Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Real Nutria Berta Team
covid 19 Tactiek sconfitta sicura
52% Balbezit 48%
45% Spel op eigen helft 55%
10 Doelpogingen 5
2 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
49.7 gemiddelde waardering 40.6
good Schieten good
good Passen average
good Verdedigen adequate


4e minuut.
Maruszewski met een sublieme pass. Podrinho rent richting de bal. Podrinho geeft een hoge lob. Klungelig pakt Forastieri de bal. Forastieri schiet op doel. Maxián kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Real Nutria - Berta Team 0:1

7e minuut.
Podrinho heeft problemen om de bal te vangen. Alladin met een sublieme pass. Lakićević geeft een hoge lob. Ramadanović krijgt zijn hoofd ertegen. Zhuangfei werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Wat een geweldige kans!

20e minuut.
Bećirbašić probeert naar een medespeler te passen. Jole bereikt de bal nog maar net als eerste. Skuteczny begaat een overtreding. Jole moet worden weggedragen, hij lijkt ernstig geblesseerd te zijn. Jole kan niet meer verder spelen. Roncato komt het veld opgelopen. Volters zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Maruszewski kopt de bal weg. Wareing speelt de bal door. Klungelig pakt Bećirbašić de bal. Bećirbašić haalt uit met een fantastische trap. Maxián verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

22e minuut.
Ramadanović rent richting de bal. MacPetrie onderschept slim de pass. Bazzan rent richting de bal. Wareing verovert de bal door een tackle van achteren. Wareing geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

26e minuut.
Daar is Ubertini, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lakićević is nu in balbezit. Lakićević passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Alladin de bal. Alladin geeft de bal voor. Zhuangfei probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Arredondo rent richting de bal. Zhuangfei kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Arredondo bereikt de bal nog maar net als eerste. Arredondo draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Real Nutria - Berta Team 1:1

36e minuut.
Bazzan rent richting de bal. Bazzan passt de bal in één keer door. Ramadanović bereikt de bal nog maar net als eerste. Ramadanović schiet op doel. Zhuangfei probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Real Nutria - Berta Team 2:1

41e minuut.
Arredondo bereikt de bal nog maar net als eerste. MacPetrie is nu in balbezit. Arredondo onderschept slim de pass. Arredondo schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Real Nutria - Berta Team 3:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Real Nutria 47%, Berta Team 53%.
Real Nutria - Berta Team 3:1

52e minuut.
Arredondo bereikt de bal nog maar net als eerste. Arredondo passt de bal in één keer door. Ramadanović speelt de bal door. Arredondo bereikt de bal nog maar net als eerste. Arredondo haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.

55e minuut.
Ubertini geeft een hoge lob. Skuteczny is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Bazzan. Bazzan krijgt een gele kaart.

65e minuut.
Doeltrap. Maxián trapt de bal weg. Lakićević kopt de bal weg. Arredondo bereikt de bal nog maar net als eerste. Arredondo draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

72e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Durmadan komt het veld opgelopen.

81e minuut.
Bazzan geeft de bal voor. Durmadan rent richting de bal. Durmadan passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Arredondo de bal. Arredondo haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Wat een geweldige kans!

83e minuut.
Lakićević is nu in balbezit. Podrinho onderschept slim de pass. Podrinho passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Forastieri de bal. Forastieri haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Real Nutria - Berta Team 3:2

85e minuut.
Lakićević bereikt de bal nog maar net als eerste. Lakićević passt de bal in één keer door. Arredondo probeert naar een medespeler te passen. Durmadan rent richting de bal. Durmadan haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Real Nutria 42%, Berta Team 58%.
Real Nutria - Berta Team 3:2