Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2021-09-22 19:17
  • Bekerwedstrijd: Toto KNVB Beker
  • Stadion: De Brink
  • Weer: Licht bewolkt
    en koel
  • Toeschouwers:
VV Ermelo Little Pete
433 2021 Tactiek 3-4-3
51% Balbezit 49%
25% Spel op eigen helft 75%
31 Doelpogingen 3
2 Overtredingen 5
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
76.2 gemiddelde waardering 68.1
briljant Schieten uitstekend
formidabel Passen uitstekend
uitmuntend Verdedigen uitmuntend


5e minuut.
Erbaş rent richting de bal. Erbaş passt de bal zonder na te denken. Mrdak is nu in balbezit. Mrdak geeft een lange en hoge pass. Gwiazda springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

6e minuut.
Mrdak is nu in balbezit. Dancs begaat een overtreding. Mrdak raakt geblesseerd tijdens het duel. Mrdak met een snel genomen vrije trap. Gwiazda is nu in balbezit. Gwiazda draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.

10e minuut.
Schipper passt de bal in één keer door. Erbaş probeert naar een medespeler te passen. Mrdak bereikt de bal nog maar net als eerste. Mrdak geeft een lange en hoge pass. Gwiazda springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
VV Ermelo - Little Pete 1:0

11e minuut.
Krupczak rent richting de bal. Krupczak probeert naar een medespeler te passen. Mrdak heeft problemen om de bal te vangen. Mrdak geeft de bal voor. Krupczak springt en kopt de bal. Geršovas verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Zeitsprung geeft de bal voor. Erbaş rent richting de bal. Erbaş geeft een hoge lob. Gwiazda krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

17e minuut.
Tammkivi kopt de bal weg. Mrdak bereikt de bal nog maar net als eerste. Mrdak passt de bal in één keer door. Krupczak rent richting de bal. Gwiazda bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
VV Ermelo - Little Pete 2:0

18e minuut.
Ansotegi rent richting de bal. Hendriks legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Ansotegi raakt geblesseerd tijdens het duel. Wolff legt de bal op de penaltystip, hij mijdt oogcontact met de doelman en schiet. Šlosár werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
VV Ermelo - Little Pete 2:1

23e minuut.
Mrdak bereikt de bal nog maar net als eerste. Mrdak passt de bal zonder na te denken. Krupczak bereikt de bal nog maar net als eerste. Krupczak draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
VV Ermelo - Little Pete 3:1

29e minuut.
Dancs kopt de bal weg. Klungelig pakt Flankenwolf de bal. Gwiazda rent richting de bal. Gwiazda draait met de bal, schiet en ... Geršovas probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
VV Ermelo - Little Pete 4:1

31e minuut.
Gwiazda bereikt de bal nog maar net als eerste. Mraz tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Gwiazda is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. De afstand naar het doel is niet zo groot. Mrdak neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot. Geršovas werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
VV Ermelo - Little Pete 5:1

33e minuut.
Verhoef probeert naar een medespeler te passen. Erbaş met een sublieme pass. Mrdak rent richting de bal. Mrdak geeft een hoge lob. Gwiazda maakt een snoekduik en kopt de bal. Geršovas verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

41e minuut.
Schipper met een sublieme pass. Mrdak is nu in balbezit. Mrdak passt de bal in één keer door. Gwiazda rent richting de bal. Gwiazda draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

43e minuut.
Flankenwolf speelt de bal door. Prieto probeert naar een medespeler te passen. Graaf heeft problemen om de bal te vangen. Gwiazda bereikt de bal nog maar net als eerste. Gwiazda draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

45e minuut.
Schipper rent richting de bal. Schipper geeft de bal voor. Gwiazda rent richting de bal. Gwiazda draait met de bal, schiet en ... Geršovas maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
VV Ermelo - Little Pete 6:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: VV Ermelo 20%, Little Pete 80%.
VV Ermelo - Little Pete 6:1

46e minuut.
Gruisen speelt de bal door. Erbaş probeert naar een medespeler te passen. Mrdak is nu in balbezit. Mrdak geeft een hoge lob. Gwiazda maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Krupczak is nu in balbezit. Paal!

48e minuut.
Hirsch geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Dancs de bal. Krupczak is nu in balbezit. Krupczak haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
VV Ermelo - Little Pete 7:1

51e minuut.
Mrdak geeft de bal voor. Daar is Mraz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gwiazda rent richting de bal. Gwiazda haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
VV Ermelo - Little Pete 8:1

52e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Gruisen met een snelle inworp. Schipper probeert naar een medespeler te passen. Gwiazda bereikt de bal nog maar net als eerste. Gwiazda draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

61e minuut.
Gwiazda probeert naar een medespeler te passen. Krupczak rent richting de bal. Dancs legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Dancs krijgt een gele kaart. Krupczak is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. De druk neemt toe, de scheidsrechter plaatst de bal op de stip. Mrdak neemt zijn aanloop.
GOOOAAAAAAL!!!
VV Ermelo - Little Pete 9:1

74e minuut.
Hirsch verovert de bal door een tackle van achteren. Hirsch geeft een lange en hoge pass. Dancs is nu in balbezit. Krupczak verovert de bal door een tackle van achteren. Krupczak draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

76e minuut.
Prieto passt de bal zonder na te denken. van der Vaart speelt de bal door. Wolff rent richting de bal. Wolff draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
VV Ermelo - Little Pete 9:2

82e minuut.
Schipper speelt de bal door. Erbaş rent richting de bal. Erbaş passt de bal met de wreef. Gwiazda rent richting de bal. Gwiazda draait met de bal, schiet en ... Geršovas kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

86e minuut.
Mraz is nu in balbezit. Mraz geeft een lange en hoge pass. Velthuysen rent richting de bal. Velthuysen schiet op doel. Šlosár werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
VV Ermelo - Little Pete 9:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: VV Ermelo 30%, Little Pete 70%.
VV Ermelo - Little Pete 9:3