Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC KuZu KuZu GÖRKLÜ BOZKURT FC
Deneme 2 Tactiek şşşşş
53% Balbezit 47%
46% Spel op eigen helft 54%
12 Doelpogingen 7
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
54.1 gemiddelde waardering 51.9
zeer goed Schieten zeer goed
goed Passen goed
zeer goed Verdedigen zeer goed


3e minuut.
Melegatti geeft de bal voor. Kowalski is nu in balbezit. Wat een zware overtreding van Dzurják ... Strafschop! Kowalski is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Yolcu legt de bal op de penaltystip, hij mijdt oogcontact met de doelman en schiet. Krystek kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

5e minuut.
Perduv geeft een lange en hoge pass. Inworp. Wągiel met de inworp. Adıvar bereikt de bal nog maar net als eerste. Adıvar draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

29e minuut.
Liska speelt de bal door. Lippi rent richting de bal. Lippi geeft een lange en hoge pass. Petrache krijgt zijn hoofd ertegen. Krystek maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC KuZu KuZu - GÖRKLÜ BOZKURT FC 1:0

38e minuut.
Melegatti onderschept slim de pass. Perduv bereikt de bal nog maar net als eerste. Perduv met een sublieme pass. Wągiel geeft de bal voor. Kibar maakt een snoekduik en kopt de bal. Nereira bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC KuZu KuZu 44%, GÖRKLÜ BOZKURT FC 56%.
FC KuZu KuZu - GÖRKLÜ BOZKURT FC 1:0

47e minuut.
Petrache rent richting de bal. Holca onderschept slim de pass. Vojvodić probeert naar een medespeler te passen. Casillas Fernández is nu in balbezit. Casillas Fernández draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

50e minuut.
Kowalski passt de bal zonder na te denken. Liska bereikt de bal nog maar net als eerste. Liska passt de bal in één keer door. Kowalski rent richting de bal. Kowalski haalt uit met een fantastische trap. Krystek probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

58e minuut.
Liska bereikt de bal nog maar net als eerste. Liska geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Godri de bal. Petrache is nu in balbezit. Petrache schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC KuZu KuZu - GÖRKLÜ BOZKURT FC 2:0

66e minuut.
Dzurják verovert de bal door een tackle van achteren. Dzurják passt de bal zonder na te denken. Melegatti is nu in balbezit. Kibar onderschept slim de pass. Kibar schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

67e minuut.
Liska is nu in balbezit. Liska geeft de bal voor. Daar is Holca, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Petrache rent richting de bal. Petrache draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.

73e minuut.
Melegatti bereikt de bal nog maar net als eerste. Cecconello onderschept slim de pass. Cecconello speelt de bal door. Adıvar is nu in balbezit. Adıvar draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

78e minuut.
Lippi speelt de bal door. Petrache bereikt de bal nog maar net als eerste. Godri is nu in balbezit. Petrache verovert de bal door een tackle van achteren. Petrache haalt uit met een fantastische trap. Krystek verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

79e minuut.
Floricioiu geeft een lange en hoge pass. Lippi kopt de bal weg. Klungelig pakt Petrache de bal. Petrache haalt uit met een fantastische trap. Petrescu probeert de bal aan de voet te houden. De bal raakt de paal. Krystek kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

80e minuut.
Wągiel passt de bal in één keer door. Liska rent richting de bal. Liska passt de bal in één keer door. Kowalski rent richting de bal. Kowalski schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

89e minuut.
Petrache schiet op doel. Krystek probeert naar een medespeler te passen. Wągiel kopt de bal weg. Adıvar rent richting de bal. Adıvar schiet op doel. Nereira kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC KuZu KuZu 48%, GÖRKLÜ BOZKURT FC 52%.
FC KuZu KuZu - GÖRKLÜ BOZKURT FC 2:0