Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
YAMTAR FK Kastamonu FK
442 Tactiek 1v1
55% Balbezit 45%
9% Spel op eigen helft 91%
48 Doelpogingen 0
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
39.4 gemiddelde waardering 28.5
good Schieten poor
good Passen good
average Verdedigen poor


2e minuut.
Çöğürlü rent richting de bal. Szeregowy onderschept slim de pass. Stolojan bereikt de bal nog maar net als eerste. Stolojan haalt uit met een fantastische trap. Bunghitu probeert wanhopig de bal te grijpen.
De bal gaat maar net naast.

3e minuut.
Çöğürlü kopt de bal weg. Kötél probeert naar een medespeler te passen. Banach rent richting de bal. Banach draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

5e minuut.
Stolojan probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Rejman de bal. Rejman passt de bal met de wreef. Calandrelli is nu in balbezit. Calandrelli haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

7e minuut.
Bunghitu speelt de bal door. Çöğürlü kopt de bal weg. Klungelig pakt Dalmatin de bal. Banach rent richting de bal. Banach draait met de bal, schiet en ... Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
YAMTAR FK - Kastamonu FK 1:0

8e minuut.
Banach probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Çöğürlü rent richting de bal. Banach verovert de bal door een tackle van achteren. Banach schiet op doel. Bunghitu werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
YAMTAR FK - Kastamonu FK 2:0

10e minuut.
Bunghitu speelt de bal door. Stolojan is nu in balbezit. Stolojan passt de bal in één keer door. Calandrelli heeft problemen om de bal te vangen. Calandrelli draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

15e minuut.
Bunghitu speelt de bal door. Klungelig pakt Çöğürlü de bal. Banach is nu in balbezit. Banach schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

16e minuut.
Stolojan probeert naar een medespeler te passen. Kötél heeft problemen om de bal te vangen. Kötél speelt de bal door. Banach rent richting de bal. Banach schiet op doel. Bunghitu bokst de bal weg. Dalmatin bereikt de bal nog maar net als eerste. Stolojan verovert de bal door een tackle van achteren. Stolojan draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
YAMTAR FK - Kastamonu FK 3:0

17e minuut.
Çöğürlü met een sublieme pass. Klungelig pakt Sadłowski de bal. Sadłowski passt de bal zonder na te denken. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Kötél neemt de hoekschop. De bal vliegt tegen de lat. Bunghitu maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal raakt de paal. Banach is nu in balbezit. Banach draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
YAMTAR FK - Kastamonu FK 4:0

20e minuut.
Çöğürlü verovert de bal door een tackle van achteren. Stolojan met een sublieme pass. Calandrelli rent richting de bal. Calandrelli haalt uit met een fantastische trap. Bunghitu maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
YAMTAR FK - Kastamonu FK 5:0

22e minuut.
Semaver is nu in balbezit. Semaver geeft een hoge lob. Stolojan probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Banach de bal. Banach schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

24e minuut.
Pendiye heeft problemen om de bal te vangen. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Kötél zal de hoekschop nemen. Stolojan is nu in balbezit. Stolojan haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
YAMTAR FK - Kastamonu FK 6:0

25e minuut.
Sadłowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Sadłowski passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Evren de bal. Banach rent richting de bal. Banach draait met de bal, schiet en ... Bunghitu probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

34e minuut.
Calandrelli passt de bal in één keer door. Kötél probeert naar een medespeler te passen. Stolojan rent richting de bal. Banach rent richting de bal. Banach schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
YAMTAR FK - Kastamonu FK 7:0

37e minuut.
Klungelig pakt Banach de bal. Stolojan is nu in balbezit. Banach rent richting de bal. Banach schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

39e minuut.
Kötél met een snelle inworp. Calandrelli rent richting de bal. Calandrelli passt de bal in één keer door. Banach bereikt de bal nog maar net als eerste. Banach schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

39e minuut.
Çöğürlü bereikt de bal nog maar net als eerste. Çöğürlü passt de bal met de wreef. Semaver probeert de bal aan de voet te houden. Calandrelli rent richting de bal. Calandrelli schiet op doel. Bunghitu kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
YAMTAR FK - Kastamonu FK 8:0

41e minuut.
Daar is Işınsu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Rejman is nu in balbezit. Rejman geeft een hoge lob. Calandrelli krijgt zijn hoofd ertegen. Bunghitu probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal raakt de paal. Banach rent richting de bal. Banach draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
YAMTAR FK - Kastamonu FK 9:0

42e minuut.
Daar is Stolojan, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Stolojan probeert naar een medespeler te passen. Calandrelli rent richting de bal. Calandrelli draait met de bal, schiet en ... Bunghitu maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
De bal gaat maar net naast.

45e minuut.
Çöğürlü bereikt de bal nog maar net als eerste. Çöğürlü passt de bal in één keer door. Sadłowski speelt de bal door. Calandrelli rent richting de bal. Calandrelli schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: YAMTAR FK 11%, Kastamonu FK 89%.
YAMTAR FK - Kastamonu FK 9:0

46e minuut.
Işınsu speelt de bal door. Bunghitu is nu in balbezit. Bunghitu geeft een lange en hoge pass. Calandrelli bereikt de bal nog maar net als eerste. Calandrelli haalt uit met een fantastische trap. Bunghitu probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

47e minuut.
Kötél is nu in balbezit. Kötél met een sublieme pass. Acevedo speelt de bal door. Stolojan is nu in balbezit. Stolojan schiet op doel. Bunghitu kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Klungelig pakt Calandrelli de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Stolojan is nu in balbezit. Stolojan haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
YAMTAR FK - Kastamonu FK 10:0

49e minuut.
Rejman bereikt de bal nog maar net als eerste. Rejman probeert naar een medespeler te passen. Banach rent richting de bal. Banach schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
YAMTAR FK - Kastamonu FK 11:0

53e minuut.
Banach speelt de bal door. Kötél is nu in balbezit. Kötél met een sublieme pass. Calandrelli heeft problemen om de bal te vangen. Calandrelli schiet op doel. Bunghitu verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

55e minuut.
Stolojan verovert de bal door een tackle van achteren. Stolojan speelt de bal door. Banach rent richting de bal. Banach haalt uit met een fantastische trap. Bunghitu probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
YAMTAR FK - Kastamonu FK 12:0

57e minuut.
Rejman bereikt de bal nog maar net als eerste. Rejman geeft een lange en hoge pass. Calandrelli bereikt de bal nog maar net als eerste. Calandrelli schiet op doel. De bal raakt de paal. Calandrelli is nu in balbezit. Calandrelli schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

59e minuut.
Donnarumma passt de bal zonder na te denken. Diamandopol rent richting de bal. Diamandopol passt de bal zonder na te denken. Banach bereikt de bal nog maar net als eerste. Stolojan probeert naar een medespeler te passen. De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

60e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Bunghitu trapt de bal weg van het doel. Çöğürlü heeft problemen om de bal te vangen. Banach rent richting de bal. Banach schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Calandrelli rent richting de bal. Calandrelli schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.
De bal gaat maar net naast.

61e minuut.
Rejman is nu in balbezit. Rejman passt de bal zonder na te denken. Calandrelli bereikt de bal nog maar net als eerste. Calandrelli schiet op doel. Bunghitu werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
YAMTAR FK - Kastamonu FK 13:0

64e minuut.
Çöğürlü bereikt de bal nog maar net als eerste. Acevedo onderschept slim de pass. Acevedo passt de bal zonder na te denken. Banach heeft problemen om de bal te vangen. Banach haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Calandrelli bereikt de bal nog maar net als eerste. Calandrelli schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

66e minuut.
Szeregowy passt de bal met de wreef. Brindisi bereikt de bal nog maar net als eerste. Brindisi probeert naar een medespeler te passen. Calandrelli bereikt de bal nog maar net als eerste. Calandrelli draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Banach is nu in balbezit. Banach haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
YAMTAR FK - Kastamonu FK 14:0

68e minuut.
Çöğürlü heeft problemen om de bal te vangen. Stolojan met een sublieme pass. Calandrelli rent richting de bal. Calandrelli schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
YAMTAR FK - Kastamonu FK 15:0

70e minuut.
Çöğürlü speelt de bal door. Sadłowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Sadłowski passt de bal in één keer door. Saçkesen probeert naar een medespeler te passen. Kolaylı probeert de bal aan de voet te houden. Bunghitu verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

72e minuut.
Çöğürlü is nu in balbezit. Banach onderschept slim de pass. Banach probeert naar een medespeler te passen. Calandrelli rent richting de bal. Calandrelli haalt uit met een fantastische trap. Bunghitu probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
Dat scheelde niet veel!

73e minuut.
Calandrelli raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Romero komt het veld opgelopen.

77e minuut.
Acevedo met een sublieme pass. Diamandopol rent richting de bal. Diamandopol met een sublieme pass. Banach rent richting de bal. Banach schiet op doel. Bunghitu bokst de bal weg.

80e minuut.
Romero draait met de bal, schiet en ... De bal rolt over de achterlijn. Bunghitu trapt de bal weg van het doel. Kötél is nu in balbezit. Kötél geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

82e minuut.
Acevedo passt de bal met de wreef. Stolojan probeert de bal aan de voet te houden. Romero bereikt de bal nog maar net als eerste. Romero haalt uit met een fantastische trap. Bunghitu werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Dat scheelde niet veel!

83e minuut.
Stolojan rent richting de bal. Stolojan probeert naar een medespeler te passen. Banach probeert naar een medespeler te passen. Romero rent richting de bal. Romero haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

86e minuut.
Çöğürlü rent richting de bal. Romero onderschept slim de pass. Romero met een sublieme pass. Banach rent richting de bal. Banach haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.

87e minuut.
Rejman passt de bal zonder na te denken. Szeregowy bereikt de bal nog maar net als eerste. Szeregowy met een sublieme pass. Romero bereikt de bal nog maar net als eerste. Romero draait met de bal, schiet en ... Bunghitu verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
Wat een geweldige kans!

90e minuut.
Donnarumma met de inworp. Kötél is nu in balbezit. Kötél passt de bal met de wreef. Banach is nu in balbezit. Banach haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Stolojan geeft een hoge lob. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: YAMTAR FK 7%, Kastamonu FK 93%.
YAMTAR FK - Kastamonu FK 15:0