Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Piraeus fc Jhinies
tak 2 Tactiek Normal
64% Balbezit 36%
17% Spel op eigen helft 83%
40 Doelpogingen 1
1 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
50.6 gemiddelde waardering 25.4
solid Schieten weak
solid Passen weak
solid Verdedigen poor


1e minuut.
Goy speelt de bal door. Płacheta is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Steriotis. Steriotis krijgt een gele kaart.

1e minuut.
Płacheta passt de bal in één keer door. Vučićević is nu in balbezit. Vučićević geeft de bal voor. Goy is nu in balbezit. Goy draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

3e minuut.
Rodríguez Ávalo rent richting de bal. Rodríguez Ávalo passt de bal in één keer door. Goy rent richting de bal. Goy schiet op doel. Evaggelou maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Piraeus fc - Jhinies 1:0

4e minuut.
Tokdemir met een sublieme pass. Goy bereikt de bal nog maar net als eerste. Goy passt de bal zonder na te denken. Płacheta bereikt de bal nog maar net als eerste. Płacheta schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

5e minuut.
Rodríguez Ávalo speelt de bal door. Goy bereikt de bal nog maar net als eerste. Goy passt de bal in één keer door. Płacheta rent richting de bal. Płacheta haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

6e minuut.
Watters rent richting de bal. Rodríguez Ávalo met een sublieme pass. Chavalas bereikt de bal nog maar net als eerste. Goy verovert de bal door een tackle van achteren. Goy haalt uit met een fantastische trap. Evaggelou probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Klungelig pakt Grapsas de bal. Płacheta bereikt de bal nog maar net als eerste. Płacheta haalt uit met een fantastische trap. Grapsas probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Dat scheelde niet veel!

9e minuut.
Tokdemir bereikt de bal nog maar net als eerste. Tokdemir passt de bal zonder na te denken. Ciemnota probeert naar een medespeler te passen. Goy rent richting de bal. Goy draait met de bal, schiet en ... Evaggelou kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Płacheta is nu in balbezit. Płacheta haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Piraeus fc - Jhinies 2:0

15e minuut.
Rodríguez Ávalo passt de bal met de wreef. Watters rent richting de bal. Watters speelt de bal door. Klungelig pakt Płacheta de bal. Płacheta schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

16e minuut.
Kotleas geeft een lange en hoge pass. Şofrone bereikt de bal nog maar net als eerste. Şofrone geeft een lange en hoge pass. Goy kan de bal niet met de borst controleren. Goy draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

23e minuut.
Doeltrap. Evaggelou trapt de bal weg van het doel. Rodríguez Ávalo kopt de bal weg. Goy is nu in balbezit. Goy haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Piraeus fc - Jhinies 3:0

26e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Ciemnota met de inworp. Tokdemir bereikt de bal nog maar net als eerste. Tokdemir geeft een hoge lob. Goy krijgt zijn hoofd ertegen. Evaggelou verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Goy rent richting de bal. Goy schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Piraeus fc - Jhinies 4:0

30e minuut.
Goy verovert de bal door een tackle van achteren. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Ciemnota neemt de hoekschop. Goy krijgt zijn hoofd ertegen. Evaggelou probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Piraeus fc - Jhinies 5:0

31e minuut.
Steriotis met een sublieme pass. Maladenis rent richting de bal. Steriotis rent richting de bal. Płacheta onderschept slim de pass. Płacheta schiet op doel. De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

36e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Ciemnota met de inworp. Tokdemir geeft een hoge lob. Goy bereikt de bal nog maar net als eerste. Goy draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Piraeus fc - Jhinies 6:0

42e minuut.
Papagiannakis rent richting de bal. Papagiannakis geeft de bal voor. Kyparissis rent richting de bal. Goy onderschept slim de pass. Goy haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

44e minuut.
Tokdemir speelt de bal door. Rodríguez Ávalo is nu in balbezit. Rodríguez Ávalo speelt de bal door. Płacheta rent richting de bal. Płacheta haalt uit met een fantastische trap. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Piraeus fc - Jhinies 7:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Piraeus fc 18%, Jhinies 82%.
Piraeus fc - Jhinies 7:0

48e minuut.
Rodríguez Ávalo probeert naar een medespeler te passen. Chavalas is nu in balbezit. Goy onderschept slim de pass. Goy draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Piraeus fc - Jhinies 8:0

51e minuut.
Kotleas is nu in balbezit. Rodríguez Ávalo verovert de bal door een tackle van achteren. Rodríguez Ávalo probeert naar een medespeler te passen. Goy is nu in balbezit. Goy draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

61e minuut.
Rodríguez Ávalo passt de bal in één keer door. Vučićević is nu in balbezit. Vučićević passt de bal in één keer door. Płacheta bereikt de bal nog maar net als eerste. Płacheta geeft de bal voor. Evaggelou kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

63e minuut.
Mengardi probeert naar een medespeler te passen. Kyparissis rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Goy. Goy krijgt een gele kaart.

66e minuut.
Tokdemir passt de bal met de wreef. Rodríguez Ávalo rent richting de bal. Rodríguez Ávalo passt de bal zonder na te denken. Płacheta heeft problemen om de bal te vangen. Płacheta haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

68e minuut.
Chavalas geeft de bal voor. Inworp. Ciemnota met de inworp. Tokdemir bereikt de bal nog maar net als eerste. Tokdemir geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

71e minuut.
Rodríguez Ávalo passt de bal in één keer door. Watters bereikt de bal nog maar net als eerste. Watters passt de bal met de wreef. Płacheta is nu in balbezit. Płacheta draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Piraeus fc - Jhinies 9:0

75e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Evaggelou trapt de bal weg. Watters kopt de bal weg. Płacheta heeft problemen om de bal te vangen. Płacheta schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Piraeus fc - Jhinies 10:0

77e minuut.
Rodríguez Ávalo probeert naar een medespeler te passen. Tokdemir bereikt de bal nog maar net als eerste. Watters probeert naar een medespeler te passen. Płacheta rent richting de bal. Płacheta draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

79e minuut.
Watters is nu in balbezit. Tokdemir heeft problemen om de bal te vangen. Steriotis bereikt de bal nog maar net als eerste. Tokdemir verovert de bal door een tackle van achteren. Tokdemir geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

80e minuut.
Tokdemir geeft een hoge lob. Daar is Grapsas, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Płacheta is nu in balbezit. Płacheta schiet op doel. Evaggelou maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Piraeus fc - Jhinies 11:0

81e minuut.
Daar is Steriotis, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Płacheta verovert de bal door een tackle van achteren. Kotleas tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Płacheta raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Płacheta kan niet meer verder spelen. Rogowski komt het veld opgelopen. Watters zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Goy maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

83e minuut.
Papagiannakis is nu in balbezit. Rogowski verovert de bal door een tackle van achteren. Rogowski geeft een hoge lob. Goy rent richting de bal. Goy geeft een hoge lob. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

85e minuut.
Rodríguez Ávalo bereikt de bal nog maar net als eerste. Rodríguez Ávalo passt de bal in één keer door. Rogowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Rogowski draait met de bal, schiet en ... Evaggelou maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Piraeus fc - Jhinies 12:0

89e minuut.
Evaggelou probeert naar een medespeler te passen. Tokdemir is nu in balbezit. Tokdemir geeft de bal voor. Rogowski rent richting de bal. Rogowski haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Piraeus fc 16%, Jhinies 84%.
Piraeus fc - Jhinies 12:0