Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Fenerbahce Futbol Kulübü GÖRKLÜ BOZKURT FC
5-3-2-Lig-4 Tactiek şşşşş
50% Balbezit 50%
47% Spel op eigen helft 53%
22 Doelpogingen 7
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
49.2 gemiddelde waardering 48.1
formidable Schieten very good
good Passen adequate
adequate Verdedigen good


2e minuut.
Lovato met een sublieme pass. Wollny rent richting de bal. Wollny passt de bal met de wreef. Checher rent richting de bal. Checher schiet op doel. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Fenerbahce Futbol Kulübü - GÖRKLÜ BOZKURT FC 1:0

5e minuut.
Ziober heeft problemen om de bal te vangen. Ziober met een sublieme pass. Kibar is nu in balbezit. Stambolić verovert de bal door een tackle van achteren. Adıvar onderschept slim de pass.
Dat scheelde niet veel!

9e minuut.
Landaeta speelt de bal door. Gwilt bereikt de bal nog maar net als eerste. Ziober bereikt de bal nog maar net als eerste. Gwilt onderschept slim de pass. Gwilt draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

10e minuut.
Wollny rent richting de bal. Wollny passt de bal in één keer door. Checher is nu in balbezit. Checher draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Wat een geweldige kans!

16e minuut.
Adıvar is nu in balbezit. Adıvar passt de bal in één keer door. Dobias onderschept slim de pass. Casillas Fernández bereikt de bal nog maar net als eerste. Casillas Fernández schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

19e minuut.
Bigos bereikt de bal nog maar net als eerste. Bigos probeert naar een medespeler te passen. Checher rent richting de bal. Checher draait met de bal, schiet en ... Krystek werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal raakt de paal.

31e minuut.
Rigaux neemt de hoekschop. Ryttar speelt de bal door. Kibar is nu in balbezit. Kibar haalt uit met een fantastische trap. Tweedie werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Fenerbahce Futbol Kulübü - GÖRKLÜ BOZKURT FC 1:1

34e minuut.
Lovato speelt de bal door. Checher is nu in balbezit. Petrescu schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Petrescu krijgt een gele kaart.

34e minuut.
Rigaux met een snelle inworp. Ziober probeert de bal met de borst te controleren. Lovato met een sublieme pass. Checher is nu in balbezit. Checher haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fenerbahce Futbol Kulübü 56%, GÖRKLÜ BOZKURT FC 44%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Fenerbahce Futbol Kulübü - GÖRKLÜ BOZKURT FC 1:1

47e minuut.
Wollny rent richting de bal. Wollny passt de bal in één keer door. Checher bereikt de bal nog maar net als eerste. Checher schiet op doel. Krystek maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Fenerbahce Futbol Kulübü - GÖRKLÜ BOZKURT FC 2:1

52e minuut.
Landaeta passt de bal zonder na te denken. Wollny is nu in balbezit. Wollny geeft een hoge lob. Checher rent richting de bal. Checher haalt uit met een fantastische trap. Krystek verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Gwilt rent richting de bal. Bulanda legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Bulanda krijgt een gele kaart. Gwilt is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Checher neemt een korte aanloop naar de penalty stip. Krystek bokst de bal weg. De bal vliegt tegen de lat.

54e minuut.
Wollny rent richting de bal. Wollny speelt de bal door. Checher rent richting de bal. Checher draait met de bal, schiet en ... Krystek maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Fenerbahce Futbol Kulübü - GÖRKLÜ BOZKURT FC 3:1

57e minuut.
Casillas Fernández passt de bal in één keer door. Rigaux rent richting de bal. Rigaux passt de bal in één keer door. Kibar is nu in balbezit. Kibar haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

59e minuut.
Checher is nu in balbezit. Lovato speelt de bal door. Wollny rent richting de bal. Wollny geeft een hoge lob. Gwilt springt en kopt de bal. Krystek kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal vliegt tegen de lat. Checher rent richting de bal. Checher draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Fenerbahce Futbol Kulübü - GÖRKLÜ BOZKURT FC 4:1

67e minuut.
Rigaux probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Wollny bereikt de bal nog maar net als eerste. Wollny probeert naar een medespeler te passen. Checher rent richting de bal. Checher schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Checher is nu in balbezit. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Wollny neemt de hoekschop. Checher springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

70e minuut.
Adıvar bereikt de bal nog maar net als eerste. Adıvar passt de bal zonder na te denken. Ryttar probeert naar een medespeler te passen. Kibar rent richting de bal. Kibar haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

73e minuut.
Landaeta speelt de bal door. Wollny is nu in balbezit. Wollny met een sublieme pass. Checher rent richting de bal. Checher draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

77e minuut.
Lovato passt de bal met de wreef. Wollny bereikt de bal nog maar net als eerste. Wollny passt de bal zonder na te denken. Checher bereikt de bal nog maar net als eerste. Checher draait met de bal, schiet en ... Krystek probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Fenerbahce Futbol Kulübü - GÖRKLÜ BOZKURT FC 5:1

83e minuut.
Wollny bereikt de bal nog maar net als eerste. Lovato rent richting de bal. Lovato passt de bal zonder na te denken. Checher rent richting de bal. Checher haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal. Gwilt is nu in balbezit. Gwilt haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Fenerbahce Futbol Kulübü - GÖRKLÜ BOZKURT FC 6:1

87e minuut.
Gwilt is nu in balbezit. Gwilt geeft de bal voor. Checher rent richting de bal. Checher schiet op doel. Krystek probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Fenerbahce Futbol Kulübü - GÖRKLÜ BOZKURT FC 7:1

90e minuut.
Casillas Fernández is nu in balbezit. Dobias verovert de bal door een tackle van achteren. Dobias geeft een hoge lob. Checher bereikt de bal nog maar net als eerste. Checher draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fenerbahce Futbol Kulübü 39%, GÖRKLÜ BOZKURT FC 61%.
Fenerbahce Futbol Kulübü - GÖRKLÜ BOZKURT FC 7:1