Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Real Nutria Real Mazzugoro
covid 19 Tactiek diamante
47% Balbezit 53%
47% Spel op eigen helft 53%
12 Doelpogingen 5
3 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 1
50.7 gemiddelde waardering 46.2
goed Schieten solide
goed Passen goed
redelijk Verdedigen solide


18e minuut.
Jelec speelt de bal door. Sansonetti speelt de bal door. Mašić is nu in balbezit. Mašić geeft de bal voor. Papierkowski kopt de bal weg.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Real Nutria 48%, Real Mazzugoro 52%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Real Nutria - Real Mazzugoro 0:0

48e minuut.
Mašić met een sublieme pass. Fyda rent richting de bal. Bazzan begaat een overtreding. Bazzan krijgt een gele kaart.

54e minuut.
Carino rent richting de bal. Carino geeft een hoge lob. Żewłakow probeert de bal met de borst te controleren. Fyda is nu in balbezit. Fyda draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

63e minuut.
Çaycılar rent richting de bal. Çaycılar passt de bal zonder na te denken. Daar is Fyda, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Fyda geeft een hoge lob. Papierkowski krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

66e minuut.
Bazzan maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Ramadanović speelt de bal door. Arredondo bereikt de bal nog maar net als eerste. Arredondo haalt uit met een fantastische trap. Barraco probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Real Nutria - Real Mazzugoro 1:0

69e minuut.
Çaycılar bereikt de bal nog maar net als eerste. Bazzan rent richting de bal. Lakićević is nu in balbezit. Arredondo bereikt de bal nog maar net als eerste. Arredondo haalt uit met een fantastische trap. Barraco probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Klungelig pakt Cavas de bal.
Dat scheelde niet veel!

70e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Roncato komt het veld opgelopen. Durmadan komt het veld opgelopen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Doboş zal de hoekschop nemen. Durmadan bereikt de bal nog maar net als eerste. Durmadan haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

77e minuut.
Roncato rent richting de bal. Roncato met een sublieme pass. Daar is Arredondo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Arredondo schiet op doel. Barraco probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Daar is Mašić, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Alladin rent richting de bal. Alladin geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

83e minuut.
Inworp. Alladin zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Durmadan geeft de bal voor. Arredondo is nu in balbezit. Arredondo draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Fourcade heeft problemen om de bal te vangen. Durmadan is nu in balbezit. Durmadan schiet op doel. Barraco bokst de bal weg.

84e minuut.
Roncato onderschept slim de pass. Roncato geeft een hoge lob. Arredondo bereikt de bal nog maar net als eerste. Arredondo draait met de bal, schiet en ... Barraco maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Real Nutria - Real Mazzugoro 2:0

89e minuut.
Fourcade geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Doboş met de inworp. Lakićević bereikt de bal nog maar net als eerste. Lakićević geeft een lange en hoge pass. Barraco verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Durmadan rent richting de bal. Durmadan schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Real Nutria - Real Mazzugoro 3:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Real Nutria 47%, Real Mazzugoro 53%.
Real Nutria - Real Mazzugoro 3:0