Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2021-09-18 18:00
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: USA Arena
  • Weer: moderate clouds
    warm
  • Toeschouwers:
USA Costa Rica
cio-523 Tactiek Right 5-3-2N
50% Balbezit 50%
48% Spel op eigen helft 52%
5 Doelpogingen 11
3 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 3
67.4 gemiddelde waardering 68.6
formidable Schieten excellent
formidable Passen formidable
excellent Verdedigen incredible


8e minuut.
Dinarte verovert de bal door een tackle van achteren. Dinarte geeft een hoge lob. Aguilar kopt de bal weg. Abbott bereikt de bal nog maar net als eerste. Abbott draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

9e minuut.
Dinarte passt de bal in één keer door. Buitrago is nu in balbezit. Buitrago passt de bal in één keer door. Aguilar is nu in balbezit. Aguilar haalt uit met een fantastische trap. McCartney probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Abbott rent richting de bal. Abbott schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
USA - Costa Rica 0:1

18e minuut.
Buitrago speelt de bal door. Abbott rent richting de bal. Abbott passt de bal in één keer door. Aguilar heeft problemen om de bal te vangen. Aguilar schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Daar is Bobo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Paal!

21e minuut.
Carranza verovert de bal door een tackle van achteren. Herrera is nu in balbezit. Herrera geeft een lange en hoge pass. Abbott rent richting de bal. Abbott haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

23e minuut.
Bobo geeft een hoge lob. Valentino kopt de bal weg. Herrera probeert de bal aan de voet te houden. Izzo bereikt de bal nog maar net als eerste. Izzo draait met de bal, schiet en ... Guardia verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

37e minuut.
Aguilar passt de bal zonder na te denken. Abbott rent richting de bal. Xander legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Abbott raakt geblesseerd tijdens het duel. Aguilar legt de bal op de penaltystip, hij mijdt oogcontact met de doelman en schiet. McCartney kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: USA 56%, Costa Rica 44%.
USA - Costa Rica 0:1

59e minuut.
Dinarte geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Xander de bal. Aguilar rent richting de bal. Aguilar draait met de bal, schiet en ... McCartney probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
USA - Costa Rica 0:2

60e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Figueira komt het veld opgelopen. Miranda komt het veld opgelopen. Smith komt het veld opgelopen.

69e minuut.
King kopt de bal weg. Valentino bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Aguilar. Valentino roept het uit van de pijn, hij zal moeten worden vervangen. Valentino kan niet meer verder spelen. Mullan komt het veld opgelopen. Brillant zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. King springt en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

72e minuut.
Bobo verovert de bal door een tackle van achteren. Thomas rent richting de bal. Thomas speelt de bal door. Izzo bereikt de bal nog maar net als eerste. Izzo schiet op doel. Guardia probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

83e minuut.
Miranda bereikt de bal nog maar net als eerste. Razov begaat een overtreding. Miranda is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Miranda met een snel genomen vrije trap. Bobo probeert de bal met de borst te controleren. Bobo speelt de bal door. King heeft problemen om de bal te vangen. King schiet op doel. Guardia probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Miranda probeert naar een medespeler te passen. Ponce is nu in balbezit. Xander maakt een afschuwelijke overtreding. Xander krijgt een gele kaart. Ponce roept het uit van de pijn, hij zal moeten worden vervangen. Ponce kan niet meer verder spelen. Miranda zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Figueira krijgt zijn hoofd ertegen. McCartney probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

88e minuut.
Shump speelt de bal door. Razov probeert de bal met de borst te controleren. Figueira rent richting de bal. Figueira schiet op doel. McCartney probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
USA - Costa Rica 0:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: USA 40%, Costa Rica 60%.
USA - Costa Rica 0:3