Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2021-09-22 19:47
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: warrriors Arena
  • Weer: no clouds
    warm
  • Toeschouwers:
warrriors KANALIE
moja 532 Tactiek kintekunta
57% Balbezit 43%
31% Spel op eigen helft 69%
15 Doelpogingen 1
1 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 1
11 Buitenspel 0
42.5 gemiddelde waardering 36.8
solid Schieten adequate
good Passen average
adequate Verdedigen good


7e minuut.
Lobas onderschept slim de pass. Lobas geeft een lange en hoge pass. Prášil rent richting de bal. Prášil geeft een lange en hoge pass. Paramanidis krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

11e minuut.
Prášil probeert naar een medespeler te passen. Lobas geeft een hoge lob. Klungelig pakt Kos de bal. Paramanidis rent richting de bal. Paramanidis draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

29e minuut.
Cole geeft een lange en hoge pass. Paramanidis rent richting de bal. Wat een zware overtreding van Tianshuo ... Strafschop! Tianshuo is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding. Paramanidis is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. De druk neemt toe, de scheidsrechter plaatst de bal op de stip. Olszewski neemt zijn aanloop. Malta verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

35e minuut.
Kyriakoudis rent richting de bal. Kyriakoudis geeft een hoge lob. Daar is Kos, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Paramanidis bereikt de bal nog maar net als eerste. Paramanidis draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
warrriors - KANALIE 1:0

38e minuut.
Davidov neemt vlug de vrije trap. Fednárik heeft problemen om de bal te vangen. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Lobas. Lobas krijgt een gele kaart.

44e minuut.
Prado geeft de bal voor. Prášil bereikt de bal nog maar net als eerste. Prášil geeft een hoge lob. Paramanidis is nu in balbezit. Paramanidis draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: warrriors 40%, KANALIE 60%.
warrriors - KANALIE 1:0

47e minuut.
Prášil passt de bal zonder na te denken. Kyriakoudis rent richting de bal. Kyriakoudis probeert naar een medespeler te passen. Olszewski is nu in balbezit. Olszewski schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

52e minuut.
Prášil is nu in balbezit. Prášil geeft een lange en hoge pass. Malta met een sublieme pass. Prášil heeft problemen om de bal te vangen. Prášil haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

82e minuut.
Prášil rent richting de bal. Prášil geeft een hoge lob. Paramanidis kopt de bal weg. Olszewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Olszewski haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
warrriors - KANALIE 2:0

83e minuut.
Małyszka verovert de bal door een tackle van achteren. Lobas onderschept slim de pass. Lobas geeft de bal voor. Paramanidis bereikt de bal nog maar net als eerste. Paramanidis draait met de bal, schiet en ... Malta bokst de bal weg.

85e minuut.
Prášil probeert naar een medespeler te passen. Kyriakoudis is nu in balbezit. Kyriakoudis met een sublieme pass. Paramanidis heeft problemen om de bal te vangen. Paramanidis haalt uit met een fantastische trap. Malta verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: warrriors 22%, KANALIE 78%.
warrriors - KANALIE 2:0