Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2021-09-22 19:32
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: Pastizzi Team Arena
  • Weer: heavy clouds
    heavy shower
  • Toeschouwers:
NoScopeGoals Bullpit
Formation 0.1 Tactiek 123456
58% Balbezit 42%
25% Spel op eigen helft 75%
17 Doelpogingen 1
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
33.2 gemiddelde waardering 29.1
adequate Schieten average
adequate Passen average
poor Verdedigen adequate


28e minuut.
Fritsch bereikt de bal nog maar net als eerste. Rodríguez Vera verovert de bal door een tackle van achteren. Rodríguez Vera passt de bal zonder na te denken. Mutterer bereikt de bal nog maar net als eerste. Mutterer haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

32e minuut.
Petrovics geeft een hoge lob. Csirik heeft problemen om de bal te vangen. Quang Minh bereikt de bal nog maar net als eerste. Mutterer verovert de bal door een tackle van achteren. Mutterer schiet op doel. Juncu probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Mutterer rent richting de bal. Mutterer schiet op doel. Juncu maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
NoScopeGoals - Bullpit 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: NoScopeGoals 25%, Bullpit 75%.
NoScopeGoals - Bullpit 1:0

53e minuut.
Petrovics is nu in balbezit. Gugusiewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Gugusiewicz met een sublieme pass. Fritsch rent richting de bal. Fritsch haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

68e minuut.
Rodríguez Vera rent richting de bal. Gugusiewicz verovert de bal door een tackle van achteren. Gugusiewicz geeft een lange en hoge pass. Fritsch is nu in balbezit. Fritsch schiet op doel. Juncu kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

75e minuut.
Moczulski is nu in balbezit. Petrovics verovert de bal door een tackle van achteren. Fritsch bereikt de bal nog maar net als eerste. Fritsch haalt uit met een fantastische trap. Juncu maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Paal!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: NoScopeGoals 26%, Bullpit 74%.
NoScopeGoals - Bullpit 1:0