
adequate Passen good
adequate Verdedigen solid


7e minuut.
Demiral probeert de bal met de borst te controleren. Ispas verovert de bal door een tackle van achteren. Ispas probeert naar een medespeler te passen. Mączyński rent richting de bal. Mączyński draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Forest Resurrecteds - Brighton FC 0:1

8e minuut.
Troch met een sublieme pass. Rossitto is nu in balbezit. Rossitto passt de bal in één keer door. Antoniotti bereikt de bal nog maar net als eerste. Antoniotti haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

11e minuut.
Pásztor verovert de bal door een tackle van achteren. Rossitto rent richting de bal. Pásztor rent richting de bal. Pásztor draait met de bal, schiet en ... Lipiński werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Forest Resurrecteds - Brighton FC 1:1

18e minuut.
Doeltrap. Beckham met een harde bal richting middenveld. Dugarry heeft problemen om de bal te vangen. Pásztor is nu in balbezit. Pásztor draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Forest Resurrecteds - Brighton FC 2:1

22e minuut.
Demiral kopt de bal weg. Gombár rent richting de bal. Beckham onderschept slim de pass. Beckham geeft een hoge lob. Demiral springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

28e minuut.
Lantez passt de bal in één keer door. Mączyński rent richting de bal. Mączyński passt de bal in één keer door. Lo Gatto bereikt de bal nog maar net als eerste. Lo Gatto schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

33e minuut.
Ispas heeft problemen om de bal te vangen. Beckham bereikt de bal nog maar net als eerste. Beckham passt de bal met de wreef. Demiral rent richting de bal. Demiral schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

36e minuut.
Beckham bereikt de bal nog maar net als eerste. Beckham met een sublieme pass. Alves is nu in balbezit. Demiral verovert de bal door een tackle van achteren. Demiral schiet op doel. Beckham probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

44e minuut.
Lecocq geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Carcelén met de inworp. Plecety is nu in balbezit. Plecety geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

45e minuut.
Lipiński trapt de bal weg van het doel. Mączyński kopt de bal weg. Plecety speelt de bal door. Antoniotti bereikt de bal nog maar net als eerste. Antoniotti haalt uit met een fantastische trap. Lipiński bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Forest Resurrecteds 64%, Brighton FC 36%.
Forest Resurrecteds - Brighton FC 2:1

47e minuut.
Pásztor passt de bal met de wreef. Rossitto bereikt de bal nog maar net als eerste. Lantez schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Lantez krijgt een gele kaart.

50e minuut.
Dugarry passt de bal in één keer door. Lo Gatto probeert naar een medespeler te passen. Demiral rent richting de bal. Demiral draait met de bal, schiet en ... Beckham maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Forest Resurrecteds - Brighton FC 2:2

53e minuut.
Beckham speelt de bal door. Demiral bereikt de bal nog maar net als eerste. Demiral probeert naar een medespeler te passen. Lo Gatto bereikt de bal nog maar net als eerste. Lo Gatto schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Forest Resurrecteds - Brighton FC 2:3

57e minuut.
Rossitto passt de bal in één keer door. Antoniotti bereikt de bal nog maar net als eerste. Lecocq schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Lecocq krijgt een gele kaart. Antoniotti wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Antoniotti kan niet meer verder spelen. Xiaoming komt het veld opgelopen.

60e minuut.
Inworp. Ancelotti komt het veld opgelopen. Solanke komt het veld opgelopen.

66e minuut.
Xiaoming speelt de bal door. Anczok bereikt de bal nog maar net als eerste. Pásztor onderschept slim de pass. Xiaoming rent richting de bal. Xiaoming draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

67e minuut.
Lipiński met een harde bal richting middenveld. Lo Gatto kopt de bal weg. Ispas heeft problemen om de bal te vangen. Solanke is nu in balbezit. Solanke haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

71e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Franek komt het veld opgelopen.

71e minuut.
Klungelig pakt Carcelén de bal. Mączyński rent richting de bal. Mączyński probeert naar een medespeler te passen. Solanke rent richting de bal. Solanke draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

75e minuut.
Virgillito met een sublieme pass. Pásztor is nu in balbezit. Pásztor passt de bal zonder na te denken. Mączyński is nu in balbezit. Mączyński haalt uit met een fantastische trap. Beckham probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

85e minuut.
Lo Gatto rent richting de bal. Plecety bereikt de bal nog maar net als eerste. Lo Gatto onderschept slim de pass. Solanke rent richting de bal. Solanke haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

87e minuut.
Mączyński passt de bal in één keer door. Lo Gatto probeert naar een medespeler te passen. Solanke is nu in balbezit. Solanke schiet op doel. Beckham werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Forest Resurrecteds - Brighton FC 2:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Forest Resurrecteds 55%, Brighton FC 45%.
Forest Resurrecteds - Brighton FC 2:4