Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Real Nutria arianna
Barabonza Tactiek Larghi
54% Balbezit 46%
36% Spel op eigen helft 64%
18 Doelpogingen 3
1 Overtredingen 5
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 1
6 Buitenspel 0
61.9 gemiddelde waardering 50.4
uitstekend Schieten goed
uitstekend Passen zeer goed
solide Verdedigen goed


11e minuut.
Jón met een sublieme pass. Klepacki speelt de bal door. Gorawski is nu in balbezit. Gorawski geeft de bal voor. Todor krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

14e minuut.
Buttitta verovert de bal door een tackle van achteren. Inworp. Durmadan met een snelle inworp. Šinor geeft een lange en hoge pass. Żewłakow springt en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Real Nutria - arianna 1:0

21e minuut.
Daar is Šinor, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Šinor met een sublieme pass. Żewłakow rent richting de bal. Żewłakow draait met de bal, schiet en ... Crippa maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Real Nutria - arianna 2:0

23e minuut.
Roncato passt de bal in één keer door. Šinor is nu in balbezit. Šinor geeft een hoge lob. Żewłakow maakt een snoekduik en kopt de bal. Crippa probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Real Nutria - arianna 3:0

28e minuut.
Wyszyński geeft een lange en hoge pass. Żewłakow rent richting de bal. Met opzet legt Laiolo zijn tegenspeler op de grond. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Laiolo naar de kleedkamers voor een vroege douche.

30e minuut.
Żewłakow is nu in balbezit. Bojarčuk bereikt de bal nog maar net als eerste. Żewłakow onderschept slim de pass. Żewłakow schiet op doel. Crippa probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Real Nutria - arianna 4:0

37e minuut.
Durmadan passt de bal zonder na te denken. Żewłakow rent richting de bal. Met opzet legt Klepacki zijn tegenspeler op de grond. Klepacki krijgt een gele kaart. Żewłakow raakt geblesseerd tijdens het duel. De afstand naar het doel is niet zo groot. Arredondo neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot. Crippa verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

40e minuut.
Roncato met een sublieme pass. Jole is nu in balbezit. Jole geeft de bal voor. Żewłakow probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Żewłakow schiet op doel. Crippa probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

42e minuut.
Šinor is nu in balbezit. Šinor geeft de bal voor. Żewłakow heeft problemen om de bal te vangen. Żewłakow draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Real Nutria - arianna 5:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Real Nutria 34%, arianna 66%.
Real Nutria - arianna 5:0

61e minuut.
Wyszyński geeft een lange en hoge pass. Arredondo rent richting de bal. Bojarčuk legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Arredondo is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Arredondo legt de bal vol zelfvertrouwen klaar en schiet na een korte aanloop. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Real Nutria - arianna 6:0

69e minuut.
Strijbosch geeft de bal voor. Klepacki probeert de bal met de borst te controleren. Arredondo is nu in balbezit. Roncato is nu in balbezit. Roncato draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Inworp. De Roeck komt het veld opgelopen.

74e minuut.
Longis heeft problemen om de bal te vangen. Durmadan geeft een lange en hoge pass. Arredondo kopt de bal weg. Daar is Żewłakow, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Żewłakow draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Šinor is nu in balbezit. Šinor speelt de bal door. Żewłakow rent richting de bal. Żewłakow haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Real Nutria - arianna 7:0

81e minuut.
Doboş kopt de bal weg. Durmadan heeft problemen om de bal te vangen. Durmadan geeft de bal voor. Żewłakow bereikt de bal nog maar net als eerste. Żewłakow schiet op doel. Crippa verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

83e minuut.
Šinor passt de bal zonder na te denken. Żewłakow is nu in balbezit. Żewłakow passt de bal met de wreef. Durmadan geeft de bal voor. Żewłakow krijgt zijn hoofd ertegen. Crippa probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

89e minuut.
Durmadan met de inworp. Šinor geeft een hoge lob. Arredondo rent richting de bal. Arredondo schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Real Nutria - arianna 8:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Real Nutria 37%, arianna 63%.
Real Nutria - arianna 8:0