Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Kastamonu FK FC KuZu KuZu
1v1 Tactiek Deneme 2
46% Balbezit 54%
95% Spel op eigen helft 5%
0 Doelpogingen 73
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
25.1 gemiddelde waardering 50.7
poor Schieten excellent
good Passen solid
unsatisfactory Verdedigen solid


2e minuut.
Liska passt de bal in één keer door. Petrache probeert naar een medespeler te passen. Kowalski heeft problemen om de bal te vangen. Kowalski draait met de bal, schiet en ... Bunghitu werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Kastamonu FK - FC KuZu KuZu 0:1

3e minuut.
Çöğürlü met een sublieme pass. Sadłowski is nu in balbezit. Petrache verovert de bal door een tackle van achteren. Petrache haalt uit met een fantastische trap. Bunghitu werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Kastamonu FK - FC KuZu KuZu 0:2

5e minuut.
Petrache rent richting de bal. Petrache speelt de bal door. Kowalski bereikt de bal nog maar net als eerste. Kowalski haalt uit met een fantastische trap. Bunghitu werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Kastamonu FK - FC KuZu KuZu 0:3

6e minuut.
Çöğürlü probeert de bal met de borst te controleren. Liska speelt de bal door. Ignatescu speelt de bal door. Petrache rent richting de bal. Petrache haalt uit met een fantastische trap. Bunghitu verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Kowalski bereikt de bal nog maar net als eerste. Kowalski haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Kastamonu FK - FC KuZu KuZu 0:4

8e minuut.
Çöğürlü bereikt de bal nog maar net als eerste. Liska rent richting de bal. Liska met een sublieme pass. Klungelig pakt Kowalski de bal. Kowalski draait met de bal, schiet en ... Bunghitu kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Kowalski bereikt de bal nog maar net als eerste. Kowalski schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

9e minuut.
Bunghitu trapt de bal weg van het doel. Daar is Çöğürlü, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Petrache bereikt de bal nog maar net als eerste. Petrache draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Kastamonu FK - FC KuZu KuZu 0:5

10e minuut.
Çöğürlü bereikt de bal nog maar net als eerste. Liska onderschept slim de pass. Petrache rent richting de bal. Petrache haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Kastamonu FK - FC KuZu KuZu 0:6

12e minuut.
Daar is Çöğürlü, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kowalski rent richting de bal. Kowalski met een sublieme pass. Petrache rent richting de bal. Petrache schiet op doel. Bunghitu bokst de bal weg. Kowalski bereikt de bal nog maar net als eerste. Kowalski draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

15e minuut.
Liska met een sublieme pass. Klungelig pakt Petrache de bal. Liska met een sublieme pass. Kowalski bereikt de bal nog maar net als eerste. Kowalski draait met de bal, schiet en ... Bunghitu kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

16e minuut.
Liska onderschept slim de pass. Liska probeert naar een medespeler te passen. Kowalski is nu in balbezit. Kowalski schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

16e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Bunghitu trapt de bal weg van het doel. Liska kopt de bal weg. Petrache rent richting de bal. Petrache draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Kowalski is nu in balbezit. Kowalski draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

17e minuut.
Bunghitu speelt de bal door. Liska speelt de bal door. Kowalski met een sublieme pass. Petrache bereikt de bal nog maar net als eerste. Petrache haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Liska is nu in balbezit. Liska schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Petrache probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Petrache schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Kastamonu FK - FC KuZu KuZu 0:7

19e minuut.
Çöğürlü met een sublieme pass. Sadłowski is nu in balbezit. Sadłowski probeert naar een medespeler te passen. Kowalski rent richting de bal. Kowalski schiet op doel. Bunghitu kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Liska bereikt de bal nog maar net als eerste. Liska schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Kastamonu FK - FC KuZu KuZu 0:8

21e minuut.
Orhun passt de bal met de wreef. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Ignatescu zal de hoekschop nemen. Kowalski maakt een snoekduik en kopt de bal. Bunghitu werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Kastamonu FK - FC KuZu KuZu 0:9

22e minuut.
Liska speelt de bal door. Petrache heeft problemen om de bal te vangen. Petrache speelt de bal door. Kowalski controleert de bal met de borst. Kowalski draait met de bal, schiet en ... Bunghitu kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

25e minuut.
Ignat passt de bal met de wreef. de Arco probeert naar een medespeler te passen. Kowalski is nu in balbezit. Kowalski schiet op doel. Bunghitu maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Kastamonu FK - FC KuZu KuZu 0:10

27e minuut.
Daar is Petrache, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Liska rent richting de bal. Liska passt de bal zonder na te denken. Kowalski is nu in balbezit. Kowalski haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Petrache rent richting de bal. Petrache schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Kastamonu FK - FC KuZu KuZu 0:11

27e minuut.
Daar is Sadłowski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. de Arco verovert de bal door een tackle van achteren. de Arco passt de bal in één keer door. Kowalski is nu in balbezit. Kowalski schiet op doel. Bunghitu bokst de bal weg.

29e minuut.
Feller rent richting de bal. Feller probeert naar een medespeler te passen. Kowalski bereikt de bal nog maar net als eerste. Kowalski schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Kastamonu FK - FC KuZu KuZu 0:12

30e minuut.
Ignatescu passt de bal zonder na te denken. Ignat rent richting de bal. Liska is nu in balbezit. Petrache bereikt de bal nog maar net als eerste. Petrache draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Kastamonu FK - FC KuZu KuZu 0:13

33e minuut.
Liska is nu in balbezit. Liska speelt de bal door. Petrache rent richting de bal. Petrache draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Kastamonu FK - FC KuZu KuZu 0:14

34e minuut.
Pendiye geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Ignatescu met een snelle inworp. Kowalski rent richting de bal. Kowalski met een sublieme pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Petrache bereikt de bal nog maar net als eerste. Petrache haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Kastamonu FK - FC KuZu KuZu 0:15

35e minuut.
Semaver geeft een lange en hoge pass. Ignatescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Kowalski probeert naar een medespeler te passen. Petrache is nu in balbezit. Petrache schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

36e minuut.
de Arco met een sublieme pass. Klungelig pakt Petrache de bal. Petrache passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Kowalski de bal. Kowalski haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Bunghitu probeert naar een medespeler te passen. Çöğürlü heeft problemen om de bal te vangen. Petrache rent richting de bal. Petrache draait met de bal, schiet en ... Bunghitu probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Kastamonu FK - FC KuZu KuZu 0:16

38e minuut.
de Arco verovert de bal door een tackle van achteren. de Arco probeert naar een medespeler te passen. Kowalski bereikt de bal nog maar net als eerste. Kowalski schiet op doel. Bunghitu probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Kastamonu FK - FC KuZu KuZu 0:17

39e minuut.
Çöğürlü probeert naar een medespeler te passen. Sadłowski rent richting de bal. Sadłowski speelt de bal door. Kowalski is nu in balbezit. Kowalski schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Klungelig pakt Kowalski de bal. Kowalski draait met de bal, schiet en ... Bunghitu maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Wat een geweldige kans!

40e minuut.
Semaver trapt de bal weg van het doel. Klungelig pakt Çöğürlü de bal. Kowalski bereikt de bal nog maar net als eerste. Kowalski haalt uit met een fantastische trap. Bunghitu werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Kastamonu FK - FC KuZu KuZu 0:18

41e minuut.
Saçkesen speelt de bal door. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Ignatescu met een snelle inworp. Kowalski bereikt de bal nog maar net als eerste. Kowalski schiet op doel. Bunghitu kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Semaver heeft problemen om de bal te vangen. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Ignatescu zal de hoekschop nemen. Kowalski kopt de bal weg. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Bunghitu speelt de bal door. Kowalski kopt de bal weg. Petrache is nu in balbezit. Petrache draait met de bal, schiet en ... Bunghitu probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Bunghitu speelt de bal door. Saçkesen kopt de bal weg. Kowalski bereikt de bal nog maar net als eerste. Kowalski draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

45e minuut.
Melegatti is nu in balbezit. Melegatti probeert naar een medespeler te passen. Liska probeert naar een medespeler te passen. Kowalski heeft problemen om de bal te vangen. Kowalski draait met de bal, schiet en ... Bunghitu bokst de bal weg.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Kastamonu FK 99%, FC KuZu KuZu 1%.
Kastamonu FK - FC KuZu KuZu 0:18

46e minuut.
Ignatescu speelt de bal door. de Arco bereikt de bal nog maar net als eerste. de Arco passt de bal in één keer door. Kowalski bereikt de bal nog maar net als eerste. Kowalski schiet op doel. Bunghitu kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Daar is Petrache, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Petrache haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

47e minuut.
Petrache raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Yolcu komt het veld opgelopen.

48e minuut.
de Arco is nu in balbezit. de Arco passt de bal met de wreef. Kowalski bereikt de bal nog maar net als eerste. Kowalski draait met de bal, schiet en ... Bunghitu werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Wat een geweldige kans!

49e minuut.
de Arco rent richting de bal. de Arco passt de bal zonder na te denken. Yolcu rent richting de bal. Yolcu haalt uit met een fantastische trap. Bunghitu probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Kastamonu FK - FC KuZu KuZu 0:19

50e minuut.
Orhun geeft de bal voor. Liska kopt de bal weg. Yolcu heeft problemen om de bal te vangen. Yolcu draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Kastamonu FK - FC KuZu KuZu 0:20

53e minuut.
Melegatti onderschept slim de pass. Liska speelt de bal door. Kowalski rent richting de bal. Kowalski draait met de bal, schiet en ... Bunghitu probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Kastamonu FK - FC KuZu KuZu 0:21

54e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. de Arco zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Yolcu probeert naar een medespeler te passen. Kowalski rent richting de bal. Kowalski schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Kastamonu FK - FC KuZu KuZu 0:22

56e minuut.
Sadłowski is nu in balbezit. de Arco verovert de bal door een tackle van achteren. de Arco probeert naar een medespeler te passen. Kowalski bereikt de bal nog maar net als eerste. Kowalski schiet op doel. Bunghitu kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Kowalski rent richting de bal. Kowalski schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

57e minuut.
Doeltrap. Bunghitu trapt de bal weg. Yolcu kopt de bal weg. Kowalski is nu in balbezit. Kowalski draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

58e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Bunghitu trapt de bal weg van het doel. Liska kopt de bal weg. Yolcu bereikt de bal nog maar net als eerste. Yolcu schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

59e minuut.
Melegatti verovert de bal door een tackle van achteren. Liska met een sublieme pass. Kowalski rent richting de bal. Kowalski haalt uit met een fantastische trap. Bunghitu werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Kastamonu FK - FC KuZu KuZu 0:23

62e minuut.
Liska probeert naar een medespeler te passen. Ignatescu rent richting de bal. Ignatescu speelt de bal door. Yolcu rent richting de bal. Yolcu schiet op doel. Bunghitu probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Kowalski rent richting de bal. Kowalski haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Kastamonu FK - FC KuZu KuZu 0:24

65e minuut.
Bunghitu probeert naar een medespeler te passen. Kowalski met een sublieme pass. Yolcu is nu in balbezit. Yolcu schiet op doel. Bunghitu werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Kastamonu FK - FC KuZu KuZu 0:25

69e minuut.
Staniec onderschept slim de pass. Staniec passt de bal met de wreef. Kowalski rent richting de bal. Kowalski draait met de bal, schiet en ... Bunghitu maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Kastamonu FK - FC KuZu KuZu 0:26

70e minuut.
de Arco heeft problemen om de bal te vangen. de Arco speelt de bal door. Kowalski bereikt de bal nog maar net als eerste. Kowalski haalt uit met een fantastische trap. Bunghitu werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
De bal gaat maar net naast.

71e minuut.
Liska probeert naar een medespeler te passen. Yolcu bereikt de bal nog maar net als eerste. Yolcu probeert naar een medespeler te passen. Kowalski bereikt de bal nog maar net als eerste. Kowalski haalt uit met een fantastische trap. Bunghitu kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Ignatescu rent richting de bal. Ignatescu probeert naar een medespeler te passen. Daar is Kowalski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kowalski schiet op doel. Bunghitu werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Yolcu bereikt de bal nog maar net als eerste. Yolcu draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

74e minuut.
Yolcu is nu in balbezit. Yolcu speelt de bal door. Kowalski heeft problemen om de bal te vangen. Kowalski schiet op doel. Bunghitu probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Kastamonu FK - FC KuZu KuZu 0:27

75e minuut.
Sadłowski is nu in balbezit. de Arco verovert de bal door een tackle van achteren. de Arco met een sublieme pass. Daar is Kowalski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kowalski schiet op doel. Bunghitu verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

77e minuut.
Ignatescu met een sublieme pass. Daar is Yolcu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Liska rent richting de bal. Liska haalt uit met een fantastische trap. Bunghitu probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Kastamonu FK - FC KuZu KuZu 0:28

83e minuut.
Liska met een sublieme pass. Ignatescu rent richting de bal. Ignatescu speelt de bal door. Kowalski is nu in balbezit. Kowalski draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

86e minuut.
Melegatti met een sublieme pass. Na een snelle pass probeert Çöğürlü de bal onder controle te krijgen. Yolcu is nu in balbezit. Liska is nu in balbezit. Liska draait met de bal, schiet en ... Bunghitu bokst de bal weg. Kowalski bereikt de bal nog maar net als eerste. Kowalski haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Kastamonu FK - FC KuZu KuZu 0:29

89e minuut.
Liska kan de bal niet met de borst controleren. Liska met een sublieme pass. Daar is Kowalski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kowalski schiet op doel. Bunghitu maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Wat een geweldige kans!

90e minuut.
Daar is Liska, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Liska speelt de bal door. Kowalski is nu in balbezit. Kowalski haalt uit met een fantastische trap. Bunghitu maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Kastamonu FK 91%, FC KuZu KuZu 9%.
Kastamonu FK - FC KuZu KuZu 0:29