Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Kastamonu FK GÖRKLÜ BOZKURT FC
1v1 Tactiek şşşşş
49% Balbezit 51%
95% Spel op eigen helft 5%
0 Doelpogingen 53
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
26.9 gemiddelde waardering 39.6
slecht Schieten solide
redelijk Passen redelijk
slecht Verdedigen zwak


1e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Rigaux neemt de hoekschop. Casillas Fernández is nu in balbezit. Casillas Fernández haalt uit met een fantastische trap. Bunghitu maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Kastamonu FK - GÖRKLÜ BOZKURT FC 0:1

2e minuut.
Sadłowski is nu in balbezit. Sadłowski met een sublieme pass. Saçkesen is nu in balbezit. Saçkesen passt de bal in één keer door. Na een snelle pass probeert Bunghitu de bal onder controle te krijgen.
Wat een geweldige kans!

3e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Rigaux zal de hoekschop nemen. Levi springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Kastamonu FK - GÖRKLÜ BOZKURT FC 0:2

6e minuut.
Rigaux probeert naar een medespeler te passen. Tovar rent richting de bal. Tovar passt de bal in één keer door. Levi is nu in balbezit. Levi schiet op doel. Bunghitu verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Daar is Çöğürlü, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Casillas Fernández springt en kopt de bal. Bunghitu werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Wat een geweldige kans!

7e minuut.
Rigaux is nu in balbezit. Rigaux probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Tovar de bal. Tovar speelt de bal door. Casillas Fernández speelt de bal door. Bunghitu bokst de bal weg.

10e minuut.
Tovar bereikt de bal nog maar net als eerste. Tovar geeft een hoge lob. Levi rent richting de bal. Levi draait met de bal, schiet en ... Bunghitu maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Kastamonu FK - GÖRKLÜ BOZKURT FC 0:3

12e minuut.
Ryttar passt de bal in één keer door. Ziober bereikt de bal nog maar net als eerste. Levi rent richting de bal. Levi haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Kastamonu FK - GÖRKLÜ BOZKURT FC 0:4

15e minuut.
Ziober passt de bal zonder na te denken. Tovar is nu in balbezit. Tovar met een sublieme pass. Daar is Levi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Levi schiet op doel. Bunghitu probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
Dat scheelde niet veel!

16e minuut.
Rigaux met de inworp. Ryttar met een sublieme pass. Levi is nu in balbezit. Levi draait met de bal, schiet en ... Bunghitu werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Kastamonu FK - GÖRKLÜ BOZKURT FC 0:5

18e minuut.
Levi met een snelle inworp. Casillas Fernández heeft problemen om de bal te vangen. Casillas Fernández probeert naar een medespeler te passen. Tovar rent richting de bal. Tovar schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

19e minuut.
Rigaux probeert naar een medespeler te passen. Ziober is nu in balbezit. Rigaux is nu in balbezit. Rigaux speelt de bal door. Tovar probeert naar een medespeler te passen. Bunghitu probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Levi is nu in balbezit. Levi draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Kastamonu FK - GÖRKLÜ BOZKURT FC 0:6

22e minuut.
Bigos speelt de bal door. Casillas Fernández probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Levi de bal. Levi haalt uit met een fantastische trap. Bunghitu probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Kastamonu FK - GÖRKLÜ BOZKURT FC 0:7

24e minuut.
Çöğürlü heeft problemen om de bal te vangen. Tovar is nu in balbezit. Tovar heeft problemen om de bal te vangen. Tovar haalt uit met een fantastische trap. Bunghitu probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Kastamonu FK - GÖRKLÜ BOZKURT FC 0:8

27e minuut.
Levi is nu in balbezit. Levi met een sublieme pass. Casillas Fernández bereikt de bal nog maar net als eerste. Casillas Fernández haalt uit met een fantastische trap. Bunghitu werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Kastamonu FK - GÖRKLÜ BOZKURT FC 0:9

27e minuut.
Çöğürlü probeert naar een medespeler te passen. Sadłowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Casillas Fernández verovert de bal door een tackle van achteren. Casillas Fernández schiet op doel. Bunghitu kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Levi bereikt de bal nog maar net als eerste. Levi schiet op doel. Bunghitu kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Casillas Fernández bereikt de bal nog maar net als eerste. Casillas Fernández haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Kastamonu FK - GÖRKLÜ BOZKURT FC 0:10

28e minuut.
Çöğürlü speelt de bal door. Sadłowski is nu in balbezit. Sadłowski probeert naar een medespeler te passen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

29e minuut.
Ziober heeft problemen om de bal te vangen. Çöğürlü is nu in balbezit. Ziober verovert de bal door een tackle van achteren. Levi bereikt de bal nog maar net als eerste. Levi schiet op doel. Bunghitu verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Casillas Fernández bereikt de bal nog maar net als eerste. Casillas Fernández draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Kastamonu FK - GÖRKLÜ BOZKURT FC 0:11

31e minuut.
Rigaux zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Tovar met een sublieme pass. Casillas Fernández rent richting de bal. Casillas Fernández haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Kastamonu FK - GÖRKLÜ BOZKURT FC 0:12

33e minuut.
Casillas Fernández rent richting de bal. Casillas Fernández passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Tovar de bal. Tovar haalt uit met een fantastische trap. Bunghitu probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Kastamonu FK - GÖRKLÜ BOZKURT FC 0:13

35e minuut.
Ryttar probeert naar een medespeler te passen. Tovar rent richting de bal. Levi bereikt de bal nog maar net als eerste. Tovar bereikt de bal nog maar net als eerste. Tovar draait met de bal, schiet en ... Bunghitu probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

37e minuut.
Ryttar rent richting de bal. Ryttar probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Levi de bal. Levi haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Kastamonu FK - GÖRKLÜ BOZKURT FC 0:14

38e minuut.
Ziober geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Sadłowski de bal. Levi rent richting de bal. Casillas Fernández rent richting de bal. Casillas Fernández draait met de bal, schiet en ... Bunghitu kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Tovar bereikt de bal nog maar net als eerste. Tovar haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Kastamonu FK - GÖRKLÜ BOZKURT FC 0:15

40e minuut.
Daar is Bulanda, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Petrescu rent richting de bal. Petrescu met een sublieme pass. Casillas Fernández is nu in balbezit. Casillas Fernández haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Kastamonu FK - GÖRKLÜ BOZKURT FC 0:16

42e minuut.
Sadłowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Sadłowski met een sublieme pass. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Ryttar geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Tovar springt en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

44e minuut.
Ryttar met de inworp. Klungelig pakt Ziober de bal. Ziober passt de bal met de wreef. Levi rent richting de bal. Levi haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

45e minuut.
Işınsu geeft een lange en hoge pass. Ziober kopt de bal weg. Casillas Fernández heeft problemen om de bal te vangen. Levi rent richting de bal. Levi schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Kastamonu FK - GÖRKLÜ BOZKURT FC 0:17

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Kastamonu FK 97%, GÖRKLÜ BOZKURT FC 3%.
Kastamonu FK - GÖRKLÜ BOZKURT FC 0:17

47e minuut.
Klungelig pakt Ryttar de bal. Ryttar probeert naar een medespeler te passen. Levi bereikt de bal nog maar net als eerste. Levi schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Kastamonu FK - GÖRKLÜ BOZKURT FC 0:18

48e minuut.
Casillas Fernández bereikt de bal nog maar net als eerste. Casillas Fernández met een sublieme pass. Levi bereikt de bal nog maar net als eerste. Levi haalt uit met een fantastische trap. Bunghitu maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Kastamonu FK - GÖRKLÜ BOZKURT FC 0:19

49e minuut.
Sadłowski is nu in balbezit. Casillas Fernández onderschept slim de pass. Casillas Fernández met een sublieme pass. Levi is nu in balbezit. Levi schiet op doel. Bunghitu bokst de bal weg. Çöğürlü rent richting de bal. Levi onderschept slim de pass. Levi schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

51e minuut.
Daar is Tovar, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tovar met een sublieme pass. Bunghitu speelt de bal door. Levi is nu in balbezit. Levi draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Casillas Fernández bereikt de bal nog maar net als eerste. Casillas Fernández haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Kastamonu FK - GÖRKLÜ BOZKURT FC 0:20

56e minuut.
Sadłowski is nu in balbezit. Işınsu is nu in balbezit. Casillas Fernández speelt de bal door. Levi is nu in balbezit. Levi schiet op doel. Paal!
Wat een geweldige kans!

57e minuut.
Rigaux speelt de bal door. Tovar speelt de bal door. Levi rent richting de bal. Levi draait met de bal, schiet en ... Bunghitu werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Kastamonu FK - GÖRKLÜ BOZKURT FC 0:21

61e minuut.
Casillas Fernández rent richting de bal. Levi is nu in balbezit. Sadłowski rent richting de bal. Levi onderschept slim de pass. Levi schiet op doel. Bunghitu probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Tovar is nu in balbezit. Tovar haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Kastamonu FK - GÖRKLÜ BOZKURT FC 0:22

63e minuut.
Rigaux rent richting de bal. Rigaux geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Casillas Fernández de bal. Casillas Fernández draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Kastamonu FK - GÖRKLÜ BOZKURT FC 0:23

65e minuut.
Çöğürlü bereikt de bal nog maar net als eerste. Ziober onderschept slim de pass. Ziober met een sublieme pass. Casillas Fernández heeft problemen om de bal te vangen. Casillas Fernández haalt uit met een fantastische trap. Bunghitu probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Klungelig pakt Tovar de bal. Tovar schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

71e minuut.
Ryttar speelt de bal door. Casillas Fernández rent richting de bal. Levi rent richting de bal. Levi draait met de bal, schiet en ... Bunghitu maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Kastamonu FK - GÖRKLÜ BOZKURT FC 0:24

74e minuut.
Casillas Fernández heeft problemen om de bal te vangen. Casillas Fernández met een sublieme pass. Klungelig pakt Levi de bal. Levi draait met de bal, schiet en ... Bunghitu probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Kastamonu FK - GÖRKLÜ BOZKURT FC 0:25

77e minuut.
Ryttar is nu in balbezit. Ryttar probeert naar een medespeler te passen. Levi is nu in balbezit. Levi schiet op doel. Bunghitu probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat. Tovar bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
Kastamonu FK - GÖRKLÜ BOZKURT FC 0:26

80e minuut.
Ziober is nu in balbezit. Ziober passt de bal in één keer door. Tovar bereikt de bal nog maar net als eerste. Tovar draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Kastamonu FK - GÖRKLÜ BOZKURT FC 0:27

84e minuut.
Sadłowski is nu in balbezit. Ryttar onderschept slim de pass. Ryttar passt de bal in één keer door. Levi rent richting de bal. Levi haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

85e minuut.
Bunghitu speelt de bal door. Klungelig pakt Çöğürlü de bal. Casillas Fernández rent richting de bal. Casillas Fernández draait met de bal, schiet en ... Bunghitu probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Kastamonu FK - GÖRKLÜ BOZKURT FC 0:28

86e minuut.
Daar is Sadłowski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Casillas Fernández onderschept slim de pass. Casillas Fernández passt de bal zonder na te denken. Tovar bereikt de bal nog maar net als eerste. Tovar draait met de bal, schiet en ... Bunghitu bokst de bal weg. Casillas Fernández is nu in balbezit. Casillas Fernández haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Kastamonu FK - GÖRKLÜ BOZKURT FC 0:29

89e minuut.
Casillas Fernández bereikt de bal nog maar net als eerste. Casillas Fernández passt de bal zonder na te denken. Tovar bereikt de bal nog maar net als eerste. Tovar schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Kastamonu FK 93%, GÖRKLÜ BOZKURT FC 7%.
Kastamonu FK - GÖRKLÜ BOZKURT FC 0:29