Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
GÖRKLÜ BOZKURT FC Kastamonu FK
şşşşş Tactiek 1v1
51% Balbezit 49%
5% Spel op eigen helft 95%
58 Doelpogingen 0
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
37.7 gemiddelde waardering 26.8
solid Schieten poor
average Passen good
weak Verdedigen poor


3e minuut.
Ulaşkın probeert naar een medespeler te passen. Ryttar rent richting de bal. Ryttar speelt de bal door. Tovar heeft problemen om de bal te vangen. Tovar draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Levi bereikt de bal nog maar net als eerste. Levi draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Bunghitu maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Tovar is nu in balbezit. Tovar haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
GÖRKLÜ BOZKURT FC - Kastamonu FK 1:0

5e minuut.
Klungelig pakt Sadłowski de bal. Tovar bereikt de bal nog maar net als eerste. Tovar passt de bal in één keer door. Bunghitu probeert naar een medespeler te passen. Çöğürlü kopt de bal weg. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

9e minuut.
Ryttar met een sublieme pass. Tovar bereikt de bal nog maar net als eerste. Tovar passt de bal met de wreef. Levi rent richting de bal. Levi draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

10e minuut.
Doeltrap. Bunghitu trapt de bal weg. Levi kopt de bal weg. Tovar rent richting de bal. Tovar schiet op doel. Bunghitu kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Ulaşkın is nu in balbezit. Ulaşkın draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal. Bonay rent richting de bal. Levi is nu in balbezit. Levi passt de bal zonder na te denken. Tovar bereikt de bal nog maar net als eerste. Tovar haalt uit met een fantastische trap. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
GÖRKLÜ BOZKURT FC - Kastamonu FK 2:0

11e minuut.
Çöğürlü speelt de bal door. Sadłowski is nu in balbezit. Sadłowski met een sublieme pass. Dalmatin met een sublieme pass. Bunghitu probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
GÖRKLÜ BOZKURT FC - Kastamonu FK 3:0

12e minuut.
Sadłowski rent richting de bal. Levi bereikt de bal nog maar net als eerste. Sadłowski tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Sadłowski krijgt een gele kaart. Levi is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Ziober zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Tovar rent richting de bal. Tovar haalt uit met een fantastische trap. Bunghitu werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Wat een geweldige kans!

13e minuut.
Levi kopt de bal weg. Tovar rent richting de bal. Tovar passt de bal in één keer door. Levi rent richting de bal. Levi haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

14e minuut.
Tovar bereikt de bal nog maar net als eerste. Tovar passt de bal in één keer door. Levi bereikt de bal nog maar net als eerste. Levi schiet op doel. Bunghitu maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
GÖRKLÜ BOZKURT FC - Kastamonu FK 4:0

15e minuut.
Sadłowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Tovar verovert de bal door een tackle van achteren. Tovar probeert naar een medespeler te passen. Levi is nu in balbezit. Levi draait met de bal, schiet en ... Bunghitu kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Ulaşkın heeft problemen om de bal te vangen. Ulaşkın haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
GÖRKLÜ BOZKURT FC - Kastamonu FK 5:0

17e minuut.
Bunghitu probeert naar een medespeler te passen. Tovar kopt de bal weg. Daar is Ulaşkın, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Levi is nu in balbezit. Levi draait met de bal, schiet en ... Bunghitu probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
Wat een geweldige kans!

18e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Ryttar geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Daar is Tovar, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Levi bereikt de bal nog maar net als eerste. Levi draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

21e minuut.
Ulaşkın verovert de bal door een tackle van achteren. Ulaşkın passt de bal in één keer door. Levi bereikt de bal nog maar net als eerste. Levi draait met de bal, schiet en ... Bunghitu probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
GÖRKLÜ BOZKURT FC - Kastamonu FK 6:0

22e minuut.
Sadłowski passt de bal met de wreef. Ulaşkın is nu in balbezit. Levi rent richting de bal. Levi haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
GÖRKLÜ BOZKURT FC - Kastamonu FK 7:0

27e minuut.
Ziober is nu in balbezit. Ziober met een sublieme pass. Levi rent richting de bal. Levi schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
GÖRKLÜ BOZKURT FC - Kastamonu FK 8:0

28e minuut.
Çöğürlü probeert naar een medespeler te passen. Sadłowski is nu in balbezit. Levi bereikt de bal nog maar net als eerste. Tovar rent richting de bal. Tovar draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

31e minuut.
Bonay met een snelle inworp. Ulaşkın speelt de bal door. Levi is nu in balbezit. Levi draait met de bal, schiet en ... Bunghitu probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
GÖRKLÜ BOZKURT FC - Kastamonu FK 9:0

33e minuut.
Tovar bereikt de bal nog maar net als eerste. Tovar met een sublieme pass. Daar is Levi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Levi schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
GÖRKLÜ BOZKURT FC - Kastamonu FK 10:0

35e minuut.
Bulanda met een sublieme pass. Bonay speelt de bal door. Levi is nu in balbezit. Levi schiet op doel. Bunghitu probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
GÖRKLÜ BOZKURT FC - Kastamonu FK 11:0

37e minuut.
Pendiye rent richting de bal. Pendiye geeft een hoge lob. Ziober kopt de bal weg. Levi bereikt de bal nog maar net als eerste. Levi haalt uit met een fantastische trap. Bunghitu verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Tovar bereikt de bal nog maar net als eerste. Tovar draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
GÖRKLÜ BOZKURT FC - Kastamonu FK 12:0

41e minuut.
Çöğürlü rent richting de bal. Bonay onderschept slim de pass. Bonay met een sublieme pass. Levi is nu in balbezit. Levi draait met de bal, schiet en ... Bunghitu bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
GÖRKLÜ BOZKURT FC - Kastamonu FK 13:0

43e minuut.
Bulanda is nu in balbezit. Bulanda probeert naar een medespeler te passen. Tovar rent richting de bal. Tovar haalt uit met een fantastische trap. Bunghitu probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
GÖRKLÜ BOZKURT FC - Kastamonu FK 14:0

45e minuut.
Ryttar met de inworp. Tovar bereikt de bal nog maar net als eerste. Tovar passt de bal zonder na te denken. Levi rent richting de bal. Levi draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: GÖRKLÜ BOZKURT FC 7%, Kastamonu FK 93%.
GÖRKLÜ BOZKURT FC - Kastamonu FK 14:0

47e minuut.
Tovar probeert naar een medespeler te passen. Na een snelle pass probeert Çöğürlü de bal onder controle te krijgen. Levi is nu in balbezit. Levi haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
GÖRKLÜ BOZKURT FC - Kastamonu FK 15:0

50e minuut.
Ryttar zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Ziober heeft problemen om de bal te vangen. Ziober speelt de bal door. Levi rent richting de bal. Levi draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

54e minuut.
Bulanda geeft een lange en hoge pass. Levi kopt de bal weg. Çöğürlü heeft problemen om de bal te vangen. Ulaşkın is nu in balbezit. Ulaşkın schiet op doel. Bunghitu bokst de bal weg. Levi rent richting de bal. Levi haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
GÖRKLÜ BOZKURT FC - Kastamonu FK 16:0

57e minuut.
Klungelig pakt Godri de bal. Godri speelt de bal door. Levi is nu in balbezit. Levi haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Tovar rent richting de bal. Tovar schiet op doel. Bunghitu verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Ulaşkın bereikt de bal nog maar net als eerste. Ulaşkın haalt uit met een fantastische trap. Bunghitu probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

59e minuut.
Bobola passt de bal met de wreef. Daar is Levi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tovar bereikt de bal nog maar net als eerste. Levi bereikt de bal nog maar net als eerste. Levi haalt uit met een fantastische trap. Bunghitu kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Tovar rent richting de bal. Tovar schiet op doel. Bunghitu probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Klungelig pakt Tovar de bal. Çöğürlü bereikt de bal nog maar net als eerste. Tovar onderschept slim de pass. Tovar haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
GÖRKLÜ BOZKURT FC - Kastamonu FK 17:0

62e minuut.
Ryttar kopt de bal weg. Ulaşkın is nu in balbezit. Levi rent richting de bal. Levi schiet op doel. Bunghitu werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
GÖRKLÜ BOZKURT FC - Kastamonu FK 18:0

64e minuut.
Saçkesen is nu in balbezit. Saçkesen geeft een lange en hoge pass. Tovar probeert naar een medespeler te passen. Levi is nu in balbezit. Levi haalt uit met een fantastische trap. Bunghitu verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Ulaşkın is nu in balbezit. Ulaşkın draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
GÖRKLÜ BOZKURT FC - Kastamonu FK 19:0

66e minuut.
Levi speelt de bal door. Petrescu heeft problemen om de bal te vangen. Petrescu probeert naar een medespeler te passen. Levi is nu in balbezit. Levi schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
GÖRKLÜ BOZKURT FC - Kastamonu FK 20:0

69e minuut.
Inworp. Bonay zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Ryttar is nu in balbezit. Ryttar draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
GÖRKLÜ BOZKURT FC - Kastamonu FK 21:0

70e minuut.
Inworp. Ryttar met een snelle inworp. Tovar met een sublieme pass. Ulaşkın rent richting de bal. Ulaşkın schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Klungelig pakt Tovar de bal. Çöğürlü bereikt de bal nog maar net als eerste. Tovar onderschept slim de pass. Tovar draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
GÖRKLÜ BOZKURT FC - Kastamonu FK 22:0

72e minuut.
Tovar bereikt de bal nog maar net als eerste. Tovar passt de bal in één keer door. Ulaşkın rent richting de bal. Ulaşkın schiet op doel. Bunghitu werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
De bal gaat maar net naast.

73e minuut.
Bunghitu trapt de bal weg. Bonay rent richting de bal. Bonay geeft een hoge lob. Tovar bereikt de bal nog maar net als eerste. Tovar schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

75e minuut.
Sadłowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Tovar onderschept slim de pass. Tovar passt de bal in één keer door. Levi bereikt de bal nog maar net als eerste. Levi schiet op doel. Bunghitu kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

77e minuut.
Inworp. Bonay met de inworp. Ulaşkın speelt de bal door. Levi bereikt de bal nog maar net als eerste. Levi schiet op doel. Bunghitu bokst de bal weg.

80e minuut.
Tovar rent richting de bal. Tovar met een sublieme pass. Levi is nu in balbezit. Levi haalt uit met een fantastische trap. Bunghitu maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
GÖRKLÜ BOZKURT FC - Kastamonu FK 23:0

81e minuut.
Ryttar bereikt de bal nog maar net als eerste. Ryttar speelt de bal door. Levi bereikt de bal nog maar net als eerste. Levi haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

82e minuut.
Bonay passt de bal zonder na te denken. Ulaşkın met een sublieme pass. Levi bereikt de bal nog maar net als eerste. Levi haalt uit met een fantastische trap. Bunghitu probeert wanhopig de bal te grijpen.
Wat een geweldige kans!

85e minuut.
Tovar heeft problemen om de bal te vangen. Ryttar speelt de bal door. Levi is nu in balbezit. Levi haalt uit met een fantastische trap. Bunghitu probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
GÖRKLÜ BOZKURT FC - Kastamonu FK 24:0

87e minuut.
Bonay passt de bal zonder na te denken. Tovar rent richting de bal. Tovar passt de bal zonder na te denken. Ulaşkın is nu in balbezit. Ulaşkın draait met de bal, schiet en ... Bunghitu verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Ulaşkın bereikt de bal nog maar net als eerste. Ulaşkın schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
GÖRKLÜ BOZKURT FC - Kastamonu FK 25:0

90e minuut.
Bonay is nu in balbezit. Bonay passt de bal met de wreef. Tovar bereikt de bal nog maar net als eerste. Tovar schiet op doel. Bunghitu probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
GÖRKLÜ BOZKURT FC - Kastamonu FK 26:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: GÖRKLÜ BOZKURT FC 3%, Kastamonu FK 97%.
GÖRKLÜ BOZKURT FC - Kastamonu FK 26:0