Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2021-09-22 19:24
  • Competitiewedstrijd: Oefenwedstrijd
  • Stadion: Logia 42. Arena
  • Weer: Onbewolkt
    en warm
  • Toeschouwers:
Phantom´s Laponia
3+4+3 mod Tactiek 1 y 2
47% Balbezit 53%
45% Spel op eigen helft 55%
24 Doelpogingen 13
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 2
53.7 gemiddelde waardering 38.4
uitmuntend Schieten matig
zeer goed Passen matig
zeer goed Verdedigen matig


1e minuut.
Montecchio verovert de bal door een tackle van achteren. Caveye bereikt de bal nog maar net als eerste. Caveye geeft de bal voor. Moradiellos rent richting de bal. Moradiellos schiet op doel. Sawicki kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

16e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Negreiros met een harde bal richting middenveld. Saroyan kopt de bal weg. Moradiellos is nu in balbezit. Moradiellos schiet op doel. Sawicki verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

20e minuut.
Kościuk neemt de hoekschop. Misiek krijgt zijn hoofd ertegen. Moradiellos rent richting de bal. Moradiellos draait met de bal, schiet en ... Sawicki probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Phantom´s - Laponia 1:0

22e minuut.
Soldado Rillo onderschept slim de pass. Soldado Rillo speelt de bal door. Moradiellos is nu in balbezit. Moradiellos schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Phantom´s - Laponia 2:0

24e minuut.
Mena probeert de bal met de borst te controleren. Saroyan rent richting de bal. Saroyan passt de bal zonder na te denken. Misiek rent richting de bal. Misiek draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.

29e minuut.
Saroyan kopt de bal weg. Morales probeert de bal met de borst te controleren. Morales geeft een lange en hoge pass. Saroyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Saroyan geeft een lange en hoge pass. Sawicki bokst de bal weg.

33e minuut.
Daar is Misiek, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Morales bereikt de bal nog maar net als eerste. Morales passt de bal met de wreef. Saroyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Saroyan draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

33e minuut.
Sawicki trapt de bal weg. Kościuk rent richting de bal. Jiménez Cebollero verovert de bal door een tackle van achteren. Jiménez Cebollero heeft problemen om de bal te vangen. Jiménez Cebollero geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

38e minuut.
Misiek controleert de bal met de borst. Morales is nu in balbezit. Morales probeert naar een medespeler te passen. Moradiellos is nu in balbezit. Moradiellos draait met de bal, schiet en ... Sawicki bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Phantom´s - Laponia 3:0

39e minuut.
Saroyan is nu in balbezit. Saroyan geeft een hoge lob. Daar is Mario Martínez, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Morales bereikt de bal nog maar net als eerste. Morales draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

41e minuut.
Jiménez Cebollero bereikt de bal nog maar net als eerste. Jiménez Cebollero passt de bal zonder na te denken. López Prim speelt de bal door. Sánchez Quiroga rent richting de bal. Sánchez Quiroga schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Phantom´s 45%, Laponia 55%.
Phantom´s - Laponia 3:0

46e minuut.
Cortez komt het veld opgelopen.

48e minuut.
Corpo geeft een hoge lob. Cortez kopt de bal weg. Moradiellos rent richting de bal. Moradiellos schiet op doel. Sawicki maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Dat scheelde niet veel!

49e minuut.
Doeltrap. Sawicki trapt de bal weg. Kościuk kopt de bal weg. Cortez bereikt de bal nog maar net als eerste. Cortez haalt uit met een fantastische trap. Sawicki bokst de bal weg. Paal!
Dat scheelde niet veel!

50e minuut.
Moradiellos rent richting de bal. Cortez rent richting de bal. Moradiellos bereikt de bal nog maar net als eerste. Morales bereikt de bal nog maar net als eerste. Morales haalt uit met een fantastische trap. Sawicki kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

52e minuut.
Negreiros met een sublieme pass. Moradiellos kopt de bal weg. Mena rent richting de bal. Cortez verovert de bal door een tackle van achteren. Cortez haalt uit met een fantastische trap. Sawicki probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

53e minuut.
Misiek controleert de bal met de borst. Mario Martínez probeert naar een medespeler te passen. Na een snelle pass probeert Misiek de bal onder controle te krijgen. Cortez bereikt de bal nog maar net als eerste. Cortez schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

55e minuut.
López Prim probeert naar een medespeler te passen. Daar is Sánchez Quiroga, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sánchez Quiroga passt de bal met de wreef. Jiménez Cebollero bereikt de bal nog maar net als eerste. Jiménez Cebollero geeft een hoge lob. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. López Prim bereikt de bal nog maar net als eerste. López Prim draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Phantom´s - Laponia 3:1

58e minuut.
Kościuk is nu in balbezit. Jiménez Cebollero onderschept slim de pass. Jiménez Cebollero met een sublieme pass. López Prim is nu in balbezit. López Prim haalt uit met een fantastische trap. Negreiros bokst de bal weg.

63e minuut.
Daar is Corpo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Corpo geeft de bal voor. Barla heeft problemen om de bal te vangen. Cortez is nu in balbezit. Cortez draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

64e minuut.
Wojno geeft een lange en hoge pass. Moradiellos geeft een lange en hoge pass. Cortez bereikt de bal nog maar net als eerste. Cortez draait met de bal, schiet en ... Sawicki werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Phantom´s - Laponia 4:1

67e minuut.
Corpo geeft een hoge lob. Wojno kopt de bal weg. Mena geeft een lange en hoge pass. Sánchez Quiroga is nu in balbezit. Sánchez Quiroga geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

70e minuut.
Rękoś geeft een lange en hoge pass. Cortez kopt de bal weg. Klungelig pakt Figares de bal. Moradiellos rent richting de bal. Moradiellos schiet op doel. Sawicki bokst de bal weg. Cortez is nu in balbezit. Cortez schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Phantom´s - Laponia 5:1

73e minuut.
Sánchez Quiroga bereikt de bal nog maar net als eerste. Corpo bereikt de bal nog maar net als eerste. Sánchez Quiroga onderschept slim de pass. Daar is Sánchez Quiroga, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sánchez Quiroga passt de bal met de wreef. Negreiros bokst de bal weg. Sánchez Quiroga is nu in balbezit. Sánchez Quiroga haalt uit met een fantastische trap. Paal! De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

74e minuut.
Jiménez Cebollero rent richting de bal. Kościuk rent richting de bal. Jiménez Cebollero onderschept slim de pass. Jiménez Cebollero geeft de bal voor. Sánchez Quiroga geeft een lange en hoge pass. Negreiros probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

76e minuut.
Corpo geeft de bal voor. Daar is Figares, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Moradiellos bereikt de bal nog maar net als eerste. Moradiellos schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Phantom´s - Laponia 6:1

78e minuut.
Morales geeft een hoge lob. Cortez geeft een lange en hoge pass. Moradiellos bereikt de bal nog maar net als eerste. Moradiellos haalt uit met een fantastische trap. Sawicki maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Phantom´s - Laponia 7:1

82e minuut.
López Prim passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Sánchez Quiroga de bal. Sánchez Quiroga speelt de bal door. López Prim rent richting de bal. López Prim draait met de bal, schiet en ... Negreiros kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Sánchez Quiroga rent richting de bal. Sánchez Quiroga draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

83e minuut.
Daar is Mena, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mario Martínez is nu in balbezit. Mario Martínez passt de bal met de wreef. Sánchez Quiroga rent richting de bal. Sánchez Quiroga schiet op doel. Negreiros kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

87e minuut.
Wojno kopt de bal weg. Daar is Mena, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cortez bereikt de bal nog maar net als eerste. Cortez schiet op doel. Sawicki werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Phantom´s - Laponia 8:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Phantom´s 45%, Laponia 55%.
Phantom´s - Laponia 8:1