Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Kastamonu FK YAMTAR FK
hazırlık Tactiek 442
52% Balbezit 48%
83% Spel op eigen helft 17%
4 Doelpogingen 24
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
56.2 gemiddelde waardering 43.5
solide Schieten zeer goed
zeer goed Passen goed
zeer goed Verdedigen redelijk


2e minuut.
Klungelig pakt Rechot de bal. Rechot geeft een lange en hoge pass. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Rejman geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Banach kopt de bal weg.
Dat scheelde niet veel!

9e minuut.
Daar is Szeregowy, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Baszczyński bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Szeregowy. Baszczyński raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. De afstand naar het doel is niet zo groot. Baszczyński neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot.
Wat een geweldige kans!

9e minuut.
Doeltrap. Koudri trapt de bal weg van het doel. Rejman kopt de bal weg. Banach is nu in balbezit. Banach schiet op doel. Gäbelein kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

15e minuut.
Stolojan rent richting de bal. Stolojan met een sublieme pass. Galac bereikt de bal nog maar net als eerste. Galac haalt uit met een fantastische trap. Gäbelein maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Kastamonu FK - YAMTAR FK 0:1

16e minuut.
Kötél is nu in balbezit. Kötél passt de bal zonder na te denken. Banach bereikt de bal nog maar net als eerste. Banach haalt uit met een fantastische trap. Gäbelein probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Kastamonu FK - YAMTAR FK 0:2

18e minuut.
Owczarski met een sublieme pass. Vargas Pellota bereikt de bal nog maar net als eerste. Vargas Pellota geeft een hoge lob. Owczarski is nu in balbezit. Owczarski draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

20e minuut.
Galac verovert de bal door een tackle van achteren. Galac probeert naar een medespeler te passen. Daar is Banach, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Banach draait met de bal, schiet en ... Gäbelein probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Kastamonu FK - YAMTAR FK 0:3

20e minuut.
Baszczyński probeert naar een medespeler te passen. Daar is Rechot, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Banach onderschept slim de pass. Banach draait met de bal, schiet en ... Gäbelein werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Kastamonu FK - YAMTAR FK 0:4

23e minuut.
Donnarumma bereikt de bal nog maar net als eerste. Stefani verovert de bal door een tackle van achteren. Szeregowy bereikt de bal nog maar net als eerste. Stefani onderschept slim de pass. Stefani draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Acevedo speelt de bal door. Stolojan speelt de bal door. Banach bereikt de bal nog maar net als eerste. Banach schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

34e minuut.
Kötél bereikt de bal nog maar net als eerste. Kötél passt de bal zonder na te denken. Banach rent richting de bal. Banach schiet op doel. Gäbelein maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Kastamonu FK - YAMTAR FK 0:5

35e minuut.
Diamandopol bereikt de bal nog maar net als eerste. Rejman bereikt de bal nog maar net als eerste. Rejman speelt de bal door. Galac rent richting de bal. Galac draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

40e minuut.
Stolojan bereikt de bal nog maar net als eerste. Stolojan probeert naar een medespeler te passen. Galac rent richting de bal. Galac haalt uit met een fantastische trap. Gäbelein werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Wat een geweldige kans!

44e minuut.
Baszczyński is nu in balbezit. Banach rent richting de bal. Banach speelt de bal door. Galac is nu in balbezit. Galac haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Kastamonu FK 83%, YAMTAR FK 17%.
Kastamonu FK - YAMTAR FK 0:5

48e minuut.
Acevedo rent richting de bal. Acevedo probeert naar een medespeler te passen. Banach rent richting de bal. Banach haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Kastamonu FK - YAMTAR FK 0:6

62e minuut.
Daar is Kötél, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kötél speelt de bal door. Galac is nu in balbezit. Galac schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Kastamonu FK - YAMTAR FK 0:7

65e minuut.
Stefani passt de bal met de wreef. Greavu probeert naar een medespeler te passen. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Rejman geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Banach kopt de bal weg. Gäbelein bokst de bal weg. Galac rent richting de bal. Galac draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Kastamonu FK - YAMTAR FK 0:8

69e minuut.
Banach rent richting de bal. Banach passt de bal met de wreef. Galac is nu in balbezit. Galac haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Kastamonu FK - YAMTAR FK 0:9

72e minuut.
Vargas Pellota geeft een hoge lob. Kötél is nu in balbezit. Kötél geeft de bal voor. Daar is Banach, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Banach draait met de bal, schiet en ... Gäbelein verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

73e minuut.
Quintero geeft een hoge lob. Baszczyński bereikt de bal nog maar net als eerste. Baszczyński passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Rejman de bal. Rejman geeft de bal voor. Gäbelein kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Galac is nu in balbezit. Galac haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Kastamonu FK - YAMTAR FK 0:10

75e minuut.
Diamandopol met een sublieme pass. Banach is nu in balbezit. Banach passt de bal in één keer door. Acevedo is nu in balbezit. Acevedo speelt de bal door. Gäbelein bokst de bal weg.

79e minuut.
Klungelig pakt Kalwyn de bal. Galac probeert naar een medespeler te passen. Banach is nu in balbezit. Banach draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Kastamonu FK - YAMTAR FK 0:11

85e minuut.
Baszczyński rent richting de bal. Stolojan onderschept slim de pass. Stolojan speelt de bal door. Banach bereikt de bal nog maar net als eerste. Banach schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

87e minuut.
Acevedo passt de bal in één keer door. Stolojan bereikt de bal nog maar net als eerste. Stolojan speelt de bal door. Galac rent richting de bal. Galac draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

87e minuut.
Kötél zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Acevedo rent richting de bal. Acevedo passt de bal met de wreef. Banach bereikt de bal nog maar net als eerste. Banach haalt uit met een fantastische trap. Gäbelein verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Kastamonu FK 83%, YAMTAR FK 17%.
Kastamonu FK - YAMTAR FK 0:11