Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Socchi Prchalov AC Oranjes
socchi Tactiek OOKK
66% Balbezit 34%
16% Spel op eigen helft 84%
39 Doelpogingen 0
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
55.6 gemiddelde waardering 23.9
outstanding Schieten weak
excellent Passen weak
very good Verdedigen poor


2e minuut.
Szabics haalt uit met een fantastische trap. Cristante probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Ramallo neemt de hoekschop. Szabics springt en kopt de bal. Özkan verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

3e minuut.
Ramallo met een sublieme pass. Thiên Hưng rent richting de bal. Thiên Hưng met een sublieme pass. Marulić is nu in balbezit. Marulić draait met de bal, schiet en ... Özkan verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

5e minuut.
Bihel kopt de bal weg. Fajardo probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Marulić bereikt de bal nog maar net als eerste. Marulić haalt uit met een fantastische trap. Özkan werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Socchi Prchalov - AC Oranjes 1:0

5e minuut.
Klungelig pakt Utgård de bal. Szabics bereikt de bal nog maar net als eerste. Marulić rent richting de bal. Marulić schiet op doel. Özkan probeert wanhopig de bal te grijpen. Paal! Marulić is nu in balbezit. Marulić schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Socchi Prchalov - AC Oranjes 2:0

9e minuut.
Fourcade rent richting de bal. Thiên Hưng verovert de bal door een tackle van achteren. Thiên Hưng speelt de bal door. Marulić bereikt de bal nog maar net als eerste. Marulić haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

11e minuut.
Latocha geeft een hoge lob. Ramallo bereikt de bal nog maar net als eerste. Ramallo speelt de bal door. Marulić bereikt de bal nog maar net als eerste. Marulić draait met de bal, schiet en ... Özkan bokst de bal weg.

13e minuut.
Bustillo is nu in balbezit. Bustillo speelt de bal door. Fajardo probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Szabics bereikt de bal nog maar net als eerste. Szabics draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

18e minuut.
Thiên Hưng met een sublieme pass. Marulić rent richting de bal. Bustillo geeft de bal voor. Ramallo rent richting de bal. Ramallo geeft een hoge lob. Özkan bokst de bal weg.

25e minuut.
Fabiano onderschept slim de pass. Ramallo is nu in balbezit. Ramallo probeert naar een medespeler te passen. Szabics is nu in balbezit. Szabics draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

26e minuut.
Ramallo met de inworp. Buček rent richting de bal. Buček geeft de bal voor. Marulić springt en kopt de bal. Özkan maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Socchi Prchalov - AC Oranjes 3:0

30e minuut.
Voráč probeert naar een medespeler te passen. Bustillo met een sublieme pass. Marulić rent richting de bal. Marulić haalt uit met een fantastische trap. Özkan maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Socchi Prchalov - AC Oranjes 4:0

31e minuut.
Utgård rent richting de bal. Szabics onderschept slim de pass. Poklička speelt de bal door. Marulić bereikt de bal nog maar net als eerste. Marulić draait met de bal, schiet en ... Özkan bokst de bal weg.

40e minuut.
Szabics bereikt de bal nog maar net als eerste. Hrubec bereikt de bal nog maar net als eerste. Bustillo verovert de bal door een tackle van achteren. Bustillo met een sublieme pass. Thiên Hưng geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

41e minuut.
Poklička kopt de bal weg. Voráč speelt de bal door. Marulić rent richting de bal. Marulić draait met de bal, schiet en ... Özkan werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Dat scheelde niet veel!

43e minuut.
Szabics geeft een hoge lob. Thiên Hưng bereikt de bal nog maar net als eerste. Thiên Hưng passt de bal met de wreef. Marulić bereikt de bal nog maar net als eerste. Marulić draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

44e minuut.
Bustillo verovert de bal door een tackle van achteren. Bustillo geeft een hoge lob. Ramallo rent richting de bal. Ramallo geeft een hoge lob. Marulić springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Socchi Prchalov - AC Oranjes 5:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Socchi Prchalov 17%, AC Oranjes 83%.
FC Socchi Prchalov - AC Oranjes 5:0

48e minuut.
Thiên Hưng rent richting de bal. Thiên Hưng passt de bal in één keer door. Bustillo probeert naar een medespeler te passen. Marulić heeft problemen om de bal te vangen. Marulić draait met de bal, schiet en ... Özkan bokst de bal weg.
Wat een geweldige kans!

59e minuut.
Bustillo verovert de bal door een tackle van achteren. Bustillo passt de bal met de wreef. Ramallo rent richting de bal. Ramallo geeft een lange en hoge pass. Marulić krijgt zijn hoofd ertegen. Özkan kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Szabics rent richting de bal. Szabics schiet op doel. Özkan probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

60e minuut.
Cristante geeft een lange en hoge pass. Inworp. Ramallo met de inworp. Szabics bereikt de bal nog maar net als eerste. Szabics geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

61e minuut.
Voráč rent richting de bal. Voráč geeft de bal voor. Daar is Fajardo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Szabics rent richting de bal. Szabics haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

65e minuut.
Marulić heeft problemen om de bal te vangen. Marulić geeft een hoge lob. Szabics rent richting de bal. Szabics draait met de bal, schiet en ... Cristante probeert de bal aan de voet te houden. Özkan verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Fajardo heeft problemen om de bal te vangen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Socchi Prchalov - AC Oranjes 6:0

69e minuut.
Fajardo speelt de bal door. Ramallo bereikt de bal nog maar net als eerste. Ramallo met een sublieme pass. Szabics bereikt de bal nog maar net als eerste. Szabics haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

70e minuut.
Szabics kan de bal niet met de borst controleren. Cristante rent richting de bal. Szabics onderschept slim de pass. Szabics draait met de bal, schiet en ... Özkan werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Socchi Prchalov - AC Oranjes 7:0

75e minuut.
Ramallo kopt de bal weg. Marulić bereikt de bal nog maar net als eerste. Fajardo tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Marulić raakt geblesseerd tijdens het duel. Thiên Hưng komt bij de bal en schiet.
Dat scheelde niet veel!

80e minuut.
Ramallo passt de bal in één keer door. Thiên Hưng heeft problemen om de bal te vangen. Thiên Hưng geeft een lange en hoge pass. Szabics maakt een snoekduik en kopt de bal. Özkan probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Socchi Prchalov - AC Oranjes 8:0

82e minuut.
Buček passt de bal in één keer door. Ramallo heeft problemen om de bal te vangen. Ramallo passt de bal zonder na te denken. Szabics rent richting de bal. Szabics schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Ramallo geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Klungelig pakt Szabics de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Szabics bereikt de bal nog maar net als eerste. Szabics haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Socchi Prchalov - AC Oranjes 9:0

85e minuut.
Buček speelt de bal door. Klungelig pakt Ramallo de bal. Ramallo speelt de bal door. Szabics is nu in balbezit. Szabics haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

86e minuut.
Hrubec rent richting de bal. Szabics onderschept slim de pass. Szabics schiet op doel. Cristante probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Özkan maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat.

88e minuut.
Daar is Szabics, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ramallo rent richting de bal. Ramallo probeert naar een medespeler te passen. Szabics bereikt de bal nog maar net als eerste. Szabics schiet op doel. Özkan bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Socchi Prchalov 15%, AC Oranjes 85%.
FC Socchi Prchalov - AC Oranjes 9:0