Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2021-09-11 14:00
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: Ísland Arena
  • Weer: no clouds
    warm
  • Toeschouwers:
Ísland USA
Hekla Tactiek cio-523
50% Balbezit 50%
35% Spel op eigen helft 65%
17 Doelpogingen 4
3 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 2
69.6 gemiddelde waardering 68.5
outstanding Schieten outstanding
outstanding Passen formidable
formidable Verdedigen excellent


8e minuut.
Izzo bereikt de bal nog maar net als eerste. Antonsson verovert de bal door een tackle van achteren. Antonsson geeft een lange en hoge pass. Nóason rent richting de bal. Nóason schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Ísland - USA 1:0

13e minuut.
Margeirsson bereikt de bal nog maar net als eerste. Margeirsson passt de bal in één keer door. Grímsson rent richting de bal. Grímsson haalt uit met een fantastische trap. McCartney maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

14e minuut.
Grímsson raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Vignirsson komt het veld opgelopen.

14e minuut.
Ormsson passt de bal zonder na te denken. Antonsson bereikt de bal nog maar net als eerste. Antonsson geeft een hoge lob. Vignirsson bereikt de bal nog maar net als eerste. Vignirsson draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

19e minuut.
Ormsson rent richting de bal. Ormsson passt de bal met de wreef. Nóason rent richting de bal. Nóason draait met de bal, schiet en ... McCartney probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Ísland - USA 2:0

20e minuut.
King speelt de bal door. Thomas geeft een hoge lob. Valentino bereikt de bal nog maar net als eerste. Valentino schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

23e minuut.
Brillant is nu in balbezit. Brillant passt de bal in één keer door. Þórðarson met een sublieme pass. Nóason rent richting de bal. Nóason haalt uit met een fantastische trap. McCartney verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

28e minuut.
Razov bereikt de bal nog maar net als eerste. Razov geeft een hoge lob. Inworp. Jónmundarson met de inworp. Ormsson geeft een lange en hoge pass. McCartney probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Nóason maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Ísland - USA 3:0

32e minuut.
Brillant rent richting de bal. Brillant geeft een hoge lob. Valentino bereikt de bal nog maar net als eerste. Valentino schiet op doel. Hlynsson werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Ísland - USA 3:1

36e minuut.
Bobo geeft een lange en hoge pass. Inworp. Þórðarson met de inworp. Margeirsson rent richting de bal. Margeirsson geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

37e minuut.
Jónmundarson kopt de bal weg. Margeirsson bereikt de bal nog maar net als eerste. Margeirsson passt de bal in één keer door. Vignirsson rent richting de bal. Vignirsson schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

39e minuut.
Ormsson verovert de bal door een tackle van achteren. Ormsson passt de bal zonder na te denken. Vignirsson rent richting de bal. Vignirsson haalt uit met een fantastische trap. McCartney maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ísland 32%, USA 68%.
Ísland - USA 3:1

67e minuut.
Izzo kopt de bal weg. Margeirsson is nu in balbezit. Margeirsson geeft een lange en hoge pass. Vignirsson is nu in balbezit. Vignirsson schiet op doel. McCartney probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

69e minuut.
Svansson is nu in balbezit. Svansson geeft een hoge lob. Mullan rent richting de bal. Vignirsson bereikt de bal nog maar net als eerste. Vignirsson schiet op doel. McCartney probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

73e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Jónmundarson met de inworp. Ormsson is nu in balbezit. Ormsson geeft een lange en hoge pass. Nóason krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

76e minuut.
Thomas probeert naar een medespeler te passen. King bereikt de bal nog maar net als eerste. Guðgeirsson begaat een overtreding. King is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. De afstand naar het doel is niet zo groot. Brillant neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot.
Dat scheelde niet veel!

78e minuut.
Bobo bereikt de bal nog maar net als eerste. Þórðarson bereikt de bal nog maar net als eerste. Þórðarson geeft een hoge lob. Nóason bereikt de bal nog maar net als eerste. Nóason draait met de bal, schiet en ... McCartney probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Vignirsson heeft problemen om de bal te vangen. Vignirsson draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Ísland - USA 4:1

85e minuut.
Svansson onderschept slim de pass. Þórðarson bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van King. King krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ísland 39%, USA 61%.
Ísland - USA 4:1