Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Judas Feitos F.C
Futsal Tactiek lesiones
40% Balbezit 60%
86% Spel op eigen helft 14%
0 Doelpogingen 36
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
35.6 gemiddelde waardering 52.1
good Schieten very good
poor Passen very good
average Verdedigen good


3e minuut.
Zoncada onderschept slim de pass. Pieszek onderschept slim de pass. Pieszek probeert naar een medespeler te passen. Drewek rent richting de bal. Drewek geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

6e minuut.
Pizičs controleert de bal met de borst. Pizičs geeft een hoge lob. Widłak is nu in balbezit. Widłak haalt uit met een fantastische trap. Karsai maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Judas - Feitos F.C 0:1

10e minuut.
Pizičs passt de bal in één keer door. Pieszek met een sublieme pass. Gombrowicz geeft een hoge lob. Widłak rent richting de bal. Widłak schiet op doel. Karsai kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
De bal gaat maar net naast.

11e minuut.
Na een snelle pass probeert Drewek de bal onder controle te krijgen. Drewek geeft een hoge lob. Klungelig pakt Widłak de bal. Widłak schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.
Wat een geweldige kans!

15e minuut.
Pizičs is nu in balbezit. Pizičs probeert naar een medespeler te passen. Widłak bereikt de bal nog maar net als eerste. Widłak haalt uit met een fantastische trap. Karsai werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Judas - Feitos F.C 0:2

16e minuut.
Chyłek passt de bal zonder na te denken. Inworp. Pizičs met een snelle inworp. Widłak rent richting de bal. Widłak haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Pizičs zal de hoekschop nemen. Widłak is nu in balbezit. Widłak haalt uit met een fantastische trap. Karsai verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

18e minuut.
Pieszek heeft problemen om de bal te vangen. Pieszek geeft de bal voor. Widłak bereikt de bal nog maar net als eerste. Widłak draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Judas - Feitos F.C 0:3

18e minuut.
Chyłek is nu in balbezit. Pizičs onderschept slim de pass. Pizičs speelt de bal door. Klungelig pakt Widłak de bal. Widłak haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

21e minuut.
Karsai trapt de bal weg van het doel. Davatz controleert de bal met de borst. Drewek met een sublieme pass. Widłak rent richting de bal. Widłak schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

23e minuut.
Drewek passt de bal zonder na te denken. Gombrowicz rent richting de bal. Gombrowicz passt de bal in één keer door. Widłak bereikt de bal nog maar net als eerste. Widłak draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Judas - Feitos F.C 0:4

30e minuut.
Davatz passt de bal in één keer door. Mussato bereikt de bal nog maar net als eerste. Drewek onderschept slim de pass. Widłak heeft problemen om de bal te vangen. Widłak schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

32e minuut.
Davatz onderschept slim de pass. Davatz met een sublieme pass. Pizičs probeert naar een medespeler te passen. Widłak bereikt de bal nog maar net als eerste. Widłak haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Judas - Feitos F.C 0:5

37e minuut.
Davatz rent richting de bal. Davatz speelt de bal door. Pizičs bereikt de bal nog maar net als eerste. Pizičs geeft een hoge lob. Widłak krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

38e minuut.
Karsai trapt de bal weg. Basterretxea Bitorica probeert naar een medespeler te passen. Widłak rent richting de bal. Widłak haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

41e minuut.
Pizičs geeft een lange en hoge pass. Mussato kopt de bal weg. Drewek geeft een hoge lob. Widłak rent richting de bal. Widłak schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

43e minuut.
Basterretxea Bitorica kopt de bal weg. Davatz is nu in balbezit. Davatz passt de bal zonder na te denken. Pizičs bereikt de bal nog maar net als eerste. Pizičs geeft een hoge lob. Karsai kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Widłak bereikt de bal nog maar net als eerste. Widłak haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Judas - Feitos F.C 0:6

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Judas 87%, Feitos F.C 13%.
Judas - Feitos F.C 0:6

47e minuut.
Drewek heeft problemen om de bal te vangen. Drewek geeft een lange en hoge pass. Widłak rent richting de bal. Widłak schiet op doel. Karsai maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Judas - Feitos F.C 0:7

51e minuut.
Mussato rent richting de bal. Drewek onderschept slim de pass. Widłak rent richting de bal. Widłak haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Judas - Feitos F.C 0:8

56e minuut.
Pizičs is nu in balbezit. Pizičs probeert naar een medespeler te passen. Widłak is nu in balbezit. Widłak haalt uit met een fantastische trap. Karsai werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Judas - Feitos F.C 0:9

58e minuut.
Karsai speelt de bal door. Drewek rent richting de bal. Drewek passt de bal zonder na te denken. Widłak rent richting de bal. Widłak schiet op doel. Karsai kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

60e minuut.
Freu rent richting de bal. Freu geeft een lange en hoge pass. Pieszek geeft een hoge lob. Widłak bereikt de bal nog maar net als eerste. Widłak haalt uit met een fantastische trap. Karsai probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

62e minuut.
Inworp. Puigdesens komt het veld opgelopen.

63e minuut.
Drewek geeft de bal voor. Daar is Chyłek, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Widłak rent richting de bal. Widłak schiet op doel. Karsai werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Judas - Feitos F.C 0:10

66e minuut.
Narres kopt de bal weg. Drewek rent richting de bal. Drewek probeert naar een medespeler te passen. Davatz bereikt de bal nog maar net als eerste. Davatz geeft de bal voor. De bal raakt de paal.

69e minuut.
Chyłek rent richting de bal. Widłak onderschept slim de pass. Widłak probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Puigdesens de bal. Puigdesens draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Inworp. Tutar komt het veld opgelopen.

70e minuut.
Pieszek bereikt de bal nog maar net als eerste. Drewek is nu in balbezit. Drewek geeft een lange en hoge pass. Tutar is nu in balbezit. Tutar draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

75e minuut.
Karsai probeert naar een medespeler te passen. Gombrowicz kopt de bal weg. Chyłek speelt de bal door. Klungelig pakt Widłak de bal. Widłak haalt uit met een fantastische trap. Karsai verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

78e minuut.
Narres probeert naar een medespeler te passen. Tutar is nu in balbezit. Tutar passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Widłak de bal. Widłak haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

80e minuut.
Moreno Rosillo passt de bal in één keer door. Tutar is nu in balbezit. Tutar speelt de bal door. Widłak rent richting de bal. Widłak haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

81e minuut.
Davatz kopt de bal weg. Tutar is nu in balbezit. Tutar speelt de bal door. Widłak rent richting de bal. Widłak draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

82e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Golik komt het veld opgelopen.

85e minuut.
Amado is nu in balbezit. Amado passt de bal zonder na te denken. Davatz probeert naar een medespeler te passen. Golik geeft een hoge lob. Widłak maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

86e minuut.
Karsai trapt de bal weg van het doel. Gombrowicz kan de bal niet met de borst controleren. Gombrowicz speelt de bal door. Klungelig pakt Golik de bal. Golik met een sublieme pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Widłak rent richting de bal. Widłak haalt uit met een fantastische trap. Karsai maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Judas - Feitos F.C 0:11

87e minuut.
Golik raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Judas 84%, Feitos F.C 16%.
Judas - Feitos F.C 0:11