Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2021-09-15 19:47
  • Competitiewedstrijd: Oefenwedstrijd
  • Stadion: Victoria Lisewo Arena
  • Weer: Zwaarbewolkt
    en hevige regen
  • Toeschouwers:
Dynamo Tatra Mocne CzasNaWas RR1910
zz3 Tactiek takatiki
43% Balbezit 57%
64% Spel op eigen helft 36%
1 Doelpogingen 28
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
32.7 gemiddelde waardering 47.5
slecht Schieten solide
redelijk Passen zeer goed
matig Verdedigen redelijk


9e minuut.
Ciszewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Ciszewski passt de bal met de wreef. Przytuła rent richting de bal. Cârlescu is nu in balbezit. Cârlescu schiet op doel. Trawiński kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

12e minuut.
Simba speelt de bal door. Szpilka rent richting de bal. Przytuła verovert de bal door een tackle van achteren. Przytuła haalt uit met een fantastische trap. Trawiński probeert wanhopig de bal te grijpen.
Wat een geweldige kans!

14e minuut.
Szpilka bereikt de bal nog maar net als eerste. Cârlescu verovert de bal door een tackle van achteren. Cârlescu passt de bal zonder na te denken. Przytuła is nu in balbezit. Przytuła haalt uit met een fantastische trap. Trawiński bokst de bal weg. Przytuła krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

15e minuut.
Prunea kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Vogado de bal onder controle te krijgen. Freire Mendes bereikt de bal nog maar net als eerste. Przytuła bereikt de bal nog maar net als eerste. Przytuła schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

17e minuut.
Freire Mendes kopt de bal weg. Kasepõld bereikt de bal nog maar net als eerste. Cârlescu onderschept slim de pass. Przytuła is nu in balbezit. Przytuła haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

18e minuut.
Simba passt de bal in één keer door. Kusak bereikt de bal nog maar net als eerste. Kusak geeft de bal voor. Przytuła bereikt de bal nog maar net als eerste. Przytuła haalt uit met een fantastische trap. Trawiński verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

21e minuut.
Prunariu bereikt de bal nog maar net als eerste. Prunariu geeft een hoge lob. Przytuła kopt de bal weg. Cârlescu rent richting de bal. Cârlescu haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

24e minuut.
Kasepõld bereikt de bal nog maar net als eerste. Przytuła onderschept slim de pass. Daar is Cârlescu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Przytuła bereikt de bal nog maar net als eerste. Przytuła draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

27e minuut.
Daar is Freire Mendes, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Freire Mendes passt de bal met de wreef. Ariffin bereikt de bal nog maar net als eerste. Ariffin geeft de bal voor. Przytuła krijgt zijn hoofd ertegen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

32e minuut.
Alburç rent richting de bal. Ariffin onderschept slim de pass. Ariffin probeert naar een medespeler te passen. Cârlescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Cârlescu haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Dynamo Tatra Mocne - CzasNaWas RR1910 0:1

34e minuut.
Freire Mendes probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Przytuła de bal. Przytuła speelt de bal door. Cârlescu rent richting de bal. Cârlescu haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Dynamo Tatra Mocne - CzasNaWas RR1910 0:2

39e minuut.
Freire Mendes onderschept slim de pass. Freire Mendes geeft de bal voor. Przytuła kan de bal niet met de borst controleren. Przytuła schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Dynamo Tatra Mocne - CzasNaWas RR1910 0:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Dynamo Tatra Mocne 64%, CzasNaWas RR1910 36%.
Dynamo Tatra Mocne - CzasNaWas RR1910 0:3

46e minuut.
Kusak speelt de bal door. Simba heeft problemen om de bal te vangen. Simba passt de bal met de wreef. Cârlescu is nu in balbezit. Cârlescu schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

49e minuut.
Prunariu is nu in balbezit. Prunariu geeft een hoge lob. Cârlescu probeert de bal met de borst te controleren. Przytuła is nu in balbezit. Przytuła haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Dynamo Tatra Mocne - CzasNaWas RR1910 0:4

51e minuut.
Szpilka geeft de bal voor. Inworp. Kusak zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Przytuła rent richting de bal. Przytuła draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

51e minuut.
Doeltrap. Szpilka trapt de bal weg. Freire Mendes kopt de bal weg. Przytuła controleert de bal met de borst. Przytuła haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

54e minuut.
Szpilka geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Kusak zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Przytuła rent richting de bal. Przytuła haalt uit met een fantastische trap. Trawiński probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Dynamo Tatra Mocne - CzasNaWas RR1910 0:5

55e minuut.
Kusak bereikt de bal nog maar net als eerste. Kusak met een sublieme pass. Cârlescu rent richting de bal. Cârlescu haalt uit met een fantastische trap. Trawiński probeert wanhopig de bal te grijpen.
De bal gaat maar net naast.

60e minuut.
Borenstein met een sublieme pass. Ciszewski verovert de bal door een tackle van achteren. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Skibicki zal de hoekschop nemen. Trespalacios springt en kopt de bal. Głuszczyk kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

71e minuut.
Freire Mendes speelt de bal door. Daar is Kusak, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kusak probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Cârlescu de bal. Cârlescu draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

77e minuut.
Freire Mendes is nu in balbezit. Klungelig pakt Simba de bal. Freire Mendes met een sublieme pass. Przytuła rent richting de bal. Przytuła schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

82e minuut.
Cârlescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Kusak is nu in balbezit. Kusak probeert naar een medespeler te passen. Przytuła bereikt de bal nog maar net als eerste. Przytuła draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

85e minuut.
Kusak raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Brard komt het veld opgelopen.

87e minuut.
Ciszewski geeft een hoge lob. Barajas heeft problemen om de bal te vangen. Przytuła is nu in balbezit. Cârlescu is nu in balbezit. Cârlescu haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

87e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Godebski komt het veld opgelopen.

88e minuut.
Godebski kopt de bal weg. Cârlescu rent richting de bal. Kasepõld verovert de bal door een tackle van achteren. Przytuła onderschept slim de pass. Przytuła schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Dynamo Tatra Mocne 63%, CzasNaWas RR1910 37%.
Dynamo Tatra Mocne - CzasNaWas RR1910 0:5