Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
p...a...o...k Jhinies
paok Tactiek Normal
59% Balbezit 41%
27% Spel op eigen helft 73%
37 Doelpogingen 1
1 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 2
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
47.2 gemiddelde waardering 25.2
formidable Schieten weak
good Passen weak
good Verdedigen poor


3e minuut.
Bobadilla geeft een lange en hoge pass. Isco rent richting de bal. Papagiannakis bereikt de bal nog maar net als eerste. Isco verovert de bal door een tackle van achteren. Isco draait met de bal, schiet en ... Evaggelou bokst de bal weg.

8e minuut.
Maladenis is nu in balbezit. Trifković onderschept slim de pass. Trifković passt de bal in één keer door. Isco rent richting de bal. Isco schiet op doel. De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

10e minuut.
Josifović met een sublieme pass. Uzkliņģis bereikt de bal nog maar net als eerste. Uzkliņģis passt de bal met de wreef. Isco rent richting de bal. Isco draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Papagiannakis heeft problemen om de bal te vangen. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Kassai zal de hoekschop nemen. Biniaszczyk heeft problemen om de bal te vangen.
Dat scheelde niet veel!

15e minuut.
Saridis is nu in balbezit. Krachunov verovert de bal door een tackle van achteren. Krachunov met een sublieme pass. Biniaszczyk rent richting de bal. Biniaszczyk schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

21e minuut.
Josifović passt de bal zonder na te denken. Kassai rent richting de bal. Kassai passt de bal met de wreef. Biniaszczyk rent richting de bal. Biniaszczyk haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

22e minuut.
Uzkliņģis met een sublieme pass. Kassai heeft problemen om de bal te vangen. Kassai probeert naar een medespeler te passen. Isco rent richting de bal. Isco schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
p...a...o...k - Jhinies 1:0

24e minuut.
Maladenis rent richting de bal. Josifović verovert de bal door een tackle van achteren. Josifović geeft een lange en hoge pass. Isco is nu in balbezit. Isco draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

26e minuut.
Asikis is nu in balbezit. Isco onderschept slim de pass. Isco speelt de bal door. Daar is Biniaszczyk, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Biniaszczyk draait met de bal, schiet en ... Evaggelou probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

27e minuut.
Krachunov rent richting de bal. Krachunov passt de bal zonder na te denken. Daar is Kassai, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kassai haalt uit met een fantastische trap. Evaggelou probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
p...a...o...k - Jhinies 2:0

30e minuut.
Krachunov bereikt de bal nog maar net als eerste. Krachunov geeft de bal voor. Daar is Grapsas, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Biniaszczyk is nu in balbezit. Biniaszczyk draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

31e minuut.
Kassai met een sublieme pass. Isco heeft problemen om de bal te vangen. Isco speelt de bal door. Biniaszczyk rent richting de bal. Biniaszczyk haalt uit met een fantastische trap. Evaggelou probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Papalabros kopt de bal weg. Saročinskas kan de bal niet met de borst controleren. Maladenis schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Maladenis krijgt een gele kaart.

33e minuut.
Uzkliņģis bereikt de bal nog maar net als eerste. Uzkliņģis geeft een lange en hoge pass. Isco bereikt de bal nog maar net als eerste. Isco schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
p...a...o...k - Jhinies 3:0

35e minuut.
Isco probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Kassai de bal. Kassai passt de bal zonder na te denken. Isco rent richting de bal. Isco haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

39e minuut.
Krachunov passt de bal zonder na te denken. Isco bereikt de bal nog maar net als eerste. Chavalas met een sublieme pass. Biniaszczyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Biniaszczyk schiet op doel. Evaggelou kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

41e minuut.
Josifović probeert naar een medespeler te passen. Kassai is nu in balbezit. Kassai speelt de bal door. Biniaszczyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Biniaszczyk schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

43e minuut.
Biniaszczyk speelt de bal door. Isco bereikt de bal nog maar net als eerste. Isco haalt uit met een fantastische trap. Grapsas probeert de bal aan de voet te houden. Evaggelou werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
p...a...o...k - Jhinies 4:0

45e minuut.
Josifović met een sublieme pass. Biniaszczyk rent richting de bal. Steriotis schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Steriotis krijgt een gele kaart.

45e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Uzkliņģis geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Daar is Chavalas, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Isco is nu in balbezit. Isco haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
p...a...o...k - Jhinies 5:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: p...a...o...k 27%, Jhinies 73%.
p...a...o...k - Jhinies 5:0

48e minuut.
Kotleas rent richting de bal. Isco onderschept slim de pass. Isco speelt de bal door. Biniaszczyk is nu in balbezit. Biniaszczyk draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

51e minuut.
Krachunov probeert naar een medespeler te passen. Josifović bereikt de bal nog maar net als eerste. Josifović passt de bal met de wreef. Biniaszczyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Biniaszczyk geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

52e minuut.
Uzkliņģis kopt de bal weg. Kotleas rent richting de bal. Biniaszczyk verovert de bal door een tackle van achteren. Isco bereikt de bal nog maar net als eerste. Isco haalt uit met een fantastische trap. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
p...a...o...k - Jhinies 6:0

56e minuut.
Kyparissis geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Asikis de bal. Josifović met een sublieme pass. Isco bereikt de bal nog maar net als eerste. Isco schiet op doel. Evaggelou verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

60e minuut.
Uzkliņģis speelt de bal door. Isco bereikt de bal nog maar net als eerste. Biniaszczyk rent richting de bal. Biniaszczyk schiet op doel. Evaggelou probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
p...a...o...k - Jhinies 7:0

62e minuut.
Kassai is nu in balbezit. Kassai passt de bal zonder na te denken. Asikis is nu in balbezit. Isco verovert de bal door een tackle van achteren. Isco haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

68e minuut.
Kyparissis geeft een hoge lob. Saridis is nu in balbezit. Met opzet legt Krachunov zijn tegenspeler op de grond. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Krachunov naar de kleedkamers voor een vroege douche. Saridis raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen.

70e minuut.
Isco is nu in balbezit. Isco passt de bal met de wreef. Josifović probeert naar een medespeler te passen. Biniaszczyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Biniaszczyk schiet op doel. Evaggelou kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Kassai bereikt de bal nog maar net als eerste. Kassai haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
p...a...o...k - Jhinies 8:0

76e minuut.
Grapsas geeft een hoge lob. Inworp. Kassai met een snelle inworp. Josifović bereikt de bal nog maar net als eerste. Josifović geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

79e minuut.
Daar is Uzkliņģis, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kyparissis tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Uzkliņģis is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Kassai met een snel genomen vrije trap. Daar is Kotleas, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Isco bereikt de bal nog maar net als eerste. Isco draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Biniaszczyk rent richting de bal. Biniaszczyk schiet op doel. Evaggelou werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
p...a...o...k - Jhinies 9:0

84e minuut.
Kassai passt de bal zonder na te denken. Isco rent richting de bal. Isco passt de bal met de wreef. Uzkliņģis rent richting de bal. Uzkliņģis schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

86e minuut.
Papalabros is nu in balbezit. Uzkliņģis onderschept slim de pass. Uzkliņģis passt de bal zonder na te denken. Isco rent richting de bal. Isco draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

87e minuut.
Uzkliņģis passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Asikis de bal. Biniaszczyk is nu in balbezit. Isco is nu in balbezit. Isco schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

90e minuut.
Uzkliņģis met een snelle inworp. Josifović rent richting de bal. Josifović passt de bal in één keer door. Biniaszczyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Biniaszczyk draait met de bal, schiet en ... Paal!
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: p...a...o...k 28%, Jhinies 72%.
p...a...o...k - Jhinies 9:0