Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
arianna Real Nutria
Larghi Tactiek covid 19
53% Balbezit 47%
33% Spel op eigen helft 67%
15 Doelpogingen 1
2 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 4
48.9 gemiddelde waardering 47.1
zeer goed Schieten goed
goed Passen goed
goed Verdedigen redelijk


13e minuut.
Crognale rent richting de bal. Crognale geeft een lange en hoge pass. Todor is nu in balbezit. Todor draait met de bal, schiet en ... Maxián werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
arianna - Real Nutria 1:0

24e minuut.
Crognale bereikt de bal nog maar net als eerste. Daar is Crognale, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Crognale geeft een lange en hoge pass. Şerb rent richting de bal. Şerb schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

31e minuut.
Klungelig pakt Arredondo de bal. Jón tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Arredondo raakt geblesseerd tijdens het duel. Bazzan met een snel genomen vrije trap. Arredondo is nu in balbezit. Arredondo haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: arianna 26%, Real Nutria 74%.
arianna - Real Nutria 1:0

65e minuut.
Bojarčuk is nu in balbezit. Ramadanović verovert de bal door een tackle van achteren. Laiolo begaat een overtreding. Laiolo krijgt een gele kaart.

69e minuut.
Palma onderschept slim de pass. Palma probeert naar een medespeler te passen. Todor rent richting de bal. Todor haalt uit met een fantastische trap. Maxián werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
arianna - Real Nutria 2:0

70e minuut.
Durmadan komt het veld opgelopen. De Roeck komt het veld opgelopen.

79e minuut.
Bojarčuk onderschept slim de pass. Bojarčuk geeft de bal voor. Muñoz is nu in balbezit. De Roeck verovert de bal door een tackle van achteren. De Roeck schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

85e minuut.
Palma speelt de bal door. Crognale bereikt de bal nog maar net als eerste. Crognale geeft een lange en hoge pass. De Roeck maakt een snoekduik en kopt de bal. Maxián probeert wanhopig de bal te grijpen.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: arianna 40%, Real Nutria 60%.
arianna - Real Nutria 2:0