Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
arianna Berta Team
Larghi Tactiek sconfitta sicura
53% Balbezit 47%
40% Spel op eigen helft 60%
7 Doelpogingen 6
1 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
49.6 gemiddelde waardering 45.2
solide Schieten redelijk
solide Passen goed
goed Verdedigen zeer goed


1e minuut.
Todor kopt de bal weg. Crognale bereikt de bal nog maar net als eerste. Crognale geeft een hoge lob. Todor maakt een snoekduik en kopt de bal. Moroni heeft problemen om de bal te vangen. Zhuangfei probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

9e minuut.
Maruszewski kopt de bal weg. Klungelig pakt Jón de bal. Ostrobramski probeert naar een medespeler te passen. Podrinho is nu in balbezit. Podrinho draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

11e minuut.
Maruszewski kopt de bal weg. Wareing is nu in balbezit. Wareing geeft de bal voor. Skuteczny is nu in balbezit. Skuteczny haalt uit met een fantastische trap. Crippa bokst de bal weg.

44e minuut.
Şerb met een sublieme pass. Todor bereikt de bal nog maar net als eerste. Todor passt de bal zonder na te denken. Montañés rent richting de bal. Montañés draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: arianna 39%, Berta Team 61%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
arianna - Berta Team 0:0

55e minuut.
Bećirbašić kopt de bal weg. Skuteczny rent richting de bal. Bojarčuk tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Bojarčuk krijgt een gele kaart.

90e minuut.
Şerb met de inworp. Jón probeert naar een medespeler te passen. Montañés rent richting de bal. Montañés draait met de bal, schiet en ... Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
arianna - Berta Team 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: arianna 41%, Berta Team 59%.
arianna - Berta Team 1:0