Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Fenerbahce Futbol Kulübü YAMTAR FK
5-3-2-Lig-4 Tactiek 442
44% Balbezit 56%
52% Spel op eigen helft 48%
9 Doelpogingen 4
2 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
45.6 gemiddelde waardering 43.6
very good Schieten good
good Passen good
average Verdedigen adequate


8e minuut.
Klungelig pakt Banach de bal. Dobias bereikt de bal nog maar net als eerste. Banach tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Banach krijgt een gele kaart.

17e minuut.
Checher speelt de bal door. Klungelig pakt Wollny de bal. Wollny passt de bal met de wreef. Landaeta is nu in balbezit. Landaeta geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

20e minuut.
Wollny bereikt de bal nog maar net als eerste. Wollny geeft een hoge lob. Checher is nu in balbezit. Checher haalt uit met een fantastische trap. Koudri maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Fenerbahce Futbol Kulübü - YAMTAR FK 1:0

25e minuut.
Stolojan speelt de bal door. Daar is Galac, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Szotek. Szotek krijgt een gele kaart.

26e minuut.
Acevedo kopt de bal weg. Stambolić geeft de bal voor. Wollny kopt de bal weg. Checher is nu in balbezit. Checher schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

31e minuut.
Checher bereikt de bal nog maar net als eerste. Checher passt de bal met de wreef. Gwilt bereikt de bal nog maar net als eerste. Gwilt schiet op doel. Koudri maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Fenerbahce Futbol Kulübü - YAMTAR FK 2:0

41e minuut.
Tweedie met een sublieme pass. Kötél kopt de bal weg. Klungelig pakt Galac de bal. Galac haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Fenerbahce Futbol Kulübü - YAMTAR FK 2:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fenerbahce Futbol Kulübü 53%, YAMTAR FK 47%.
Fenerbahce Futbol Kulübü - YAMTAR FK 2:1

47e minuut.
Donnarumma geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Wollny met een snelle inworp. Landaeta bereikt de bal nog maar net als eerste. Landaeta geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

50e minuut.
Gwilt onderschept slim de pass. Gwilt passt de bal in één keer door. Tüzün met een sublieme pass. Checher rent richting de bal. Checher haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

53e minuut.
Daar is Szeregowy, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Checher kopt de bal weg. Wollny rent richting de bal. Wollny draait met de bal, schiet en ... Koudri maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Dat scheelde niet veel!

65e minuut.
Szotek verovert de bal door een tackle van achteren. Szotek speelt de bal door. Bolton speelt de bal door. Gwilt is nu in balbezit. Gwilt geeft een hoge lob. Koudri kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Checher springt en kopt de bal. Koudri kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

87e minuut.
Rejman passt de bal in één keer door. Banach is nu in balbezit. Banach passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Stolojan de bal. Stolojan draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fenerbahce Futbol Kulübü 52%, YAMTAR FK 48%.
Fenerbahce Futbol Kulübü - YAMTAR FK 2:1