Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
GÖRKLÜ BOZKURT FC FC KuZu KuZu
şşşşş Tactiek Deneme 2
45% Balbezit 55%
66% Spel op eigen helft 34%
7 Doelpogingen 20
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
47.5 gemiddelde waardering 52.9
solid Schieten excellent
good Passen good
good Verdedigen very good


3e minuut.
Petrache is nu in balbezit. Liska bereikt de bal nog maar net als eerste. Liska speelt de bal door. Petrache bereikt de bal nog maar net als eerste. Petrache draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

5e minuut.
Ignat geeft een hoge lob. Baykam bereikt de bal nog maar net als eerste. Duszak probeert de bal met de borst te controleren. Kibar is nu in balbezit. Kibar schiet op doel. Nereira verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

7e minuut.
Inworp. Liska zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Lippi geeft de bal voor. Ignatescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Ignatescu draait met de bal, schiet en ... Paal!

18e minuut.
Baykam rent richting de bal. Kibar rent richting de bal. Duszak tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Duszak krijgt een gele kaart.

20e minuut.
Cecconello raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Rigaux komt het veld opgelopen.

22e minuut.
Baykam kopt de bal weg. Adıvar met een sublieme pass. Kibar is nu in balbezit. Baykam bereikt de bal nog maar net als eerste. Baykam schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Dat scheelde niet veel!

24e minuut.
Klungelig pakt Adıvar de bal. Kibar rent richting de bal. Ignat onderschept slim de pass. Adıvar verovert de bal door een tackle van achteren. Adıvar haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

29e minuut.
Krystek speelt de bal door. Na een snelle pass probeert Ziober de bal onder controle te krijgen. Lippi geeft een hoge lob. Kowalski rent richting de bal. Kowalski haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

31e minuut.
Baykam is nu in balbezit. Perduv bereikt de bal nog maar net als eerste. Perduv geeft een hoge lob. Kowalski is nu in balbezit. Kowalski draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

34e minuut.
Bulanda probeert de bal aan de voet te houden. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Ignatescu geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Bigos kopt de bal weg. Liska geeft de bal voor. Krystek kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Krystek probeert naar een medespeler te passen. Ignat kopt de bal weg. Bigos bereikt de bal nog maar net als eerste. Petrache onderschept slim de pass. Petrache schiet op doel. Krystek kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

35e minuut.
Bulanda geeft de bal voor. Inworp. Ignatescu met een snelle inworp. Kowalski rent richting de bal. Kowalski haalt uit met een fantastische trap. Krystek bokst de bal weg.

36e minuut.
Cachapuz bereikt de bal nog maar net als eerste. Cachapuz passt de bal zonder na te denken. Ignatescu is nu in balbezit. Ignatescu geeft een hoge lob. Petrache krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
GÖRKLÜ BOZKURT FC - FC KuZu KuZu 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: GÖRKLÜ BOZKURT FC 61%, FC KuZu KuZu 39%.
GÖRKLÜ BOZKURT FC - FC KuZu KuZu 0:1

54e minuut.
Ziober speelt de bal door. Duszak probeert naar een medespeler te passen. Bigos rent richting de bal. Petrache verovert de bal door een tackle van achteren. Petrache draait met de bal, schiet en ... Krystek probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

55e minuut.
Ignat probeert naar een medespeler te passen. Liska rent richting de bal. Liska passt de bal zonder na te denken. Petrache bereikt de bal nog maar net als eerste. Petrache draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
GÖRKLÜ BOZKURT FC - FC KuZu KuZu 0:2

60e minuut.
Adıvar verovert de bal door een tackle van achteren. Ignat onderschept slim de pass. Ignat geeft een hoge lob. Kowalski bereikt de bal nog maar net als eerste. Kowalski haalt uit met een fantastische trap. Krystek probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
GÖRKLÜ BOZKURT FC - FC KuZu KuZu 0:3

66e minuut.
Ignat kopt de bal weg. Liska bereikt de bal nog maar net als eerste. Liska geeft een hoge lob. Kowalski rent richting de bal. Kowalski haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

71e minuut.
Ignat speelt de bal door. Liska is nu in balbezit. Liska probeert naar een medespeler te passen. Petrache bereikt de bal nog maar net als eerste. Petrache schiet op doel. Krystek probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

72e minuut.
Baykam bereikt de bal nog maar net als eerste. Kibar rent richting de bal. Kibar passt de bal met de wreef. Adıvar rent richting de bal. Adıvar draait met de bal, schiet en ... Nereira bokst de bal weg.

79e minuut.
Cachapuz probeert naar een medespeler te passen. Ignatescu rent richting de bal. Ignatescu passt de bal in één keer door. Kowalski is nu in balbezit. Kowalski schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

81e minuut.
Yolcu verovert de bal door een tackle van achteren. Yolcu geeft een lange en hoge pass. Petrache rent richting de bal. Petrache draait met de bal, schiet en ... Krystek probeert wanhopig de bal te grijpen.
Dat scheelde niet veel!

88e minuut.
Lippi passt de bal in één keer door. Liska is nu in balbezit. Liska met een sublieme pass. Petrache is nu in balbezit. Petrache haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: GÖRKLÜ BOZKURT FC 72%, FC KuZu KuZu 28%.
GÖRKLÜ BOZKURT FC - FC KuZu KuZu 0:3